Voimakkaat negatiiviset tunteet johtuvat siitä, että vastustat elämää tuomitsemalla itsesi

Jokainen kokemasi vastoinkäyminen johtaa aina hyvään, iloitse siis täydestä sydämestäsi kaikista ongelmistasi. Et voi koskaan tehdä ”virhettä”, joka ei samalla olisi synnyttämässä jotakin, mitä todella toivot.

Yksikään epäonnistunut avioliitto, taloudellinen menetys, häviäminen kilpailussa, työpaikka jota et saanut, kokemasi sairaus, paha teko toisia ihmisiä kohtaan tai edes tekemäsi rikos ei koskaan vahingoita täydellistä sieluasi. Sillä vastoinkäymiset luovat aina yhtä paljon  positiivista, kuin miten paljon ne saavat sinut tuntemaan negatiivisia tunteita.

Ei siis ole taikauskoa sanoa, että ”sirpaleet tuovat onnea”. Kaikki menetyksemme elämässä luovat aina monin verroin uutta. Jokainen tarvitsevalle lähimmäisellemme antamamme apu, ja myös  sanomamme kannustava sana, tai  tekemämme  rakkaudenteko, tulevat aina takaisin meille  itsellemme tuhatkertaisena.

Eli jos jossakin asiassa häviät, ja joku toinen voittaa, niin iloitse tuon toisen ihmisen voitosta, sillä me emme ole erillisiä. Kun toinen ihminen menestyy, niin sinäkin menestyt.

Jos koet jonkin pettymyksen elämässäsi, niin karista se HETI mielestäsi, eli älä jää katumaan, älä jää pohtimaan, miten sinun OLISI pitänyt toimia, jotta olisit onnistunut. Vaan kulje aina vain eteenpäin, katso horisonttiin, sinne missä unelmasi sinua odottaa. Iloitse siitä, että kokemasi pettymys mahdollistaa entistäkin suuremman voiton ja menestyksen tulevaisuudessa. Tästä syystä ”voittajia voivat olla vain ne, jotka kykenevät häviämään lannistumatta”.

Pelko, toivottomuuden tunne, epäusko ja turhautuminen ovat kaikki vain tienviittoja, jotka kertovat, että juuri nuo tuntemasi negatiiviset tunteet ovat viesti siitä, että oma korkeampi minäsi on tilanteestasi aivan eri mieltä. Et siis edes voisi koskaan TUNTEA noita tunteita, ellei todellinen todellisuutesi korkeamman minäsi taajuudella olisi aivan toisenlainen, kuin mitä nyt negatiivisten tunteidesi vallassa havainnoit. Sillä JOS katsot elämääsi korkeamman minäsi silmin, niin tunnetaajuutesi on yhtä korkea, kuin toiveidesi taajuus, ja siksi toiveesi toteutuvat aina korkeassa tunnetilassa.

Muista, että jokainen negatiivinen kokemuksesi tarkentaa, täsmentää ja hienosäätää toivettasi. Prosessi siis etenee ihan koko ajan, et pysy koskaan paikallasi, vaan luot todellisuuttasi itse uudeksi JOKA HETKI. Ajoittain kokemasi paikallaanpysymisen illuusio johtuu vain siitä, että luot negatiivisten tunteiden ja uskomusten vallassa samanlaista koko ajan, jolloin koet vaikutelman, että mitään edistystä ei tilanteessasi tapahdu.

Koska luomme todellisuuttamme juuri negatiivisilla kokemuksillamme, jotka siis mahdollistavat vapaan valinnan elämässämme, niin ainoa tapa kokea onnellisuutta elämässämme on hyväksyä negatiiviset tunteemme ja kokemuksemme oleellisena osana elämänprosessia, ”toiveidesi evoluutiota”.

Jos siis koet hyvin voimakkaita negatiivisia tunteita, niin kyse on aina vain siitä, että ET hyväksy negatiivista tunnettasi, etkä arvosta sitä opasteena, vaan yrität olla väkisin positiivinen silloinkin, kun sinun on reagoitava negatiivisen asiaan, jotta voit tehdä valinnan, eli valita ei-toivotun sijasta toivotun!

Ns. pakkopositiivisuus, se, että tukahdutamme negatiivisten kokemustemme aiheuttaman tunteen, ei siis ole tietoista luomista. Meidän on joka päivä tehtävä valintoja, eli meidän on tunteillamme näytettävä universumille, mitä haluamme, ja mitä emme halua. Mutta negatiivisten tunteiden hyväksyminen EI siis tarkoita kärsimystä, eli negatiivisiin tunteisiin jäämistä, toivottomuutta.

Rakasta siis negatiivisia tunteitasi, sillä ethän suutu maantiellä sinua ohjaaville tienviitoillekaan. Liikennevaloille jotkut meistä joskus suuttuvat, mutta liikennevalotkin ovat olemassa lopulta omaksi parhaaksemme, siksi, että emme ajaisi risteävän liikenteen sekaan.

Hyvin voimakkaat negatiiviset tunteet johtuvat siis vain siitä, että vastustat elämän luonnollista virtausta. Lopeta siis taistelu elämän virtaa vastaan, päästä irti airoista, ja nauti matkasta. Sillä matkasi on ikuinen.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *