Ciao Italia

Eilinen aamu alkoi värikkäästi. Viereisen talon herra aloitti aamulla ennen klo 7.00 kaatamaan puita pihaltaan melkoisen järeällä kalustolla! Välillämme on tie ja talojen välillä noin 5 metriä joten voitte vaan kuvitella, että meteli aamuaikaisella oli hirmuinen.

Nonna oli kiukkuinen kun ’pesula’ oli hämähäkin seittien peitossa. Isännän sanoin kiukkuinen ja emännän sanoin ravoissaan, niin tai näin Nonna oli päivän poissa tehtävistään. Pesula jossa Nonna huoltaa koko toimintamme lakanahuollon, vaatehuollon ja pyyhehuollon. Pesula on  Nonnan valtakuntaa. Aamulla kun menin alakertaan niin kaikki olivat haudanvakavina keittiössä, enpä tohtinut kysyä mitään. Hetken päästä toinen naapuri jo poltteli roskiaan omalla pihalla ja savu kiersi pihallamme aamiaisen aikaan kun vieraat söivät aamupalaa. Isäntämme kävi molemmille herroille huomauttamassa josko voisivat hieman ajatella puuhiaan!!! Viereisessä talossa tehdään myös remonttia ja täällä talossa ollaan melkein hermoraunion partaalla kaikkien näiden elämän äänien kanssa, jokainen heiluttelee käsiään ja puhisee.

Hoideltiin paljon asioita juustopuotia, rautakauppaa (vihdoinkin maalihankinnat), tehtiin keittiötuolikaupat ja tungettiin 4 uutta tuolia autoon. Illalla läksimme vuorille festaamaan. Ajoimme lähikylän keskustaan josta piti olla yhteiskuljetus vuorille, kuljettaja ei koskaan ilmestynyt paikalle joten kaikki ajoivat omilla autoillaan paikan päälle. Erään ravintolan omistaja oli kutsunut yhteistyökumppaneitaan 70 henkilöä paikan päälle. Tarjolla oli ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa. Emäntämme sanoikin, että joudumme juomaan tavallista enemmän proseccoa. 

Tänään keskiviikkona olimme Cuneossa, me naiset kampaajalla ja muut asioita hoitelemassa kaupungilla. Viime vuoden kampaajakokemus takanani tiesin miten toimia. Hyvin saimme yhteistyön sujumaan hairstylistin kanssa sekä hoitohenkilökunnan kanssa. Mahtavilla liikkeillä olisi stylisti mielellään sipaissut enemmänkin minulta hiuksia pois!!! Hiuksista tuli hienot ja väristä hyvä, lähtiessämme kaikki tulivat hyvästelemään ja tiedustelemaan olinhan tyytyväinen kampaukseeni. Jatkoimme matkaamme kaupungille ja asioiden hoitoa siellä. Paluumatkamme ajoimme valtavassa ukkosmyrskyssä herran ja rouvan kinastellessa puhelimesta ja asiakkaista jotka käyttäytyvät huonosti. Näiden pienten asioiden hoitoon meillä meni vain kahdeksan tuntia!!!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *