Uusia tuulia

On tiistai, kello on 13:45 ja istun olohuoneen sohvalla. Telkkarissa pyörii Kimmo-sarjan toinen kausi. Tänään oon pessy hiukset, katsonu yhden leffan, käyny kirjakaupassa, kirjastossa ja apteekissa. Ihmetelly miltä kaupunki näyttää päiväaikaan arkena. Tänään on mun kolmas päivä työttömänä.

Olin töissä suunnittelijana pienessä yrityksessä, jonka suunnittelu ulkoistettiin freelancereille. En kokenut olevani valmis alkamaan vielä yrittäjäksi, joten jäin sit irtisanomisen myötä työttömäksi viime perjantaina. Tilanne oli aluksi yllätys, mutta aika nopeasti mulle tuli vahva tunne että tämä on oikea päätös. Juostuani nämä pari vuotta kahdeksan tunnin työpäivää ja tunnin suuntaansa työmatkaa, on ehkä hyvä olla hetki tässä sohvalla ja miettiä mitä haluan tehdä. Tämän saman kahden vuoden aikana nimittäin myös ostettiin vanha rintamamiestalo ja remontoitiin se. Nyt otan hetken iisiä ja kerään voimia palata pyörään.

Mitä nyt sitten. No aloitin ostamalla oman tietokoneen, koska töissä käytin työkonetta. Ensimmäinen oma tietokone sitten vuoden 2005 jolloin aloitin opiskelut yliopistossa. Silloin hankittu ”kannettava”, eli siirreltävä Fellin kone oli jotain hieman muuta kuin tämä 13″ Macbook Pro joka on kuin ilmaa sylissä. Aloitin tietenkin myös kirjautumalla Te-toimistoon työnhakijaksi, ja he lupasivat ottaa muhun yhteyttä maaliskuussa 2017, eli tarkalleen ottaen viiden kuukauden päästä. Tosi hämmentävää. Toisaalta ei taida olla pelkoa että heidän kauttaan mun alan töitä kauheasti tulisi. 

Ja kello on 15:33 kun saan tän lopetettua. Kyl tää tästä 🙂

 

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *