Tyytyväisyys nykyhetkeen mahdollistaa manifestaatiot – toive ”suuresta” ratkaisusta pitää sinut matalassa tunnetaajuudessa

DSC_0486.JPG

”Kun asiat pitkittyvät, niin ne mutkistuvat”. Jos olet pitkään odottanut johonkin ongelmaasi ratkaisua, niin uskomuksesi ratkaisun löytymiseen on muuttunut negatiiviseksi. Eli ratkaisu olisi jo ongelman syntyhetkellä ollut helppo, jos olisit tuolloin tietoisesti pyrkinyt kokemaan olosuhteista riippumatonta tyytyväisyyttä. Mutta koska keskityit tunnetasolla ongelmaan eli kysymykseen – ratkaisuun eli vastaukseen uskomisen sijasta – niin loit elämäsi koko ajan lisää ongelman kanssa samassa matalassa tunnetaajuudessa värähteleviä asioita. Ja aikaa myöden aloit uskoa paljon enemmän ongelmiin, kuin niiden mahdollisiin ratkaisuihin, ja ongelmasi muuttui ikään kuin ”krooniseksi”.

 

Monet ihmiset elävät elämänsä loppuun saakka saman ongelman ”vankina”, eli monilla ihmisillä on negatiivisten kokemusten aiheuttamia tunnemuistoja jopa lapsuudesta saakka, ja näitä kokemuksia muistelemalla he aktivoivat negatiivisia tunnemuistojaan yhä uudelleen ja uudelleen, joskus siis fyysiseen kuolemaansa saakka. Tällainenkin ihminen siis luo kyllä joka hetki omaa todellisuuttaan uudeksi, mutta tiettyyn elämänalueeseen liittyvistä negatiivisista tunnemuistoista johtuen hän luo jatkuvasti samanlaista todellisuutta – siitäkin huolimatta, että hän kenties jo vuosikymmeniä on kiihkeästi halunnut muuttaa elämänsä suuntaa ja sisältöä.

 

On suuri paradoksi, että koska olemme koko ajan täysin vapaita luomaan elämäämme sekä ei-toivottua että toivottua, niin saatamme loputtomiin luoda täysin päinvastaista todellisuutta, kuin mitä todella toivomme. Ja ainoa asia, joka estää meitä toteuttamasta toiveitamme, ei-toivotun luomisen sijaan, on se, että emme malta luovuttaa ongelmiamme korkeamman minämme eli universumin hoidettaviksi, vaan yritämme ratkaista ne itse, matalasta tunnetaajuudesta käsin.

Toisin sanoen: Sen sijaan, että tekisimme ”rauhan” nykyhetken kanssa, olisimme tyytyväisiä nykyhetkeen, ja luottavaisia tulevaisuuden suhteen, eli luottaisimme täydellisesti universumin huolenpitoon, jolloin tunnetaajuutemme olisi luonnostaan korkea – niin olemmekin turhautuneita ja kärsimättömiä, eli haluamme ratkaista ongelmat toiminnalla, joka ei ole korkeamman minämme inspiroimaa. Ja tällöin siis tunnetaajuutemme pysyy matalana, mikä estää toivomamme manifestaatiot.

 

Jos siis sinulla on ”vaikea” ongelma, johon olet jo pitkään etsinyt ”suurta ratkaisua”, niin korkeampi minäsi on yhtä pitkään ollut valmiina sinulle tuon ratkaisun luovutamaan, mutta tunnetason uskomuksesi ongelmasi ”vaikeudesta ja suuruudesta” on juuri se tunnetaajuuttasi aavistuksen verran laskeva asia, joka on kokonaan estänyt sinua sallimasta itsellesi hartaasti odottamaasi ratkaisua.

 

Toiveidesi virta on kyllä kiihkeän toivomisesi seurauksena todella voimakas – mistä kertoo se, että koet matalat tunnetaajuudet hyvin voimakkaana kipuna kehossasi –  mutta tuo pienenpieni taajuusero tunnetasolla saa sinut aina ajoittain kääntymään vastavirtaan, mikä luo illuusion, että et olisi edistynyt lainkaan. Aivan kuten toista radiokanavaa kuunnellessasi et kuule naapurikanavan lähettämää ohjelmaa ollenkaan, eli sitä ei ole sinulle  juuri sillä hetkellä ”olemassa”.

 

Todellisuudessa ”portti unelmiisi” on jo auki, et vain ole ymmärtänyt astua siitä sisään.

Pääset astumaan tuosta portista sisään tekemällä rauhan nykyhetken kanssa, eli tuntemalla aitoa tyytyväisyyttä kaikesta siitä, mitä olet jo elämääsi luonut ja manifestoinut, eli joiden olemassaolon koet todeksi jo nyt – joiden olemassaoloon siis tunnetasolla USKOT, koska pystyt ne aisteillasi havaitsemaan.

Toistaiseksi toteutumattomat toiveesi ovat aivan yhtä todellisia, et vain ole  tunnetasolla kyennyt niiden olemassaoloon vielä uskomaan. Mutta tyytyväisyytesi nykyhetkeen värähtelee korkeassa tunnetaajuudessa, jolloin voit vihdoin sallia myös nuo – niin ikään korkeamman minäsi taajuudella olevat asiat – fyysiseen todellisuuteesi.

 

Sinä Olet Luoja – ja uskomalla aidosti eli tunnetasolla omaan luomiskykyysi, voit myös sallia kaiken sen, mitä olet toiveillasi luonut.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *