Vaali omia unelmiasi – ja hyväksy aina myös kaikki kanssaihmistesi unelmat

Jos sinulla on unelma, jonka pelkäät olevan ristiriidassa kanssaihmistesi unelmien kanssa, niin olet matalassa tunnetilassa arvioidessasi myös omaa unelmaasi, etkä siten näe kokonaiskuvaa, jonka korkeampi minäsi näkee. Universumi löytää aina keinot sovittaa eri ihmisten unelmat ja vapaa tahto täydelliseen sinkroniaan keskenään.

Jos siis kanssaihmisesi ovat eri mieltä kanssasi vaikkapa sinun unelmasi ”järkevyydestä”, niin älä keskity murehtimaan sitä, että he ovat eri mieltä. Vaan hyväksy heidän mielipiteensä, ja arvosta sitä, että heillä on tuo oma mielipide. Sinun tehtäväsi ei ole olla huolissaan unelmienne oletetusta yhteensopimattomuudesta, vaan sinun tehtäväsi on vain ja ainoastaan luottaa universumin viisauteen. Jos keskityt kanssaihmisesi yhteistyöhaluttomuuteen, niin hän ilmentää yhteistyöhaluttomuuttaan aina, kun hän on seurassasi. Riidat ja erimielisyydet ovat aina pohjattomia siksi, että jos olet negatiivisessa tunnetilassa, niin aktivoit aina myös  kanssaihmisessäsi negatiivisen tunnetilan. Tämä ei siis suinkaan tarkoita, että kanssaihmisesi olisi ”paha” tai ”ilkeä”, vaan sinä itse aktivoit hänessä nuo piirteet. Ota sis aina täydellinen vastuu  siitä, miten muut ihmiset  sinun seurassasi käyttäytyvät! Se on helpoin polku, aina.

Jos vastustat jotakin, mitä tahansa, niin aktivoit myös kanssaihmisissäsi vastustuksen. Eli jos kritisoit, niin saat muut kritisoimaan sinua. Ja aivan samoin: Jos rakastat ja arvostat muita, niin löydät aina ihmisiä, jotka rakastavat ja arvostavat sinua.

Älä siis koskaan vastusta kanssaihmistesi unelmia, vaan keskity aina vaalimaan omia unelmiasi. Sillä emme voi koskaan unelmoida toisen ihmisen puolesta, luoda toisen ihmisen todellisuutta, ainoastaan omaamme. Emme voi siis värähdellä toisen ihmisen puolesta, jokaisen ihmisen tunnetaajuus ja todellisuus on aina heidän omansa. Mutta jos ihmisellä EI ole omia päämääriä, tai hän ei usko niihin itse, niin hän kyllä ajautuu osaksi muiden ihmisten päämääriä. Mutta tämä on negatiivisen tunnetaajuuden manifestaatio, uhrautumista. Eikä se ihminen, jonka päämääriin ajaudut mukaan, ole millään tavalla syyllinen siihen, että sinä et salli itsellesi omia unelmiasi. Sinä itse olet omasta tilanteestasi täydellisesti vastuussa.

Ajattele kaikkia muita ihmisiä aina arvostavasti, eli katso heitä oman korkeamman minäsi silmin. Sillä korkeamman minänne taajuudella te OLETTE yhtä. Arvosta muiden ihmisten toiveita ja päämääriä, myös silloin, kun ne tuntuvat näennäisesti olevan ristiriidassa omien päämääriesi kanssa. Pääset aina omaan päämäärääsi, jos TODELLA toivot sitä, etkä ole kärsimätön. Eli jos annat asioiden tapahtua, sen sijaan, että yrität saada ne tapahtumaan. Negatiiviset kokemukset tarkentavat päämääriämme joka hetki, ja jos  suhtaudut kaikkiin ns. vastoinkäymisiin suurina lahjoina, niin sinun ei tarvitse koskaan kärsiä vastoinkäymisten takia. Onnellisuus on siis mahdollista missä tahansa tianteessa, koska kyse on vain näkökulmasta kulloinkin tapahtuvaan asiaan. Jos vastustamme mitä tahansa, mitä meille tapahtuu, niin kuljemme väärään suuntaan. Jos hyväksymme sen, mitä meille tapahtuu, ja tunnetilamme on korkea – ei siis esim. pettynyt, uhrautuva, kostonhumoinen tai katkera – niin kuljemme aina helpointa polkua kohti todellista unelmaamme. On siis täysin tarkoituksenmukaista, että kuljemme joskus pimeyden kautta valoon, karikoiden kautta vapaampiin vesiin, kivun kautta kivuttomuuteen, nälän kautta kylläisyyteen, yksinäisyyden kautta parisuhteeseen. Koska meidän tulee aina kokea ei-toivottu, luodaksemme toivottua. Pyytää saadaksemme ratkaisu. Kysyä saadaksemme vastaus. Mutta meidän ei koskaan tarvitse jäädä mataliin tunnetiloihin, siis pyytämisen ja kysymisen taajuudelle, vaan vastoinkäymiset ovat olemassa vain siksi, että voimme valita ja sallia sen, mitä itse toivomme, korkeassa tunnetilassa.

Kun hyväksyt kaiken, mitä muut ihmiset tekevät tai päättävät, niin olet täydellisen vapaa. Sillä kaikkein tärkein asia pyrkiessäsi kohti onnellista ja tasapainoista elämää on se, että valitset aina mahdollisimman korkean tunnetilan, sillä emme halua elämässämme koskaan mitään mistään muusta syystä, kuin tunteaksemme korkeaa tunnetta, iloa ja rakkautta. Ja vaikka tuntisit ajoittain myös negatiivisia tunnetiloja, eli palaisit niinsanotusti ”pyytämisen” taajuudelle, niin tidät, että kyse on ainoastaan tunnetilasta, taajuudesta, jonka voit milloin tahansa muuttaa positiiviseksi.

Jos sinulla on joku unelma, joka on ”kypsymisvaiheessa”, niin vaali sitä mielessäsi, hoivaa sitä kuin lasta, kasvia tai lemmikkiä, mutta älä puhu unelmastasi kanssaihmisellesi, joka on negatiivisessa tunnetilassa, tai jolla on SINUN  uskomuksesi mukaan toisenlaisia päämääriä ja uskomuksia. Jos sinulla on positiivisia aavistuksia unelmasi suhteen, niin älä vaadi muilta ihmisiltä tukea aavistuksillesi. Sillä jos muut ihmiset epäilevät unelmaasi – koska he eivät ole kokeneet samanlaisia aavistuksia kuin sinä – niin heidän mielipiteidensä kuunteleminen saa vain oman tunnetilasi laskemaan, ja pian et itsekään enää usko omaan unelmaasi.

”Kel onni on, se onnen kätkeköön.” Tämä sanonta ei kuitenkaan tarkoita sitä, etä et saisi iloita unelmiesi saavutamisesta. Mutta jos et itse vielä ole aivan varma unelmasi toteutumisesta, eli olet enemmän toivon, kuin uskon ja tiedon taajuudella, niin vaali siis unelmaasi sisimmässäsi, kunnes se on valmis manifestoitumaan. Näin oma tunnetaajuutesi pysyy sallimisen taajuudella.

Voit siis unelmoida kuinka suuria unelmia haluat, kunhan niitä ajatellessasi pysyt itse korkeassa tunnetilassa. Jos epäilet unelmasi mahdollisuutta toteutua, niin ajattele sellaisia unelmia, jotka olet jo toteuttanut. Universumi ei erottele uusia unelmiasi vanhoista, universumi ja vetovoiman laki reagoi aina vain tunnetilaasi.

Ja korkeassa tunnetilassa sallit, otat vastaan, eli olet matkalla kohti unelmaasi, aina ja joka hetki. Luota prosessiin, iloitse matkasta. Sillä iloinen matka koostuu matkan varrella koetuista iloisista kokemuksista, iloisista hetkistä. Iloiset hetkemme ovat siis ainoa onnellisuus, mitä elämässämme tulee koskaan edes olemaan. Iloisissa hetkissä ja korkeissa tunnetiloissa on siis kaikki onni, jota koskaan omistamme.

Voimasi on vain ja ainoastaan juuri tässä hetkessä, juuri nyt. Haltioidu siis siitä,  että olet olemassa, juuri nyt!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *