Peba

Salmepa heitti ilmoille oikein hienon kysymyksen… 😀 Asiahan on niin, että tulevaisuudessa haluaisin osata mainita montakin ruumiinosaa mistä oon tyytyväinen.  Dieettiaikaa jos miettii niin ehdoton suosikki oli mun vatsalihakset! Mä en ikinä kuvitellu, että mä saisin ne niin erottuviks. Mä olin niistä niin ylpee, että monta kuvaahan niistä tuli jaettua ja tykkäsin esitellä niitä tuolla rannalla.

IMG_2041.JPG

Pitää elää hetkessä, siksipä unohdetaan menneet ja mietitään tätä aikaa mitä eletään. Mä olen aina tykänny ja tykkään edelleen, että mulla on ollu pylly. Tämähän ei tietenkään tarkoita sitä, että pyllyni olisi tiukka, tasaisen omenan pyöreä ja selluliititon. Okei, ehkä sen pienen hetken se saatto olla noita, dieetillä, mutta sillonkin oli vielä löysyyttä liikaa. Voin siis todeta, että tällä hetkellä pebastani löytyy muhkuroita, se on iso ja leveä, mutta en vaihtais sitä ihan äkkiä pois. Jos pitäisi valita, että ottaisinko selluliitittoman lättäpyllyn vai muhkuraisen pyöreähkömmän ahterin, niin kyllä tää vimonen vie ehdottomasti voiton.  Tietysti tässä vuosien varrella osa rasvasta on vaihtunu lihakseks ja sen verran takaliston koostumus muuttunu. Tulevaisuudessa toivon tietenkin, että pääsisin lähemmäks noita ”kriteerejä” reenien avulla. Sehän tarkottaa kyykkäämistä entistä paremmalla tekniikalla ja astetta kovemmilla painoilla.

IMG_6194.jpg

Ainahan sitä on itsessä jotakin muuttamassa ja siks tää Salmen kysymys oli erittäin hyvä. Piti oikein kunnolla miettiä mihin on oikeesti tyytyväinen, vaikkei valitsemani osa-alue oo mun mielestä kuitenkaan täydellinen.  Tästähän vois ottaa ihan tavan, että alkais edes kerran viikossa miettimään mihin on tyytyväinen elämässään.

 

Lähiaikoina on taas ollu vähän vaikeempaa elämän muilla poluilla, mutta onneks kun toinen asia menee päin persettä, niin joku toinen juttu nostaa päätään ja saa taas tuntemaan onnistumisia. Kiitos esimerkiksi valmentajani Timon kannustavat sanat!

IMG_3413.JPG

Keep your head up and lift bitch!

 

Sebbo

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *