Sinful – Enemmän kuin pelkkä eroottinen verkkokauppa

Sinfulista tulee monella mieleen seksilelut ja se pitää toki paikkansa. Mutta Sinful on muutakin kuin “pelkkä” seksileluja myyvä verkkokauppa. Alta voit lukea viisi faktaa Sinfulista, joiden avulla voit oppia enemmän Pohjoismaiden tuhmimmasta verkkokaupasta.

 

1. Sinful on Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa

Kyllä, luit oikein. Ja se tarkoittaa, että kun kyseessä on seksilelut, Sinful on kooltaan suurin verkkokauppa Pohjolassa. Sinful koostuu nimittäin tanskalaisesta, norjalaisesta, ruotsalaisesta ja suomalaisesta verkkokaupasta, jotka pitävät huolen siitä, että pohjoisten maiden asukkaat voivat pysyä lämpiminä peittojensa alla. Kaupoista löytyy laaja valikoima leluja. Sinful.fi:stä löydät markkinoiden parhaat liukuvoiteet, vibraattorit, dildot ja seksikkäät alusasut – ja vieläpä edullisesti.

logo_google_buisness_sinful.fi.jpg

2. Sinful valmistaa itsekin seksileluja

Tiesitkö, että Sinful valmistaa monen tyyppisiä seksileluja ja eroottisia tarvikkeita? Verkkokaupasta löytyy yrityksen oma Sinful-tuotemerkki, jonka tuotteet koostuvat kaupan omista versioista markkinoiden suosituimmista seksilelumalleista. Sinful-tuotemerkin lisäksi valikoimassa on myös muita omia tuotemerkkejä, kuten Kaerlig, Velve ja Obaie.

 

3. Sinful on Maraton Gazelle -yritys

Siis mikä?! Maraton Gazelle ei suinkaan ole Afrikan savanneilla kirmaava nopea eläin, vaan tällä kertaa kyseessä on tavoitellusta palkinnosta, joka annetaan Tanskan nopeiten kasvaville yrityksille. Olet ehkä kuullut Gazelle-palkinnosta aiemminkin, mutta Maraton Gazelle annetaan vain sellaisille yrityksille, jotka ovat voittaneet tavallisen Gazelle-palkinnon neljänä perättäisenä vuonna. Sinful on yksi niistä. Sinfulille on myönnetty arvostettu Gazelle-palkinto vuosina 2015, 2016, 2017 ja 2018.

 

4. Sinful on voittanut useita verkkokauppapalkintoja

Sen lisäksi, että Sinful on voittanut peräti neljä Gazelle-palkintoa, heille on myönnetty myös kaksi verkkokauppapalkintoa. Vuonna 2017 yritys palkittiin vuoden erityisenä menestystarinana ja vuonna 2018 parhaana vientiyrityksenä, sillä suuri osa Sinfulin liikevaihdosta tulee nimenomaan viennistä.

 

5. Sinfulin perustajat johtavat yritystä yhä edelleen

Entinen pariskunta Tonny Andersen ja Mathilde Mackowski ovat johtaneet Sinfulia sen perustamispäivästä lähtien. Yhä edelleen – 10 vuotta myöhemmin – samat henkilöt seisovat yrityksen menestyksen takana ja myös sen keulakuvana. He perustivat Sinfulin inspiroidakseen ihmisiä leikkisämpään ja rakastavampaan seksielämään seksilelujen avulla, ja tämän mission parissa he työskentelevät yhä edelleen.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *