Uusia tuulia

Heipatihei! Viime postaukset tuli kaikki peräkkäin kuin tykinsuusta ja siinä olikin hetkeks pinnalla olleet aiheet käsitelty. Lupasin hieman kertoa uusista tulevaisuuden suunnitelmistani kisoja ajatellen.

image.jpeg

 

Mulla tosiaan loppui edellinen valmennussuhde ja syyt oli täysin ne, että muutto oli edessä ja matka Turkuun olis ollu turhan pitkä. Jotenkin muutenkin kun kerralla tuli uudet tuulet niin halusin kaiken alottaa alusta. Olihan mielessä toki myös se, että tottakai haluan nähdä mitä muuta muilla valmentajilla voi olla mulle annettavaa.  Selailin eri vaihtoehtoja netistä ja löysin Helsinkiläisen tiimin sivuille. Erityisesti sivuilla pisti silmään se, että siellä puhuttiin tavotteellisesti treenaamisesta kuitenkaan unohtamatta muuta elämää. Vaikka siis rakastan treenaamista ja fitnesstä niin en mä kuitenkaan 100% reenipirkko/fitnesshömppä ole vaan mulla on myös tosiaan muutakin elämää. Vapaa-aika pyörii myös muunkin kuin treenin ja ruuan merkeissä.  Mä otin yhteyttä Elorannan Timoon, joka vetää Badass Fitness teamia. Sairauslomani jälkeen sovittiin heti tapaaminen ja reenailtiin jalkoja. Voin kertoa, että kyllähän muuten oli hyvä ja kova treeni. Siinä vähän arvioitiin mun päänkestävyyttä ja kuinka paljon kitisen. Onneks oon suhteellisen kovan luonteen reenaamisen suhteen saanu ja koskaan en luovuta vaikka perkuleet lentelee yms. Mä olin erittäin tyytyväinen siihen, että reenattiin oikeesti kovaa ja armoa ei niin vaan anneta. Reenin jälkeen sitten sovittiinkin jatkosta ja mut toivotettiin tiimiin mukaan. Oli ihana huomata kuinka mut toivotettiin ilosesti somessa tervetulleeks tiimiin! Tuntu siltä, että mut otettiin ylpeenä tiimiin mukaan. 

image.jpeg

 

 Tavotteena olis siis 2017 kisat, ja mitä todennäkösemmin taas syksyn lavat kutsuis. Halusin vuoden aikaa kasvatella lihasta, jotta pystyn itsevarmana nousemaan muiden naisten viereen ja oleen tyytyväinen ainakin lihasten määrään. Nyt seuraillaan miten kehitystä rupee tulemaan! Onneks sain ihanasti just uuden reenikaverin ja vain taivas on sen jälkeen rajana!! Ja mikä sen parhaimpaa kun kuulua tiimiin, jossa valmentajat on saanu meille mitä parhaimpia yhteistyökumppaneita. Better Bodies, Gasp, Supermass Nutrition & M-nutrition, Sahara Beauty ja Vita Liberata. Kyllä meidän kelpaa 🙂 

image.jpeg

 

Senni

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *