Ciao Italia

Paljon on taas tapahtunut. Valmistelimme grillijuhliamme, tummat pilvet lähestyivät uhkaavasti tapahtumaamme, mutta ei sitten meidän yllemme ehtineet. Lähikylillä kyllä salamoi aika valtavasti. Ruokaa oli varattuna aivan mielettömästi, oli kanaa, lihaa, makkaroita, munakoisolasagnea, zucchineja, salaattia, perunasalaattia ja vaikka mitä. Söin ehdottomasti liikaa, jälkiruoaksi tarjolla oli itävaltalaispariskunnan tilaamaa kakkua. Samaista kakkua jota oli ollut tarjolla kun he menivät naimisiin Piemontessa 1,5 vuotta sitten. Harvemmin innostun mistään makeasta, mutta tämä oli fantastista. 

Isäntämme hosui ja heilui grillimestarina, hän on niin nopea liikkeissään. Aamulla kun jo riensimme askareisiimme huomasimme yhden puuastian kytevän, oli palanut yön aikana. Astia oli ollut grillin vieressä ja ’ehkä’ isäntä oli heittänyt jotakin palavaa astiaan ja siitä se sitten lähti. Onneksi ei tapahtunut mitään pahempaa. 

Vieraita tulee ja menee, tänään lähtivät Luganon väki pois ja tuntuu kuin talo olisi tyhjentynyt puolella. Tänään löytyi jälleen uima-altaan suodattimesta sisilisko vatsa pystyssä kuolleena, ei ole kyllä kauhean mukavaa.

Huomenna aamutoimet ja sitten Festaamaan Sasselloon!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *