Voita liput Helsingin kirjamessuille

kirja_281017-7697.jpg

EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittajille lähetetty sähköpostia, iso kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta. Toivottavasti nähdään messuilla!

Helsingin kirjamessut järjestetään jo ensi viikolla, jee! Nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa liput näille messuille. Itse odotan tämän vuoden tapahtumaa erityisen innoissani, koska messujen ohjelmapäällikkönä toimii huippu Ronja Salmi. Ohjelmassa näkyy paljon mielenkiintoisia keskusteluja, kuten paneelia ilmastonmuutoksesta, lukupiirejä, puhetta vauva.fi-sivusta inspiraationsa saaneista kirjoista sekä eduskunnan ystävistä ja vihamiehistä. Messut ovat avoinna to-su 25.-28.10. Tiesitkö muuten, että kirjamessut ovat kävijämäärältään messukeskuksen suurin tapahtuma? Samaan aikaan järjestetään myös viini- ja ruokatapahtuma.

Teidän lukijoiden kesken messuille arvotaan kaksi lippua! Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta ke 24.10.2018 klo 20.00 mennessä. Muistathan kirjoittaa myös sähköpostisi sille varattuun kenttään, lähetämme liput sähköisesti tähän osoitteeseen.  Kommentissasi voit kertoa mitä odotat eniten messuilta tai vaikka postaustoiveita Sivunäyttämölle! Nähdään kirjamessuilla <3

Arvonta toteutettu yhteistyössä Helsingin kirjamessujen kanssa

Kuva viime vuoden messuilta / Helsingin Messukeskus.

 

Kommentit (72)
  1. Odotan kirjamessuilta tietoa uusista kirjallisuuselämyksien mahdollisuuksista. 

  2. Uutuus kirjoja ja ruokavinkkejä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *