Tunnetaajuutesi kohoaa vähitellen, ja aina korkeassa tunnetilassa ollessasi kuljet askel askeleelta toivomaasi suuntaan

Pettymyksen ja kärsimättömyyden tunteesi hidastavat prosessia, joka johdattaa sinua  kohti toiveitasi. Älä siis odota kärsimättömänä toiveittesi toteutumista, vaan ”anna niiden tapahtua”. Samoin, kuin et huviretkellä ollessasikaan koko ajan kysele, koska huviretki päättyy, ja olemme taas takaisin kotona,  niin samoin sinun tulisi suhtautua omaan elämääsikin kuin huviretkeen, eli nauttia retkellä olemisesta. Eli nauttia siitä, että huviretki on mahdollisimman pitkä ja antoisa. Sillä kaikkia niitä asioita, joista nautit, niin niitä luot elämääsi myös lisää!

Tee siis matkasta kohti toiveitasi nautinnollinen huviretki, jonka et toivoisi päättyvän ollenkaan. Ja kun nautit retkestäsi, niin myös toiveesi pääsee toteutumaan, sillä toiveesi taajuus on yhtä korkea, kuin huviretkellä kokemasi ilon taajuus.

Jos elämästäsi mielestäsi puuttuu jotain olennaista, niin puute ei häviä niin kauan, kun keskityt puutteeseen. Sillä jos sinulta vaikkapa puuttuu rahaa, niin jatkuva rahan ajatteleminen matalassa tunnetilasa saa sinut todellisuudessa ajattelemaan rahan puutetta – ja tällöin manifestoit vain lisää rahan puutetta.

Älä siis koskaan keskity matalassa tunnetilassa ollessasi MIHINKÄÄN, jota sinulta puuttuu, tai muihinkaan asioihin, jotka eivät mielestäsi ole elämässäsi hyvin. Sillä luot aina sitä, mitä ajattelet, sen mukaan, missä tunnetilassa kulloinkin olet.

Jos siis pyydät enemmän, kuin mihin olet oman tunnetaajuutesi mukaan valmis, niin koet negatiivisen tunteen. Et siis ole korkeamman minäsi taajuuden kanssa tuolla hetkellä  resonanssissa.

Kun kysyt universumilta jatkuvasti asiaa, johon et tiedä vastausta – esimerkiksi: ”Mistä saisin rahaa?”-  niin tunnetilasi laskee, ja yhteytesi korkeampaan minääsi ”katkeaa”. Älä siis kysy: ”Miten?”, jos et tiedä vastausta, vaan kysy kysymys, johon jo tiedät varmasti vastauksen, eli: ”Miksi?”

Sillä tunnetasolla TIEDÄT, miksi haluat rahaa: ”Koska haluan vapautta, koska haluan nauttia hyvistä ruuista, koska haluan matkustaa, koska haluan ostaa kauniita vaatteita.” Ja kun siis tiedät kysymääsi kysymykseen vastauksen, niin  tunnet myös tunnetasolla positiivisen tunteen, jonka vastauksesi saa sinussa aikaan. Ja tällöin olet siis samalla tunnetaajuudella, kuin toiveesi, eli raha, jonka oletat nuo positiiviset tuntemukset mahdollistavan.

Tästä syystä unelmointi siten, että todella tunnet, miltä tuntuu, kun toiveesi on jo toteutunut, on hyödyllistä.

Olet aina kulkemassa kohti toivettasi, jonka olet siis jo luonut, mutta jota et vain ole vielä itsellesi sallinut. Tunnetaajuutesi siis kohoaa positiivisten tunteittesi seurauksena vähitellen, joten et välttämättä edes kiinnitä huomiota tuohon vaiheittaiseen kohoamiseen, sillä sopeudut korkeampiin tunnetaajuuksiin samalla tavalla, kuin sopeudut kuumaan kylpyveteen, oltuasi vähän aikaa vedessä. Havaitset kyllä tunnetilasi kroonisen kohoamisen siitä, että kun tunnetilasi on korkea, niin sinulla on todella rauhallinen ja tasapainoinen, lähes euforisen selkeä olo. Mutta havaitset tuon kroonisen tunnetilan nousun myös siitä, että jos tunnetilasi jostain syystä joskus vähänkin laskee, niin matalan tunnetilan aiheuttama kipu kehossasi tuntuu voimakkaammalta. Tästä syystä sanotaan, että tietoisen luojan polulta ei ole paluuta. Olet paljon herkempi reagoimaan mataliin tunnetaajuuksiin, kun olet ollut paljon korkeissa taajuustiloissa.

Ns. normaali elämä, jossa negatiiviset tapahtumaketjut pääsevät etenemään sattumanvaraisesti – koska ihmiset eivät tiedosta luovansa negatiivisilla tunteillaan negatiivista – alkaa tuntua sinusta epämiellyttävältä. Sinä siis tietoisena luojana tiedostat, miten esimerkiksi riitely on aina pohjatonta, eikä johda koskaan mihinkään positiiviseen, elleivät osapuolet anna periksi,ja suhtaudu toisiinsa myötätuntoisesti ja arvostavasti.  Et siis enää halua osallistua kanssaihmistesi negatiivisiin keskusteluihin, koska näet niiden turhuden – ja sen, että negatiiviset tunnetilat hidastavat aina positiivisen, eli toiveidemme manifestoitumista.

Tietoisena luojana et enää ”päivittele ja taivastele” asioita. Et enää tunne surua kenenkään ns. kuolemasta, vaan surunvalittelut tuntuvat sinusta ”tyhjältä puheelta”, koska katsot fyysistä kuolemaa korkeamman minäsi silmin.

Tiedät, että ns. kuollut on todellisuudessa tullut paljon enemmän eläväksi poistuttuaan fyysiseltä tasolta.

Et enää halua ”jakaa murheita” kohtalotovereidesi kanssa, vaan sinulle tulee kiusaantunut olo, jos joku ihmisryhmä muistelee menneisyydessä kokemiaan negatiivisia kokemuksia. Tiedät, että korkeampi minäsi ei koskaan katso taaksepäin. Tiedät, että negatiivisten kokemusten aktivoiminen pitää kaikki keskusteluun osallistujat vain kiinni noissa negatiivisissa kokemuksissa, ja saa heidät luomaan lisää negatiivita myös tämänhetkiseen elämäänsä.

Sen sijaan arvostat kaikkia niitä kanssaihmisiäsi, jotka ovat onnistuneet jossain asiassa. Tiedät, että hekin ovat elämässään kokeneet paljon negatiivisia tunteita ja epäonnistuneet,  mutta et keskitä ajatuksiasi kateellisena ja vahingoniloisena heidän aiempiin kärsimyksiinsä, vaan arvostat ja koet onnea heidän juuri nyt tuntemansa menestyksen johdosta.

Tunnet positiivista myötätuntoa noita onnistujia kohtaan, sillä tiedät, että kaikki tuo onni ja toteutuvat toiveet ovat mahdollisia myös sinulle, aina kun  olet korkeassa tunnetilassa, olosuhteista riippumatta. Sillä korkea tunnetila mahdollistaa, ja kuljettaa sinua AINA takuuvarmasti kohti unelmiasi.

Suhtaudu siis elämääsi aina kuin huviretkeen. Jos nautit huviretkestä, niin kyseessä on huviretki. Jos taas kanssaihmisesi ei jostain syystä nauti huviretkestä, niin et voi nauttia hänen puolestaan, mutta voit omalla esimerkilläsi, ja omalla ilollasi innostaa häntä nauttimaan. Mutta et voi koskaan auttaa tuota toista ihmistä nauttimaan huviretkestään, jos lakkaat itsekin nauttimasta, ikään kuin ”jakaaksesi hänen ankeutensa”. Tai jos tunnet huonoa omaatuntoa siitä, että olet onnellinen silloin, kun hän on onneton.

Sillä jokaisella meillä on aina ikioma tunnetaajuus, ja korkea tunnetaajuus saa meidät kokemaan onnellisuutta. Mitään sen mystisempää onnellisuutta ei universumissa ole. Valitse siis korkea tunnetila, juuri nyt.

Korkea tunnetila  on arvokkain omaisuutesi. Vaali sitä.

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *