Tietoinen arvostaminen tekee sinusta konkreettisesti taikurin!

Jos sinulla on joku ”suuri” ongelma elämässäsi, niin tuo ongelma ei tule poistumaan, jos  keskityt siihen, koska keskityt: a. sen suuruuteen, b. sen ongelmallisuuteen. Ja toisaalta: Jos päästät irti ongelmastasi, ja keskityt aivan muihin asioihin, niin myös ongelmasi alkaa välittömästi ratketa, koska korkeampi minäsi saa tilaisuuden alkaa johdattaa sinua oman resistanssisi eli epäuskosi ohitse oikeaan suuntaan –  ja kohti ratkaisua.

Älä siis tuhlaa elämääsi keskittymällä ongelmiin, vaan heitä kaikki huolesi syrjään, ja keskity arvostamaan kaikkea sitä, mitä olet jo elämääsi manifestoinut.

Eli sinusta tulee ihan konkreettisesti taikuri, jos tietoisesti arvostat jotakin asiaa elämässäsi. Kokeile vaikkapa arvostaa perheenjäseniäsi. Sinun ei tarvitse SANOA heille mitään, sillä me ihmiset olemme perusolemukseltamme kaikki yhtä ja samaa henkeä, korkeaa tietoisuutta, eli arvostamisen ja rakkauden korkeassa värähtelytaajuudessa me OLEMME yhtä. Eli välillämme on korkeassa tunnetaajuudessa konkreettisesti eräänlainen ”kuuma linja”, jota pitkin rakkaus pääsee vaikuttamaan.

Eli kirjoita perheenjäsenestäsi 10-20 asiaa, joita hänessä arvostat. Älä yritä keksiä noita asioita väkisin, mutta pienikin positiivinen asia, joka tulee mieleesi,  on arvokas, jos vain aidosti tunnetasolla arvostat tuota asiaa perheenjäsenessäsi. Ja jos perheenjäsenesi on viime aikoina ollut paljon negatiivisissa tunnetiloissa, niin muistele, millainen hän on ollut parhaimmillaan, eli korkeassa tunnetilassa ja innostuneena. Esimerkiksi: Rehellisyys, luovuus, huumorintaju, sinnikkyys, ahkeruus, omanarvontunto. Voi arvotaa myös fyysisiä ominaisuuksia, jos olet niitä joskus spontaanisti ihaillut:  Hyvä ryhti, joustava kävelytyyli, kirkkaat ja ilmeikkäät silmät, kauniit kädet, kaunis hymy.

Pian huomaat, että kuin taikaiskusta perheenjäsenesi on sinua kohtaan tavallista lempeämpi. Hän ei puhu enää mitään erimielisyyksistänne, vaan tuntuu yhtäkkiä arvostavan sinua suuresti. Korkea tunne eli rakkaus siis vaikuttaa aina kaikkiin ihmisiin, joita ajattelemme, täysin riippumata esimerkiksi maantieteellisestä sijainnistamme. Ja jos perheenjäsenesi on jo poistunut fyysisestä elämästä, ja sinulla on ollut negatiivisia tunteita häntä kohtaan, niin tällä samalla menetelmällä voit puhdistaa tunnemuistosi häntä kohtaan, ja vapauttaa siten ”energiatukoksia”, jotka negatiiviset tunteesi ovat aikaansaaneet.

Tai jos sinulla on ongelmia kenen tahansa  muun ihmisen kanssa, eli joku asia elämässäsi aiheuttaa sinulle huolia, ja siihen liittyy muita ihmisiä, niin arvostamalla noita ihmisiä tietoisesti saat myös huolta aiheuttavan tilanteen ratkeamaan. Erityisen tehokasta ja tuloksellista arvostaminen on silloin, kun olet riitatilanteessa jonkun ihmisen kanssa, läpikäyt oikeusprosessia, tai joku ihminen painostaa sinua jossain asiassa. Muista, että negatiiviset kokemuksesi eivät koskaan johdu noiden muiden ihmisten henkilökohtaisesta vihasta tai ilkeydestä sinua kohtaan, vaan että olet itse vetänyt noita tilanteita puoleesi, eli  nuo muut ihmiset ovat vain ”kanssaluojiasi” –  ja voit siksi myös itse omaa tunnetasoasi kohottamalla muuttaa nuo tilanteet positiivisiksi, milloin tahansa!

Eli pelkäämällä luot tilanteita, joissa sinun täytyy pelätä. Häpeämällä luot vain lisää häpeällisiä tilanteita. Tuntemalla vihaa toista ihmistä kohtaan, saat myös tuon toisen ihmisen vihaamaan tai pelkäämään sinua. Tuntemalla puutetta jonkin asian suhteen, luot lisää puutetta.

Mutta arvostamalla tietoisesti sekä muita ihmisiä, itseäsi, että kaikkia ongelmiasi, vedät puoleesi arvostusta ja ratkaisuja. Tässä mielessä vetovoiman laki toimii täysin oikeudenmukaisesti ja ehdottomasti, aina.

Eli JOS kykenet aidosti tunnetasolla arvostamaan ongelmiasi, niin voit ajatella myös niitä! Mutta muista, että sinun tulee aina ottaa vastaan – siis korkeammalta minältäsi – noita arvostavia ajatuksia, korkeassa tunnetilassa, ei siis yrittää väkisin keksiä arvostuksen aiheita asioista, joita et todellakaan arvosta.

Eli voit taikoa myös minkä tahansa ongelmasi pois arvostamalla ongelmaasi. Esimerkki: Elät yksin, mutta haluaisit elää parisuhteessa. Pyri tietoisesti arvostamaan yksinelämisesi positiivisia puolia. Tee lista arvostamistasi asioista: 1. Yksin ollessani olen vapaa ajattelemaan ja tekemään mitä haluan. 2. Olen jo luonut korkeamman minäni taajuudelle unelmieni kumpanin, mutta jokainen yksin viettämäni hetki, haaveilu ja visualisointi,  tekee tuosta unelmieni kumppanista vieläkin suurenmoisemman. 3. Yksin olessani voin keskittyä rakastamaan, arvostamaan ja ihailemaan itseäni, ja oman itseni rakastaminen on edellytys myös sille, että pystyn rakastamaan tulevaa kumppaniani. 4. Koska olen elänyt yksin, niin arvostan paljon enemmän myös tulevaa parisuhdettani. 5. Yksin olessani korkean tunnetaajuuteni ylläpitäminen on helpompaa, koska en joudu reagoimaan toisen ihmisen mataliin tunnetiloihin. 6. Yksin ollessani voin meditoida rauhassa, ja kohottaa siten tunnetilaani, ja harjoitella korkean tunnetilan ylläpitoa. 7. Koska osaan olla yksinkin, niin minusta on tullut paljon vahvempi ottamaan tulevaisuudessa vastaan tilanteita, joissa väistämättä joudun joskus selviämään yksin, tai vaikkapa eroamaan kumppanistani. 8. Kykyni tuntea olosuhteista täysin riippumatonta onnellisuutta on arvokkain aarteeni, sillä rakkauskin on aina vain tunne, joka lähtee minusta itsestäni. En siis koskaan voi SAADA rakkautta keneltäkään toiselta ihmiseltä, ellen itse tunne rakkautta.

Rahaa voit taikoa arvostamalla rahattomuuttasi: 1. Koska minulla on vain vähän rahaa, niin opin arvostaman asioita, joihin ei tarvita rahaa, eli terveyttäni, luontoa, ja olosuhteista riippumattomia ilon ja onnen tunteita. 2. Rahan vähyys inspiroi minut valmistamaan herkullisia ruokia niukoistakin raaka-aineista. 3. Rahan vähyys saa minut menemään kirpputorille, josta voin löytää intuitioni ohjaamana arvokkaita ja suurta iloa tuottavia asioita, jotka eivät kuitenkaan maksa paljon. 4. Kun minulla on vain vähän rahaa, niin en osta ”turhia” tavaroita, joita muuten ostaisin vain kohottaakseni hetkellisesti tunnetilaani. 5. Kun minulla ei ole rahaa käyttää alkoholiin, niin en tunne myöskään sitä tyhjyyttä ja masennusta, joka seuraa usein alkoholin avulla tuotettua iloa, jota siis hallitsee alkoholi, en minä itse. 6. Tiedän, että olen jo luonut korkeamman minäni taajuudelle toiveillani valtavasti vaurautta, josta osaan eräänä päivänä nauttia paljon enemmän juuri siksi, että olen kokenut myös rahattomuutta. Ja aina, kun olen korkeassa tunnetilassa, niin tiedän olevani matkalla kohti tuon vaurauden manifestaatiota. 7. Kaikki asiat, joista rahattomana unelmoin, ovat olemassa korkeamman minäni taajuudella välittömästi. Ja sillä hetkellä, kun todella tiedostan tämän totuuden, ja olen tehnyt täydellisen rauhan nykyhetken kanssa, eli ”lakkaan haluamasta” kärsimättömänä sellaista, joka jo on olemassa – niin sillä hetkellä tunnetaajuuteni resonoi toiveeni kanssa, ja toiveeni manifestoituu. Arvostan siis suunnattomasti kykyäni unelmoida, uskoa ja luottaa universumin viisauten ja rajattomaan runsauteen.

Ole siis oman elämäsi taikuri, ja aloita taikominen heti. Jokainen hetki elämässäsi on rajattomia mahdollisuuksia täynnä!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *