Vaurastut taloudellisesti silloin, kun tunnet vaurautta – raha on vain energiaa, joka virtaa siihen itse uskovalle, kuin hengitysilma

Jokaisen meistä korkean minän taajuustilassa on tälläkin hetkellä suunnattoman paljon rahaa ja vaurautta. Tämä johtuu siitä, että joka ikinen kerta, kun olemme syystä tai toisesta tarvinneet tai halunneet rahaa, niin pyyntömme on toteutunut välittömästi. Mutta miksi sitten raha jakautuu – näistä kaikkien meidän hyvin voimakkaista toiveista huolimatta –  maailmassa niin epätasaisesti, ja miksi kaikkein eniten, ja kaikkein raskaimpia töitä tekevät ihmiset, ansaitsevat usein kaikkein vähiten?

Tämä johtuu siitä, että se joka uskoo itse tunnetasolla vaurauteen, on vauras. Mutta se, joka uskoo, että hän voi vaurastua vain tekemällä kovasti töitä, voi vaurastua vain tekemällä kovasti töitä. Sillä omat uskomuksemme toteutuvat, aina.

Ja siksi et voi koskaan vaurastua helposti, jos et todella tunnetasolla usko, että se on mahdollista. Tai vaikka ikään kuin vahingossa, syystä tai toisesta, joskus olisitkin taajuustilassa, jossa uskot esimerkiksi lottovoiton mahdollisuuteen, ja voittaisit tästä syystä lotossa suuren summan rahaa, niin jos et kuitenkaan usko tunnetasolla omaan vaurauteesi, eli epäilet, oletko sittenkään noiden rahojen ARVOINEN , eli tunnetkin syyllisyyttä rahoistasi, niin menetät nuo voittorahat hyvin nopeasti. Tästä kertoo sanonta: ”Se mikä laulaen tulee, se viheltäen menee.” Tai vaikka et menettäisikään noita rahoja, niin ne eivät tekisi sinua onnelliseksi.

Meistä ihan jokainen on mittaamattoman arvokas sielu, ja oikeutettu saamaan ihan mitä tahansa, mitä toivomme, mutta jos et itse usko omaan arvokkuuteesi, niin et salli tuon arvokkuuden ilmentymiä omassa elämässäsi. Eli aivan kuten itsensä arvottomaksi kokeva ei voi löytää todellista rakkautta, koska hän ei rakasta itseään, koska rakkaus on vain meidän itse tuntemamme tunnetila, niin aivan samoin itsensä arvottomaksi kokeva ei voi kokea itseään myöskään vauraaksi. Ja tämä pätee siis myös silloin, kun rikkaalla ihmisellä ON runsaasti rahaa – hän ei vain arvosta noita rahoja, koska hän ei arvosta itseään. Ja koska hän ei arvosta rahojaan eikä itseään, niin hän ei tunne myöskään onnellisuutta. Eli vain silloin toteutuu sanonta: ”Raha ei tee onnelliseksi”.

Raha nimittäin kyllä tekee aina onnelliseksi sellaisen, joka arvostaa rahojaa, vaurauttaan ja vapauttaan – eli itseään!  Ja onnellisuuden tunne on ainoa tavoitteemme elämässä.

Muista siis, että et voi vaurastua, jos yrität vaurastua, eli jos päämääräsi on nimenomaan tuo vaurastuminen,  sillä yrittäminen on negatiivinen tunnetila, etkä voi saavuttaa sellaista, jota et usko sinulla vielä olevan. Samoin kuin et voi löytää sellaista esinettä, jonka vahvasti itse uskot ja pelkäät olevan sinulta hukassa. Mutta jos sen sijaan  todella uskot, että olet korkeamman minäsi taajuustilaan jo luonut valtavat rikkaudet, niin silloin voit ne myös vastaanottaa, eli manifestoida elämääsi. Eli jos ajattelet vaurautta, ja tunnetilasi pysyy tuota ajatusta ajatellessasi korkeana, niin olet valmis myös vastaanottamaan vaurautta.

Jos olet yrittäjä, niin voit kyllä olla hyvin innoissasi ja inspiroitunut jostain kyvystäsi tai ideastasi, jonka uskot tuovat sinulle rahaa, mutta  innostuksesi pitää tuolloinkin pysyä yllä tarpeeksi kauan, jotta se kantaa myös ns. hedelmää, jolloin innostuksesi tulokset vahvistavat uskoasi vaurastumisen mahdollisuuteen. Eli uskon tulee aina edeltää manifestaatiota, ei päin vastoin. Yrittäjä voi siis menestyä helpostikin, jos yrittäminen perustuu aitoon innostukseen, ja siihen, että yrittäjä uskoo omaan liikeideaansa vahvasti.

Eli keinot vaurastumiseen löytyvät silloin, kun uskot jo OLEVASI vauras, siis tunnetason ideoidesi tasolla, vaikka konkreettisia, materiaalisia merkkejä vaurastumisestasi ei vielä olisikaan. Tai jos olet jo joskus ollut vauras, mutta menettänyt vaurautesi, niin voit saavuttaa tuon vaurauden hyvin nopeasti uudelleen siksi, että sinulla on jo valmis tunnemuisto siitä, miltä vauraus, ja sen suoma vapaus ja mielenrauha, tunnetasolla tuntuu.

Älä siis yritä löytää keinoja vaurastumiseen, vaan tavoittele vain vaurauden tunnetilaa. Korkeampi minäsi viestittää kyllä sitten intuitiivisesti, mitkä nuo keinot ovat. Ja tuo tunnetila on sama kuin vapauden, voimakkuuden, rajattomien mahdollisuuksien, ja rakkauden pakahduttavan euforinen tunnetila.

Et siis voi saada rahaa, jos tarvitset ja haluat rahaa, vaan raha on kuin hengitysilma, jonka olemassaoloon ja vapaaseen liikkeeseen  joko uskot, tai et usko. Vertailun vuoksi: Nykyisin esim. länsimaissa elää kasvava joukko ihmisiä, jotka kokevat olevansa allergisia niin monille kemikaaleille ja muille ympäristötekijöille, että heidän on hyvin vaikea hengittää missään ympäristössä. Ja heidänkin ns. sairautensa ja herkkyytensä johtuu siitä, että he eivät usko enää hengitysilman vapaaseen virtaukseen ja siihen, että hengitysilma on heille hyväksi. Tällainen ns. ympäristöallergia on hyvin äärimmäinen, ahdistuneen mielen tuottama manifestaatio. Ja tällaiset ihmiset yrittävät kohottaa tunnetilaansa tuntemalla vihaa lääkäreitä ja psykiatreja kohtaan, jotka sanovat, että heidän fyysinen allergiansa johtuu ”psyykkisistä syistä”. Ja tuo totuus siis ”sattuu”, jolloin totuuden kuuleva ihminen tuntee vihaa. Kaikki sairaudet ovat lähtöisin negatiivisista tunnetiloistamme.

Voit siis itse vaurastua, jos arvostat vaurautta, ja vauraita ihmisiä – myös sellaisia rikkaita, jotka ovat saaneet rahansa hyvin helposti, eli esim. perimällä, tai vaikkapa kirjoittamalla kauan sitten, noin viidessä minuutissa, hyvin kuuluisan laulun, jota on sen jälkeen vuosikymmeniä soitettu kaikkialla maailmassa. Mutta et voi rikastua, yrittämällä vapautua köyhyyden taakasta, sillä tuolloin keskityt köyhyyden taakoittavuuteen, et vaurauteen.

Kun tunnet olevasi vauras, syystä tai toisesta, niin olet vauras. Eli ”sisäinen rikkautesi” – joka monelle arvottomuutta kokevalle on pelkkä tyhjänpäiväinen klisee – muuttuu konkreettiseksi rikkaudeksi, lahjakkuus ilmenee luovuutena, ja luovuuden hedelmät tuovat luoksesi myös vaurautta. Sillä luovuuden, eli intuition toteuttaminen ja hehkuttaminen, saa sinussa aikaan aitoa  sisäistä mielihyvää, joka mahdollistaa myös rahan virtaamisen luoksesi, sillä tuo sisäinen mielihyvä, ja rahan tuoma tyytyväisyys, värähtelevät samalla taajuudella.

Oma, tunnetason uskomuksesi, siis määrittelee sen, oletko rikas vai köyhä, sekä konkreettisesti, että sisäisesti. Aivan kuten tunneuskomuksesi määrittää myös sen, oletko terve vai sairas, rakastettu vai vihattu.

Kysy siis itseltäsi, erityisesti aamuisin, jolloin sinun on helpompi tavoittaa korkean minäsi taajuustila: Kuinka voit? Ja vastaa itsellesi: Tunnen itseni maailman onnellisimmaksi ihmiseksi, maailman omistajaksi, sillä tunnen ja tiedän olevani oman todellisuuteni kaikkivoipa Luoja. Ja jos tunnetilasi pysyy korkealla, ajatellessasi tai sanoessasi nuo sanat, niin vedät väistämättä puoleesi myös rahaa.

Erilaisten uskontojen oppien negatiiviset tulkinnat ovat tukahduttaneet miljoonien ihmisten oman voiman, ja vapauden vaurastua, koska noiden oppien tulkitsijat ovat syyllistäneet vauraita ja menestyviä ihmisiä. Syyllistäminen on vihaa, jota syyllistävä ihminen tuntee itseään kohtaan, hän vain kohdistaa sen muihin ihmisiin. Eli syyllistäjä haluaa muiden ihmisten tuntevan nöyryyttä, vajavaisuutta ja syyllisyyttä, koska hän itsekin tuntee noita negatiivisia tunteita.

Jos siis olet itse herkkä tuntemaan kateutta, niin pelkäät myös muiden ihmisten tuntevan kateutta sinun vauraudestasi ja onnellisuudestasi, ja tuolloin estät pelollasi oman vaurastumisesi. Ja tätä on alun perin tarkoittanut sanonta: ”Kel onni on, se onnen kätkeköön”. Eli jos onnellisuuden tunne, jota tunnet, on hyvin hauras, eli tunnet omasta onnellisuudestasi herkästi syyllisyyttä, niin on parempi, että harjoittelet itsesi arvostamista sisimmässäsi, ennen kuin hehkutat onnellisuuttasi muille ihmisille.

Sinä olet loputtoman vauraan, rajattoman universumin suunnattoman rikas lapsi. Hemmottele siis itseäsi sallimalla itsellesi kaikki se, mistä unelmoit. Sillä vain omalla esimerkilläsi oman voimasi käyttöönotosta, voit auttaa myös niitä, jotka eivät vielä usko omaan voimaansa, ja omaan rajattomuuteensa.

Päästä siis irti rahaan liittyvästä toiveikkuudestasi, ja tunne tyytyväisyyttä ja onnellisuutta juuri nyt  – ja raha  ja vauraus kaikissa muodoissaan pääsee virtaamaan luoksesi.

*************************************

Kauniissa ja viihtyisässä Barbaarikartanossa Porvoon lähellä järjestetään edelleen syksyn aikana vetovoiman lakia käsitteleviä Korkean tunnetaajuuden kohtaamisia, sekä yksi- että kaksipäiväisiä, niin tilauksesta yksityisille pienryhmille, kuin myös sellaisille ryhmille, jotka muodostuvat synkronisesti juuri oikeanlaisiksi, ilmoittautumisten perusteella.

Yhden päivän kurssin hinta on 50 euroa/osallistuja, ja hinta sisältää kurssiohjelman lisäksi todella runsaan ja herkullisen, itämaisen kasvisaterian, sekä kaikki virvokkeet ja välipalat.

Tällä hetkellä voit ilmoittautua 17.10.2020 järjestettävälle kurssille. Voit myös ehdottaa jotain toista, itsellesi tai omalle ryhmällesi parhaiten sopivaa kurssipäivää (jotkut viikonloput on jo varattu yksityisille ryhmille). Jos tulet kauempaa, niin tarvittaessa Barbaarikartanossa voi myös yöpyä, eli tarjolla on myös B&B. Avustamme tarvittaessa myös kuljetuksissa Porvoon linja-autoasemalta kartanolle ja takaisin.

Tervetuloa siis kohottaman omaa tunnetaajuuttasi huikeisiin, Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *