Mitä siellä makuuhuoneessa tapahtuu?

Miksi niin moni varattu tai eronnut perheenisä etsii seksi seuraa netistä? Mikä on vikana varsinkin kun ne etsivät sitä seuraa puolet nuoremmista. Ymmärrän että se saattaa tuntua hyvältä ja itsetuntoa kohottavalta.

Monet naiset ajattelevat näitä miehiä likaisina tai pelottavina. Minusta ne ovat olleet melko hyviä kokemuksia. Vanhemmilla miehillä on erilaista kokemusta. He melkein tietävät mistä nainen pitää, eivät välitä erilaisuuksista kehossa. Ovat muutenkin kokeneet ja näkeneet niin paljon että pienet asiat eivät vaikuta enää. He osaavat myös neuvoa hyvällä tavalla sinua.

Minulle on tärkeää että mies tietää mitä tekee. Olen helposti alistuva sängyssä, mutta toisinaan haluan myös olla se joka määrää. Välillä kun leikkii jonkun kanssa käsiraudoilla tai leluilla alkaa miettiä että onko syy avioliiton kaatumiseen se että edellinen kumppani ei tehnyt näitä asioita.

Toisinaan olen keskustellut asiasta miesten kanssa ja he sanovat että suhteessa on ollut perus seksiä. Miksi naiset ja miehet laantuvat? Mihin se villi seksi jää ja katoaa?


On ymmärrettävää että asiat ja ihmiset muuttuu. Itselläni ei ole kokemusta asiasta koska en ole koskaan vielä kieltäytynyt tai halunnut olla kokeilematta jotain uutta seksissä. Onko syynä se ettei enää jaksa tai halua, mutta miksi sitten jaksaa tai haluaa jonkun muun kanssa? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *