Tyytyväisyys nykyhetkeen ei tarkoita ei-toivottuun tyytymistä, vaan juuri ei-toivottu mahdollistaa toiveesi

Se, että meidän tulee tehdä ”rauha nykyhetken kanssa”, eli olla tyytyväisiä joka hetki siihen, mitä olemme tähän saakka elämäämme manifestoineet, saattaa kuulostaa korvissasi siltä, että meidän tulisi ”luopua toiveistamme”, ja tyytyä ikuisesti niiden toteutumattomuuteen.

Tyytyväisyys nykyhetkeen ei kuitenkaan suinkaan tarkoita unelmista luopumista, vaan aivan päin vastoin: Tyytyväisyys nykyhetken mahdollistaa toiveidemme toteutumisen, koska tuntiessamme tyytyväisyyttä tunnetilamme on korkea.

Olemme niin tottuneita SUORITTAMAAN elämää, että meidän on usein vaikea ymmärtää, että ankarasti matalassa tunnetilassa yrittämällä emme todellisuudessa tavoita toiveitamme läheskään yhtä helposti ja paljon, kuin mitä saavuttaisimme unelmoimalla ja inspiroitumalla korkeassa tunnetilassa.

Sen sijaan, että olisit huolissasi tulevasta,että  tuskailisit miten, milloin ja kenen toimesta toiveesi toteutuvat, ja yrittäisit kaikin keinoin ja mahdollisimman nopeasti saavuttaa toivettasi, vaikka tunnetilasi on kaiken aikaa matala, eli et oikeastaan itsekään usko yrittämisesi johtavan mihinkään – niin tämän ahdistavan taistelun sijaan sinun tulee lakata yrittämästä, ja keskittää ajatuksesi mihin tahansa muuhun asiaan, joka kohottaa mielialaasi. Sillä korkeamman minäsi viisaat viestit voivat välittyä sinulle aina VAIN korkeassa mielentilassa.

Eli jos haluat todella ratkaista ongelmiasi, niin sinun tulee ”tulla sokeaksi ei-toivotulle elämässäsi”, eli lakata tuijottamasta ongelmiasi –  ainakin hetkeksi. Eli sinun tulee löytää nykyisestä elämäntilanteestasi asioita, joita todella arvostat ja rakastat. Sillä vaikka tämänhetkisestä elämästäsi sinun mielestäsi puuttuisi jotakin hyvin olennaista – vaikkapa ihmissuhde, rahaa tai terveyttä – niin juuri tuo ei-toivottu on samalla juuri se asia, joka on luonut parempaa tulevaan! Eli ilman tuota ei-toivottua tuleva elämäsi ei edes VOISI olla parempi.

Tästä syystä sinun tulee oppia arvostamaan kaikkein eniten juuri  ei-toivottua ja vastoinkäymisiä. Sillä se asia elämässäsi, jonka juuri nyt koet epätäydellisenä, on siis kokemuksesi kautta luonut paremman version itsestään.

Ja tavoittaaksesi tuon paremman version, eli manifestoidaksesi sen elämääsi, sinun tulee pyrkiä aistimaan sen olemassaolo jo etukäteen. Ja tätä siis tarkoittaa ”unelmiin uskominen”, eli se, että uskomme tunnetasolla toiveisiimme niin vahvasti, että unelmat voivat myös toteutua, koska uskomisen tunteesi  ja unelmasi värähtelytaajuus on sama.

Ja vaikka epäilisit unelmiesi todella voivan koskaan toteutua, niin  voit silti tavoittaa tuon tunnetilan, ajattelemalla jotakin sellaista rakastamaasi asiaa, johon varmasti uskot. Vetovoiman laki reagoi siis aina tunnetilaasi, eli positiivisessa tunnetilassa voit manifestoida kaikkia toiveitasi, riippumatta positiivisen tunnetilasi varsinaisesta aiheuttajasta.

Nykyisyytesi siis luo aina ja joka hetki parempaa versiota itsestään, sillä emme voi koskaan lakata toivomasta, emmekä koskaan lakata kysymästä.

Tee siis rauha nykyhetken kanssa, ja arvosta jokaista hetkeäsi – samalla odottaen innokkaana tulevia hetkiä! Sillä et joka tapauksessa voi koskaan tulla onnelliseksi, voit aina vain olla onnellinen.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *