Tilanne, jossa elät juuri nyt, on täydellinen kuvajainen siitä, mitä olet ajattelullasi ja tunteillasi luonut

Jos elämäntilanteesi on juuri nyt vaikea, niin  sinulla ei ole kuitenkaan mitään syytä jäädä enää hetkeksikään tuomitsemaan itseäsi negatiivisista luomuksistasi, vaan keskittyä pelkästään negatiivisten kokemustesi luomaan positiiviseen, joka on siis jo olemassa.

Sillä samaan tapaan, kuin  saatamme elää vuosikymmeniä keskellä vaikeuksia, jotka on alunperin aiheuttanut yhden ainoan ihmisen lausumat pari ilkeää sanaa, jotka ovat sitten vuosien varrella kasvaneet negatiivisten tunteidemme ja kokemustemme seurauksena  täysin perusteettomaksi  itsevihaksi ja -halveksunnaksi – niin aivan samaan tapaan voimme hyvin nopeasti päästä eroon negatiivisesta uskomuksestamme, jonka alkusyy olivat siis nuo ilkeät sanat, joiden sanoja oli kaiken lisäksi vain itse matalassa tunnetilassa, eli hän kohdisti nuo ilkeät sanat todellisuudessa itseensä. Ja mitä tuo kokemus opetti sinulle? Älä KOSKAAN anna toisen ihmisen negatiivisten tunteiden ja sanojen vaikuttaa omaan tunnetilaasi. Vastaa negatiivisuuteen aina rakkaudella.

Ja arvosta siis myös tuntemaasi väheksyntää tai vihaa itseäsi kohtaan, sillä sen voimakkuus on suoraan verrannollinen suunnattomaan arvokkuuuteesi. Sillä et edes voisi tuntea vihaa itsesi kohtaan, ellei korkeampi minäsi olisi TÄYSIN eri mieltä kanssasi! Tämä on tärkein asia, mikä sinun tulee tietoisena luojana ymmärtää: Negatiivisen tunteen viesti on aina, ja täysin poikkeuksetta: Korkeampi minäsi, korkea tietoisuus, ”jumala” sinussa, on kanssasi juuri nyt eri mieltä. Ajattele mitä tahansa muuta asiaa, joka hälventää negatiivisen tunteesi, kohottaa tunnetaajuuttasi, ja etenet jälleen toiveidesi suuntaan.

Tilanne, jossa olet juuri nyt, on siis täydellinen kuvajainen siitä, mitä olet ajatellut ja tuntenut luodessasi itse tilannettasi. Jos ja kun toivot parempaa elämäntilannetta, ja toivoessasi, eli ajatellessasi tuota parempaa, tunnet negatiivisia tunteita, niin negatiivinen tunteesi siis viestittää vain, että et vielä aivan täysin itse usko toiveesi voivan toteutua.

Tunteesi EI siis viestitä, että toiveesi EI voi toteutua, vaan että SINÄ et negatiivisessa tunnetilassasi salli sen toteutua. Toiveesi on jo olemassa, ja vain sinä itse olet matalammalla taajuudella. Kun vertaat tunnetilojasi radiokanaviin, niin ymmärrät tämän konkreettisesti: Toiveesi on iloista musiikkia lähettävän kanavan taajuudella, kun taas uskomuksesi on surullista musiikkia lähettävän kanavan taajuudella. Molempien kanavien todellisuus on siis koko ajan olemassa. Sinä olet täysin vapaa, milloin tahansa, valitsemaan sen iloisemman kanavan!

Voit olla myös jo toiveikkuuden ”kanavalla”. Mutta jos toiveikkaat ajatuksesi ovat hieman haikeita, niin älä jää myöskään kiinni toiveikkuuteen, vaan keskity ajattelemaan ja arvostamaan sellaisia asioita, joihin jo varmasti uskot. Eli rakenna positiivisilla tunteillasi silta toiveikkuuden ja uskon välille. Tai vielä tarkemmin ilmaistuna: Salli tuon sillan rakentua, älä siis yritä rakentaa sitä.

Ja siinä vaiheessa, kun toiveesi ajatteleminen saa sinut tuntemaan iloa ja innostusta, vaikka toiveesi ei olisikaan vielä toteutunut, niin jatka siinä tilanteessa unelmoimista, pyri tuntemaan, miltä tuntuu, kun toiveesi on jo totta. Hehkuta toivettasi, eläydy jo etukäteen, miltä ihana unelmasi tuntuu, kun jo elät sitä todeksi. Sillä niin kauan, kun toivettasi ajatellessasi tunteesi pysyy positiivisena, niin yhtä kauan olet koko ajan menossa toivettasi kohti. Prosessi on siis koko ajan käynnissä, matkasi etenee. Eli saadaksesi, mitä haluat, sinun ei tarvitse yrittää yhtään mitään, vaan ainoastaan seurata positiivisia tunnetilojasi, johtivat ne sinut minne tahansa. Sillä mutkikkaampikin polku kohti iloa johtaa aina lopulta juuri sinne, minne sinä haluat. Älä siis uhraa ajatustakaan sille, MITEN universumi asian järjestää, jos ajatuksesi on ahdistunut tai huolestunut. Vaan ajattele pelkästään sitä, MIKSI haluat mitä haluat. Sillä tavoitteesi on aina lopulta joka tapauksessa vain hyvä olo, positiivinen tunne. Ja positiivinen tunne johtaa positiivisen tunteeseen, ilo johtaa iloon, rakkaus vie sinut kohti rakkautta, arvostaminen luo lisää arvostamisen aiheita.

Katso ja ihaile aina kauneutta ympärilläsi, vaali iloa tuottavia asioita ja haltioidu niistä. Rakasta täysin ehdoitta, vaatimatta vastarakautta. Auta ja ilahduta muita vaatimatta vastapalveluksia. Älä koskaan muistele negatiivisia sanoja, tekoja tai kokemuksia. Jos muistelet, niin muistele ilon ja rakkauden kokemuksia, innostuksen, ihanien yllätysten ja saavutuksen tunteita.

Älä koskaan tuomitse ketään toista ihmistä, täysin riippumatta heidän teoistaan, sillä jos tuomitset toisen, niin tunnetilasi on tuomitsemisen hetkellä matala, jolloin luot myös omaan kokemusmaailmaasi saman asian, josta tuon toisen ihmisen tuomitsit. Kyse ei siis ole ”karmasta” siinä mielessä, että universumi tai ”jumala” rankaisisi sinua, vaan sinä itse luot itsellesi kaiken sen, mitä negatiivisessa tunnetilassasi muista ihmisistä ajattelet.

Kun hyväksyt vetovoiman lain  painovoiman kaltaisena luonnonlakina, niin et enää syytä ketään tai mitään itsesi ulkopuolista negatiivisista kokemuksistasi ja tunteistasi, vaan otat täyden vastuun omasta elämästäsi – ja voit myös sallia itsellesi kaiken, mitä haluat, helposti. Sillä sinä OLET oman elämäsi kaikkivaltias Luoja, ja täydellisen vapaa, korkeampi olento.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *