Voimakkaat negatiiviset tunteesi kertovat, että olet luonut valtavasti positiivista korkeamman minäsi taajuudelle

Me ihmiset elämme kirjaimellisesti täysin eri todellisuuksissa sen mukaan, mikä on henkilökohtainen tunnetaajuutemme. Mutta silti me kaikki olemme samaan aikaan myös täysin kaikkivoipia Luojia, ja meillä jokaisella on vapaus joka hetki valita joko negatiivinen, tai positiivinen tunnetila. Me olemme siis niin vapaita, että voimme valita vankeuden, köyhyyden, rakkaudettomuuden ja suunnattoman kärsimyksen – tai  vapauden, rikkauden, rakkauden ja euforisen hyvänolontunteen. Joka hetki.

Se, miksi useimmat ihmiset maapallolla eivät tätä totuutta ymmärrä, johtuu siitä, että suurin osa ihmiskunnasta oppii tulkitsemaan negativiset tunteensa täysin väärin. Vaikka jokainen pieni lapsi tietää olevansa Luoja, ja oikeutettu saavuttamaan mitä tahansa, pelkästään iloitsemalla elämästä, ja vaikka lukematomat profeetat kautta aikojen ovat kanavoineet tietoa ilon ja rakkauden voimasta, niin silti keskittyminen negatiivisiin ajatuksiin, tunteisiin ja kokemuksiin pitää edelleen miljardit ihmiset kiinni kärsimyksen kierteessä. Sillä vetovoiman lakia ei voi universumista koskaan eliminoida, vetovoiman laki on luonut kaiken, mikä on – ja vetovoiman laki mahdollistaa luomisen ja universumin laajentumisen edelleen, joka hetki. Vetovoiman lakia ei siis voi ”sammuttaa”, sillä samalla sammuisi koko universumi. Vetovoiman laki, ja rakkauden, puhtaan positiivisen energian  korkein taajuus on siis universumia ylläpitävä voima. Se mahdollistaa niin alkuaineiden ja  omien solujemmekin olemassaolon ja toiminnan, kuin äärettömän, ikuisesti laajentuvan avaruuden, ja loputtomien  galaksien olemassaolon.

Jokainen negatiivinen tunteesi on siis selkeä ja yksiselitteinen viesti: Olet väärässä suunnassa. Korkeampi minäsi on täysin eri mieltä kanssasi juuri nyt. Eli kun ajattelet, että sinulta puuttuu jotakin, ja tunnet negatiivisen tunteen, niin korkeamman minäsi viesti siis on: Sinulta ei puutu mitään!  Usko ja luota ja vastaanota kaikki, mitä haluat.

Ja mitä voimakkaampi negatiivinen tunteesi on, niin sitä korkeammalla taajuudella  korkeampi minäsi parhaillaan värähtelee, sitä voimakkaammin olet luonut ja laajentunut, ja sitä enemmän toiveitasi voit sallia itsellesi, jos päästät vain irti negatiivisista ajatuksistasi ja tunteistasi.

Ja jos olet jo pitkään harjoitellut positiivista ajattelua, meditaatiota ja oman elämäsi arvostamista, niin saatat tuntea kaiken ilosi keskellä yhtäkkiä entistäkin voimakkaampia, suorastaan musertavia negatiivisia tunteita. Ja miksi näin tapahtuu? Siksi, että joku todella suuri unelmasi on toteutumassa, ja vapaa tahtosi edellyttää, että luomuksesi läpikäy vielä viimeisiä tarkennuksia, sitä hiotaan ja viimeistellään ikään kuin taideteosta tai timanttia, jotta lopputulos olisi täydellisesti sellainen, kuin mistä olet jo kauan unelmoinut. Negatiiviset tunteesi eivät siis ole ”rangaistus”iloitsemisestasi, ”itku pitkästä ilosta”, vaan itse itsellesi toivoma suuri lahja, jonka universumi sinulle lahjoittaa. Älä siis koskaan tuomitse itseäsi, kun koet negatiivisen tunteen: ”Juuri kun olin niin iloinen, niin taas kaikki romahti, mitä tein väärin?”, vaan ymmärrä, että juuri positiivinen tunteesi ja korkea värähtelysi MAHDOLLISTI tuon tarkentavan, ei-toivotun kokemuksen – jotta voit vastaanottaa universumilta sen, mitä TODELLA haluat, et siis sitä ”toiseksi parasta vaihtoehtoa”.

Jokainen ei-toivottu kokemuksesi on siis lahja, sillä ilman ei-toivotun kokemusta et voisi ilmaista universumille, mitä todella toivot. Negatiivinen kokemus siis mahdollistaa täydellisen vapautesi Luojana. Etkä voisi koskaan iloita valosta, ellet olisi kokenut pimeyttä. Et voisi iloita rakkaudesta, ellet olisi koskaan kokenut rakkaudettomuutta ja vihaa. Et voisi riemuita runsaudesta, ellet olisi kokenut myös puutetta.

Arvosta tästä syystä  aivan erityisesti sellaisia negatiivisia kokemuksia, joita koet suuren ilon keskellä, sillä niitä kokiessasi voit olla varma, että olet jo hyvin lähellä unelmiasi. Teoriassa voit vastaanottaa kaikki luomuksesi millä hetkellä tahansa – aivan kuten voit teoriassa kokea fyysisen kuoleman milloin tahansa, jolloin koet todeksi kaiken, mitä olet luonut, koska kohoat ei-fyysisenä jälleen takaisin korkeamman minäsi taajuudelle – mutta jos itse et ole tunne- eli taajuustasolla valmis, eli unelmasi taajuus on omaa tunnetasoasi korkeampi, niin tunnetasosi täytyy vielä kohota ennen unelmasi manifestoitumista. Ja juuri vastoinkäymiset mahdollistavat siis tuon kohoamisen, koska jokainen negatiivinen tunteesi synnyttää lisää toiveita korkeamman minäsi taajuudelle, ja siis myös kohottaa korkeamman minäsi värähtelytaajuutta.

Monet jo ikääntyneet, elämässään paljon saavuttaneet, tai muulla tavoin ”rikasta” elämää eläneet ihmiset, toteavat usein: ”Hetkeäkään en antaisi pois”. Jos olet aiemmin suhtautunut tähän lauseeseen jonkinlaisena katkeruuden  ja ironian sävyttämänä, tekopyhänä  latteutena, niin tietoisena luojana ymmärrät, mitä se syvällisesti tarkoittaa. Eli että joka ikinen negatiivinen kokemuksemme luo aina positiivista, ja vaikka usein kärsimme elämässämme aivan tarpeettoman paljon, eli emme  osaa arvostaa ei-toivottuja kokemuksiamme lahjoina ja tienviittoina, vaan jäämme niihin tunnetasolla ”kiinni”, jolloin koemme turhaa kärsimystä – niin silti juuri negatiiviset kokemuksemme mahdollistavat myös kokemamme ilon, ja kaikki muut korkeat tunteet.

Tuo lause siis tarkoittaa: ”Ilman kokemiani vastoinkäymisiä en olisi nyt lainkaan sama ihminen, kuin miksi vastoinkäymisten hiomana olen jalostunut, pimeän koettuani valaistunut.”

Eli emme koskaan voi kokea valoa, kokematta joskus myös pimeyttä. Elämänilon edellytys on surun kokemus. Mutta voimme siis iloita myös suruistamme, sillä  juuri ne ovat suurimmat lahjat, mitä voimme universumilta koskaan saada.

hyvinvointi hyva-olo syvallista mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *