Ciao Italia

Aamuisin ei tarvita herästykelloa, koska kirkonkellot kalkattavat joka suunalta. Ulkona huutaa naapurin aasi, kuin päätä leikattaisiin. Samalla pihalla kiekuu ainakin kolme kukkoa eri tahtiin. Toisella pihalla puuhastelee kaksi ärhäkkää tosi mukavan näköistä terrieriä, mutta kun näkevät minut alkaa sellainen haukku, että luulisi pahempaankin olevan tapahtumassa. 

Eilen täällä oli valtava rankkasade ja ukkonen, niin pimeätä oli kuin valot olisi sammutettu koko kylästä. Ilmakin viileni niin paljon, että suunnittelemamme grillijuhlat piti peruuttaa. Juhlat pidetään tänään, onneksi kaikki ruoat on tehty jo eilen valmiiksi. Eilen katkoimme viikunapuusta oksia, ennen sadetta, huh huh olipa hikistä hommaa. Keräsimme viikunat talteen ja teemme niistä hilloa. 

Vieraat jotka tulivat Luganosta, heillä on mukanaan vuoden vanha saksanpaimenkoira joka ajaa takaa kokoajan talon koiraa Figaroa. Figaroa on raivoissaan pennulle ja juoksee sitä karkuunja arvata saattaa kuinka pentu luulee sitä mukavaksi leikiksi. Ujokissa on paennut talon korkeimmalle paikalle katselemaan tilanteen kehittymistä. 

Olimme eilen illalla pizzalla paikallisessa pizzeriassa, mahtavia pizzoja ja kaikki hintaluokaltaan noin viiden euron luokkaa. Tänään leikkasimme nurmikon mikä sinänsä on ihan normaalisti rutiinitoimenpide, mutta täällä kun leikkaat pystysuoraa ylöspäin niin ei olekaan ihan pikku juttu. Tarvitaan kaksi henkilöä tekemään käännöksiä, ettei leikkuri vie miestä mennessään. Nyt näyttävät tilukset hienoilta. Tänään on pyykkipäivä ja katsotaan mitä ilta tuo tullessaan. 

hyvinvointi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *