Tunnetilasi juuri nyt on todellisuutesi jossa elät – valitse siis pyyteettömän rakkauden todellisuus

Syy, miksi ”unohdamme” aina ajoittain korkeamman minämme olemassaolon, on siinä, että aina kun tunnetilamme laskee, niin emme  enää aisti korkeampaa minää sisimmässämme. Koemme siis negatiivisen tunteen, eli alemman tunnetilan, ja ollessamme tuossa matalassa taajuustilassa olemme siis myös erossa omasta korkeammasta minästämme. Eli elämme tuolloin täysin eri todellisuudessa, kuin missä korkeampi minämme elää.

Ja tuossa negatiivisessa tunnetilassa – eli kokiessamme masennusta, pelkoa, vihaa,  pettymystä, kateutta, katkeruutta, syyllisyyttä, turhautumista, hermostuneisuutta –  korkeamman minämme todellisuus, jossa tunnemme vastaavasti pakahduttavaa elämänriemua, ja jossa kaikki on mahdollista, fyysisen todellisuutemme olosuhteista täysin riippumatta, tuntuu todella kaukaiselta. Meistä konkreettisesti siis tunetuu, kuin sellaista ”paratiisimaista” maailmaa ei olisi koskaan ollut olemassakaan. Ja tämä johtuu siis vain siitä, että emme juuri tuolla hetkellä tunnetasolla aisti noita korkeampia tunteita.

Eli muista siksi aina, että jos koet joskus olevasi ”väsynyt elämään”, niin olet todellisuudessa vain väsynyt omaan senhetkiseen pahaan oloosi, eli negatiiviseen tunnetaajuuteesi. Ja voit tietoisena luojana milloin tahansa sallia tunnetaajuutesi kohoamisen, jolloin myös elämänväsymyksesi katoaa välittömästi, koska ”siirryt korkeampaan todellisuuteen”. Harjoittelemalla voit siis ihan kirjaimellisesti ”muuttaa todellisuuttasi”, ajatuksiasi ja tunteitasi kohdistamalla ja valikoimalla.

Rakkaus on tunnemanifestaatio, joka kuvastaa kaikkein parhaiten tuota kokemusta. Rakkaushan ei nimittäin koskaan ole mitään ”käsinkosketeltavaa”, vaan rakkaus on pelkästään tunnetila. Ja aina vain oma tunnetilamme, silloinkin, vaikka toinen ihminen tuntisi vastarakkautta meitä kohtaan. Rakastettumme ei siis koskaan voi ”antaa” meille rakkautta, vaan meidän on itse tunnettava rakkautta rakastaaksemme toista ihmistä.

Ja juuri siksi rakkaus on niin ”haavoittuvainen”, sillä jos olemme oppineet pitämään rakkautta ns. ehdollisena tunteena, eli että rakastamme, koska rakkautemme kohde on tietynlainen, tai käyttäytyy tietyllä, toiveidemme mukaisella  tavalla, niin rakkaus myös katoaa heti, jos rakkautemme kohde muuttaa käyttäytymistään ja omaa tunnetilaansa. Eli ehdollinen rakkaus voi muuttua vihaksi silmänräpäyksessä. Ja siksi ”suuri” rakkaus vaihtuu usein  niin ”musertavaksi vihaksi, sillä tunnetilan lasku tuntuu sitä rajummalta, mitä korkeampi on kokemamme positiivinen tunne.

Muista kuitenkin, että et ole todellisuudessa koskaan vihainen toiselle ihmiselle, vaan olet vihainen ITSELLESI, koska vihaisena olet erossa rakkaudesta, eli omasta korkeammasta minästäsi, ja estät tuossa tunnetilassa myös itseäsi etenemästä kohti toiveitasi.

Siksi vain rakkaus ilman mitään ehtoja on todellista rakkautta, sillä pyyteetön rakkaus ei katoa mihinkään, vaikka rakkautemme kohde olisi välillä negatiivisissa tunnetiloissa, kuten jokainen ihminen aina ajoittain on. Ja juuri  pyyteetön rakkaus on olemista resonanssissa oman korkeamman minämme kanssa, tunnetila, joa mahdollistaa toiveidemme manifestaatiot. Eli siksi pyyteettömän rakkauden tilassa oleva ihminen voi auttaa myös negatiivisessa tunnetilassa olevaa ihmistä kohottamaan omaa tunnetilaansa, sillä rakkaus on ainoa universumissa vallitseva todellinen voima.

Kaikkein parhaita ystäviäsi ja rakastettuja ovat siksi ihmiset, jotka eivät aina ”tanssi sinun pillisi mukaaan, ja jotka ovat ajoittain myös matalissa tunnetiloissa, sillä heidän avullaan opit aitoa pyyteetöntä rakkautta, eli opit pysymään korkeassa tunnetilassa, kanssaihmistesi vaihtelevista tunnetiloista välittämättä.

Pyyteetön rakkaus on siis sitä, että tunnet myötätuntoa ja syvää sielullista yhteyttä, mutta et riippuvuutta. Kykenet katsomaan toista ihmistä oman korkeamman minäsi silmin, eli näet siis myös kanssaihmisesi korkeamman minän, hänen vaihtelevien tunnetilojensa ”läpi”.

Tuntemalla pyyteetöntä rakautta olet siten sekä haavoittumaton, että kaikkivoipa ja ”vastustamaton”, vaikutusvaltaisempi kuin miljoonat muut ihmiset maapallolla. Eikä yksikään negatiivisessa tunnetilassa oleva ihminen  voi koskaan vahingoittaa pyyteettömän rakkauden taajuudella olevaa ihmistä. Negatiivisessa tunnetilassa olevan ihmisen on joko poistuttava rakkauden taajuudella olevan henkilön vaikutuspiiristä, tai sallittava oman tunnetaajuutensa kohoaminen.

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *