Ciao Italia

Ensimmäinen ilta kun ei ole virkistävää tuulta, lämpöä on siis riittänyt. Aamuni meni uima-allas kiireissä, tämän jälkeen pudottelin puusta 3 kg luumuja, kaivoin kivet pois ja hillosin. Pieni lepotauko hikisen lämpimän urakan jälkeen. Tytär preppasi koulutehtäviään keittiössä ja kylän kirkonkellot alkoivat soittaa klo 12.00 hän laittoi oven kiinni, että ei häiriinny moisesta kellojen soittelusta (samalla hän kuitenkin WhatAppasi ystäviensä kanssa). Itse nautin kellojen äänestä vaikka soittelisivat ympäri vuorokauden, itseasiassa niin tekevätkin. Kellot soittavat keskipäivällä moneen kertaa että koko kylän väki varmasti huomaa, että nyt on lounastauko ja siesta.

Isäntämme oli luvannut tehdä simpukkakeittoa illalliselle joka oli fantastico, minä puolestani jälkiruoan ”Clafoutis di albicocche” italialaisen ohjeen mukaan. Minulle annettiin ohje käsiini ja siitä se sitten lähti. Kysyin rouvalta onko hän ihan varma tästä? Tänään meille tuli tanskalainen pariskunta vieraaksi, suurin osa asiakkaista tulee saksasta ja itävallasta. Tällä hetkellä viereisessä huoneessa käydään kiivasta keskustelua äiti/tytär, tytär 16 vuotta haluaisi sukeltaa yöhön! Tytär on ollut hippaamassa joka ilta tällä viikolla. 

Eilen tapaamamme enkun ope ei sitten tullutkaan tänään, näin ne asiat täällä muuttuvat hetkessä. Miksiköhän näki vaivaa edes tavata meitä eilen. Tänään tapasin rva Chefin ja huomenna alkaa kokkikoulu. Huomenna illalla lähdemme pop/jazz konserttiin lähitienoolle. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *