itsarit.

Muutaman muun palstalaisen tavoin, teen oman yhteenvedon toimivista itsareista, (hmm, en siis keksinyt parempaa sanaa itseruskettaville). En myöskään keksinyt parempaa otsikkoa jutulle.

Siitä, millainen lopputulos itseruskettavasta jää iholle, riippuu ihan omasta väripigmentistä ja melaniinin määrästä. Se mikä mun nahkassa näyttää hyvälle, voi sun nahkalla olla fiasko jne.

Pienen ikäni ajan (tai osan siitä, ehkä noin viisi vuotta) olen lätrännyt erilaisten purkkien ja suihkeiden kanssa. Pariksi vuodeksi tässä näiden välissä unohdin nuo pahalle haisevat ja oranssihtavat voiteet kokonaan. Kunnes törmäsin ensimmäiseen oikeaan rakkauteen. Se oli rakkautta ensikosketukselta se. Kunnes Suomen maahantuonti loppui ja purkkeja ei enää saatu maahan. Vuosi tämän jälkeen sarja sai uuden maahantuojan, mutta tuotteen valmistus loppui. Voi sitä tunteiden kirjoa ja ärräpäiden määrää. Siis sanoinkuvaamatonta. Tällä hetkellä en siis tiedä, onko purkki saamassa uutta muotoa, tuotekehittelyä, jääkö se kokonaan pois valikoimasta vai tuleeko se comebackina takaisin, (täytyykin ottaa siitä selvää…). Mutta maininnan ja kuvan arvoinen tämä purkki kuitenkin on.

skin.jpg

Comfort Zone Sun soul Self tanner, ihan mieletön tuote, opastevärillinen voide on helposti levittyvä, pehmeä, samettinen, jopa hyväntuoksuinen ja väri joka tästä iholle jää – no se on tasainen, kaunis, rajaton, maitokahvin värinen, ei yhtään oranssi. Tämän kanssa ei tarvi ottaa ilmakylpyjä vaan sänkyyn voi hypätä heti voiteen levityksen jälkeen ja herätä aamulla tasaisen ruskeana. Tällä saa brunan pysymään vaikka koko kesän, lisäilee kerroksen pintaan aina muutaman päivän välein. Miinusta tuote saa ainoastaan pienestä 150ml:n koostaan. Minulla purkki kestää noin kuukauden. Ovh tuotteelle on noin 50€.

Etsiessäni uutta ykköstä, otin testikäyttöön suositun St.Tropezin moussen ja Everyday Gradual tanin astettain päivettävän voiteen.

untitled_1.jpg

Mousse on opastevärillinen pehmeä vaahto, joka on suht helppo levittää, tuoksu on ihan miellyttävä ja vaahto imeytyy ihoon suht nopeasti. Yhden kerran kokeilun jälkeen en kuitenkaan ollut täysin myyty. Inhottavia rajoja ja raitoja löytyi sieltä täältä ja kynnet ja kynsinauhat värjääntyi ruskeiksi, vaikka pesinkin kädet kahteen kertaan levityksen jälkeen. Väri tosin miellyttää silmää, kohdista mistä se on  tasainen. Täytyy testata vielä kertaalleen ennen lopullista tuomiota. Moussen ovh 35€.

Asteittain päivettävä Everyday voide oli miellyttävämpi käytössä. Levitys ilman opasteväriä, oli hankalampaa kuin aluksi oletin. Voide on valkoista, joten saa olla tarkkana että sitä tulee kaikkialle. Väristä kuitenkin sain tasaisen ja miellyttävän lopputuloksen. Tämäkin pääsee useamman käytön alle ennen lopullista arviota. Voiteen ovh 24,50€.

PS. Hiljaisuus johtuu lisääntyneestä työnmäärästä, kevätflunssasta ja siitä, että en keksi enää mitään kirjoitettavaa.

Sincerely yours – ja siihen nimmari alle.

kauneus iho testit
Kommentit (1)
  1. Oliskohan ”itsari” kuitenkin itsemurha edelleen…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *