Miksi? ja uusi vuosi, uudet kujeet

”Miten sä olet selvinnyt??” Tämän kysymyksen sain kuulla saunan lauteilla ilmoittaessani, etten ollut harrastanut seksiä puoleentoista vuoteen. En muista miten vastasin aikanaan, mutta vastataan nyt pitkän kaavan mukaan. 

Moikka, olen kai se ikisinkku. Lähinnä lokikirjaa omalle elämälleni tässä ehkä tarvitsen ja toivottavasti edesottamukset viihdyttävät jotain. Mutta alun sitaattiin siis. Tälläisen piilopippurisen luonteen omaavana totesin, että minähän pärjään ja harrastan seksiä juuri silloin kun haluan, katso vain.

Nyt tässä onkin mennyt noin puolitoista vuotta tätä kaavaa. Vakavassa suhteessa en ole ollut noin viiteen vuoteen. Tämä ei ole mikään surkuttelun paikka vaan fakta, että nyt on näin. Uusi suhde ei ole tietty missään aktiivisessa haussa, eihän sillä tavoin löydäkään mitään ja etsiikö edes? Tähän kysymykseen etsii itsekin vastausta. Olkoon tämä blogi väline myös siihen. 

Itsestäni, olen siis nuori nainen, asun etelä-suomalaisessa isohkossa kaupungissa ja opiskelen korkeakoulussa.  Arjessani en juuri käytä suomea ja tässä pidetään myös kielitaitoa yllä. Reissailen aika paljon ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa ja näistä kirjoittelen varmaan aika paljon. Tykkään kaikesta iloisesta vanhemmasta musiikista, mutta myös yhteiskunnallisemmasta musiikista. Tänään on soinut mm. Ultra bra, Nicki Minaj ja Maroon 5. 

Mutta löpinät sikseen ja palataan vuoden alkuun, josta tämä edes takaisin hyppivä tarina siis lähtekööt. Oi ihana uusi vuosi. Tottakai halusin järkestää omatkin kekkerit, mikä oli hyvä siihen asti, että se tulee muutama päivä ennen uutta vuotta, jolloin monella on jo suunnitelmat sovittuna. Tämähän tietenkin johti siihen, että juuri kukaan ei ehtinyt muuta kuin piipahtamaan ja viimeisen kerran ovi kolahti kiinni jo kymmenen aikaan. Suora floppi siis. 

Ketutuksen ja sisuuntumisen puuskassa sitten päätin lähteä kuokkimaan puolitutun naapurin bileet, mikä oli oikeastaan hyvä valinta. Vuosi vaihtui laulaen kovaa raikkaassa talvisäässä kaupungin ilotulituksen loisteessa ja skumpan seurassa. Takaisin kämpille päästyä ovella onkin herrasmies, joka aiemmin illalla oli kehunut mun hymyä. Yö jatkuikin pienen flirtin mielessä ja loppui niin, että herrasmies oli liian huppelissa kävelemään kotio, joten hän lähtikin mun kämpille, mitä olin luvannut, etten tänä vuonna tee. 

Vuosi 2017 alkoikin kyseisen herran vierestä ja vuoden noloin tässä olinkin itse, kun en hyvällä tahdollanikaan muistanut seuralaisen nimeä enkä näin kehdannut herättää, vaikka kello kävi puolta päivää. Herran illasta lopulta ovesta ulos saatuani lupasin, että tästä vuodesta tehdään spesiaali, erilainen. Perinteiset lupaukset itseni kehittämisestä toki tein ja rikoin jo. Nyt siis aionkin olla ainakin itselleni rehellinen ja raportoida/kirjata muistiin täällä. 

suhteet rakkaus seksi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *