Peppuseksin ABC

Monesti kuulee sanottavan, että anaaliseksi on taitolaji, mikä pitääkin varsin hyvin paikkansa, sillä toisin kuin vaginaan, perseeseen ei mitään työnnetä kylmiltään (vaikka jos multa kysytään, niin ei myöskään tulisi vaginaankaan). Rakastan anaaliseksiä yli kaiken. Olen uskomattomimmat orgasmini saanut peppuleikeissä, ja lisäksi nykyään saan mielettömiä kiksejä anuksen venyttämisestä ja fistaamisesta. Anaaliseksi ei ole kaikkia varten, puhumattakaan noista rankemmista leikeistä, eikä tarvitsekaan olla. Mutta myös mä olen joskus väittänyt, että mun perseeseen ei ikinä kukaan tule työntämään mitään. Ja nyt sama henkilö on anaalifettari. Mottoni onkin, never say never. Painostaminen näihin asioihin on kuitenkin ehdoton ei, vaan halun on lähdettävä bottomilta itseltään.

Väittäisin olevani erittäin kokenut anaaliseksin harrastaja, joten ajattelin jakaa omia ajatuksiani ja vinkkejäni peppuleikkeihin aloittelijan näkökulmasta. Väärin tehtynä se nimittäin on kivulaista ja voi olla jopa vaarallista. Oikein tehtynä ja ennen kaikkea oikean ihmisen kanssa anaali voi viedä nautinnossa aivan uudelle tasolle. Ensimmäinen vinkkini liittyy siis oikean ihmisen löytämiseen. Luottamus toiseen ja avoin puheyhteys on kaiken avain. On kyettävä kertomaan avoimesti omista haluistaan ja peloistaan sekä kommunikoimaan seksin aikana. Ensimmäistä kertaa kokeillessani peppuun panemista mua pelotti, koska en tiennyt miltä se tuntuu, ja pelkäsin erityisesti kipua. Mutta mä olin kuitenkin meistä se, joka sitä halusi kokeilla, ja tässä sitä ollaan.

Erityisesti aloittelijan täytyy huolehtia riittävästä kiihottumisesta ja lämmittelystä. Exäni kanssa hoidimme sen aikanaan niin, että hän antoi mulle suuseksiä ja samaan aikaan itse työnsin peppuuni pientä anustappia. Liukkaria näissä hommissa täytyy sitten käyttää! Alkuun suosittelen lelujen laittamista peppuun itse, ennen kuin oppii hallitsemaan omia sulkijalihaksiaan ja partnerilla on riittävää kokemusta itselläänkin. Sulkijalihakset on saatava siis rentoutumaan ja peräaukon avautumaan tarpeeksi ennen peniksen työntämistä sisään. Mitä isoimmilla asioilla aiotaan leikkiä, sitä tärkeämmässä roolissa lämmittely on. Nykyään hoidan lämmittelyn etukäteen isolla anaalitapilla, jonka jälkeen voin peniksen ottaa suoraan sisään. Isompia asioita sisälle ottaessani onkin partnerin sitten jatkettava lämmittelyäni, eli nousujohteisesti pienemmästä lelusta isompaan reilun liukkarin kera. Huolestuneille voin vihjata, että penis on huomattavasti helpompi ottaa peppuun kuin yksikään lelu 😉

Kivun lisäksi toinen suurimmista peloista liittyy yleensä ulosteeseen ja pieruihin. Let’s face the facts, kun ollaan peräsuolen kanssa tekemisissä, se riski on aina olemassa ja se on otettava, jos näitä leikkejä haluaa leikkiä. Mutta eritteisiin ei kannata liian skitsosti muutenkaan suhtautua, sillä kyseessä on kuitenkin maailman luonnollisimpia asioita. Näistäkin huolista on syytä etukäteen kumppanin kanssa keskustella, joten jos jotain tapahtuu, ei sen tarvitse olla maailmanloppu. Eritteet ja äänet joka tapauksessa kuuluu seksiin, harrasti sitä miten tahansa.

Asiaa voi kuitenkin ennaltaehkäistä. Pieruvahinkoihin auttaa oikeastaan vain ja ainoastaan kunnollinen ruokavalio. Jos syö vatsaystävällisesesti, säännöllisesti ja terveellisesti, juo riittävästi ja harrastaa liikuntaa, ei ilmavaivoista yleensä edes muutenkaan tarvitse huolehtia. Jos vatsa tuntuu olevan sekaisin, suosittelen jättämään anaalileikit rauhallisempaan kohtaan. Sulkijalihakset olisi kuitenkin saatava rennoiksi. Ulosteyllärit leluissa tai peniksen kärjessä taas vältän huuhtelemalla suoltani ennen leikkejä. Huuhtelussa suosittelen kohtuutta. Riittää kun huuhtelee pelkkää peräsuolta, eli yleensä huuhtelen kerralla n. 30ml lämmintä vettä, jolloin saan ulosteen kriittisimmästä paikasta pois, ja näin kumppanini ovat puhtaana selvinneet tähän asti. Koska jos vatsa toimii normaalisti, ei suoli noin vain ala ulostetta suoltamaan ulos. Kohtuuden opin kantapään kautta. Yritin kerran huuhdella suolen ”oikein kunnolla”, eli huuhtelin paksusuoleen saakka, eikä se kaikki vesi sitten tietenkään tule pois, jolloin anaaliseksin aikana saimme kokea kunnon paskamyrskyn. Eli kohtuus huuhtelussa. En suosittele suolihuuhtelua liian usein, jotta se ei horjuttaisi suoliston bakteerikantaa. Bakteerikannasta puheenollen, penistä ei missään tapauksessa pitäisi työntää emättimeen suoraan anaaliseksin jälkeen, sillä seurauksena on vähintään hiiva- tai virtsatulehdus, mutta pahimmillaan jopa sairaalahoitoa vaativa munuaisaltaan tulehdus. Joten kikkelin ja lelujen pesu peppuseksin jälkeen!

Päästäänkin siis itse anaalipenetraatioon. Aloittelijalle helpoin asento saattaa olla selkämakuulla, mutta se on toki yksilöllistä. Omat suosikkini tänä päivänä ovat takaapäin tai että istun peniksen päälle. Suosittelen alkuun myös, että bottom voi ottaa peniksestä itse kädellä kiinni, jolloin pääsee ohjailemaan työnnön nopeutta ja syvyyttä. Kun peniksen kärki alkaa työntyä peräaukkoon, sulkijalihaksia saa rentoutumaan työntämällä niitä ulospäin – kuin pinnistäisi kakkaa ulos. Sulkijalihakset on syytä ohittaa hitaasti, sillä tottumattomalla ne voivat alkaa kramppaamaan, mikä voi tuntua hyvin epämiellyttävältä. (Koskaan eikä missään tilanteessa peräaukkoon saa työntää mitään väen väkisin tai ilman lämmittelyä, sillä seurauksena voi olla repeämiä suolessa.) Kun sulkijalihakset onnistuu ohittamaan ja peniksen saa sisälleen, pyrin tämän jälkeen rentoutumaan kokonaan, jotta sulkijalihakseni antautuvat täytteelle. Sulkijalihasten käyttöä ja hallintaa suosittelen myös harjoittelemaan yksin sormien ja lelujen kanssa, jolloin se on helpompaa kumppanin läsnäollessa. Kaikista tärkeimpänä vielä: topin tulee kiihottaa bottomia käsillä tai leluilla koko tämän ajan! 

Synnyttämisen jälkeen mulla oli pitkä jakso, etten voinut kuvitellakaan enää harrastavani anaaliseksiä, mutta tuolloin jouduin muutenkin etsimään seksuaalisuuteni uudelleen. Onneksi löysin peppuleikkien ilon ja nautinnon, enkä olisi voinut vielä tuolloinkaan uskoa, että tänä päivänä nauttisin vaikka fistaamisesta. Uusin leikkikaverini on onneksi myös peppuleikkien suuri ystävä ja tekee näitä ihania asioita mulle ja kiihottuu itsekin siitä. Lisäksi, mikä parasta tällaiselle anaalifettarille, myös mä saan nuolla ja leikkiä hänen pepullaan.

suhteet seksi hyva-olo
Kommentit (5)
  1. Yksi sana:hyi saatana!!!! Miksi pitää tehdä jotain, mikä vaatii noin helvetin paljon totuttelua ja venyttelyä, johan sekin jo kertoo, että täysin luonnotonta touhua. Ja naista alistavaa, nöyryyttävää ja oksettavaa kaikin puolin. Kuinka joku voi kiihottua tai, saati kadehtia tällaista! Kaikki muu mitä voi toisen kanssa leikkiä on oikeasti Kiihottavaa, tämä vie kaikki halut ja fiiliksen mennessään. . Kokeltu on, lämmittelystä huolimatta paras kuvaus jo. touhusta on, että se muistuttaa tunnetta kun olet paskalla pöntöllä. Paskaa vaan työnnetään sisään sen sijaan että se menisi ulos.

    1. Hei Ninnni, kaikkea kannataa kokeilla edes kerran.

  2. Kiva kun löysin tämän varmasti hyödyksi kun itse asiaa jännittää ja vinkit vaikuttavat hyviltä. Kiitos

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *