Treffejä ja merkillisiä käänteitä

Tämän ja viime postauksen jälkeen on tapahtunut niin paljon, etten tiedä miten saisin kaiken tiivistettyä. Olen käynyt kaksilla treffeillä, joista ensimmäiset olivat niin järkyttävät, että ne ansaitsevat myöhemmin oman postauksensa. Toiset treffit olivat hyvät ja hetken kuvittelin, että niistä seuraisi jotain, mutta jouduin itse puhaltamaan pelin poikki. Syy selviää tässä vielä myöhemmin. Aloitan nyt ensimmäisestä yllättävästä käänteestä eron jälkeen.

Laivareissun jälkeisenä viikonloppuna mut oli kutsuttu tupareihin. Lähdin kaverini kanssa sinne hieman huonoilla fiiliksillä, koska en ole tuntenut oloani kovin sosiaaliseksi eron jälkeen. Ajattelin kuitenkin, että ehkä on parempi pysyä liikkeessä kuin jäädä kotiin eristäytymään. Juhlissa ei alkuun ollut erityisen hauskaa, kunnes näin hänet. Katseet kohtasivat ja tunsin heti sähköä ilmassa. Kutsutaan tätä vaikka Vilperiksi. Katseita vaihdettiin puolin ja toisin, mutta olin liian arka mennäkseni juttelemaan. Ajattelin vain kuvittelevani koko asian. Vilperi kuitenkin lähestyi mua illan mittaan ja tilanne eskaloitui siihen, että pussailtiin eteisessä ennen kuin karkasin baariin kaverini kanssa. Päätin sillä hetkellä, että joko tää tyyppi seuraa mua tai sitten ei, aion joka tapauksessa pitää hauskaa. Selkeesti kohtalolla oli sormensa pelissä, sillä kohdattiin baarissa uudestaan. Ja se oli menoa. En jäänyt yöksi, koska siskoni oli mun luona kylässä, mutta mulla oli hauskaa ja seksi oli hyvää. Vaihdettiin numeroita, sillä fuckbuddy tulee tarpeeseen. Olemme tavanneet sen jälkeen kerran myöhemminkin, mutta edelleenkin vain seksin merkeissä.

Näiden kohtaamisten välillä tapasin Nörtin Tinderin kautta. Kävimme kaakaolla ja mulla oli tosi kivaa. Tuntui siltä, että tästä vois ehkä kehittyä jotain lisääkin ja sovittiin uudet treffit parin päivän päähän, koska mulla oli niin paljon menoa viikonlopulle. Ne treffit sitten peruuntuivat, koska lauantain pikkujoulujen jälkeen näinkin ex tempore miehen, joka on vieläpä serkkuni eksä. Tyyppi, jonka kanssa matchasin Tinderissä vain uteliaisuuttani ja nyt menin kutsumaan luokseni viinille. Joimme viiniä ja juttelimme aamuun asti, ja vaikka lupasin itselleni ja sanoin sen vielä ääneenkiin tälle eksälle, niin päädyimme sänkyyn ja hän vietti koko sunnuntain luonani. Nörtille väitin olevani liian huonovointinen nähdäkseni ja tunsin huonoa omatuntoa siitä ja lisäksi myös sen takia että menin panemaan serkkuni eksää. Oikea tuplamorkkis.

(Tähän väliin pieni sidenote, että olen tosiaan ladannut Tinderin mutta käytän sitä hyvin vähän. Lähinnä koska koko sovellus ahdistaa ja olen edelleen vähän kahden vaiheilla haluanko edes löytää mitään vakavaa.)

Sovin Nörtin kanssa uudet treffit tiistaille kun ”oloni oli jo parempi” maanantaina. En silti koskaan päässyt toisiin treffeihin asti, koska jotain hyvin odottamatonta tapahtui maanantaina. Sovittiin eksän kanssa ex tempore, että menen sinne katsomaan netflixiä ja tehdään ruokaa, niin kuin ollaan monesti aikaisemmin tehty. On ollut lohdullista käydä siellä kaverina ja se on tuntunut molemmista hyvältä. Mitään fyysistä meidän välillä ei ole ollut, koska seksi loppui jo muutama kuukausi ennen suhteen loppua, eikä se ole tuntunut siksi edes kovin vaikeelta olla toisen iholta erossa. Ja näkeminen sujuikin juuri niin kuin sovittiin, paitsi että täysin yllättäen eksä pussaa mua. Siitä ei ollut paluuta ja päädyttiin sänkyyn. Seuraavana aamuna kun lähdin sieltä pääni oli pyörällä. Mitä helvettiä äsken tapahtui? Toistuuko se? Onko yhteenpaluu sittenkin mahdollinen? Laitoin Nörtille viestiä ja selitin tilanteen. Hän oli onneksi tosi ymmärtäväinen.

Sellaista siis tällä kertaa. Mä tosissani päätin että aion ottaa rauhallisesti tällä kierroksella, mutta näköjään se ei ole mahdollista mulle. Hups?

suhteet oma-elama seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *