Vierailu WST:llä Isossa Ompussa.

Viime viikolla pohdiskelin, mistä löytää nopeasti ja vaivattomasti laatu-secondia netistä, ja esittelin teille Suomen parhaan vaihtoehdon – WST:n.  He avasivat maanantaina pop-up shoppinsa Isoon Omenaan, jossa kävin eilen vierailulla. Liike oli ihanan avara, valoisa ja vaatteet oli laitettu kauniisti esille – se oli heidän näköisensä.  Paikan päällä työn touhussa olivat Sara, yksi WST:n perustajista, ja Maiju, uusi myymälänhoitaja.

Sara kertoo, että kauppa on lähtenyt tohinalla käyntiin, ja sekä asiakkaat että kauppakeskuksen väki ovat ottaneet heidät lämpimästi vastaan. Asiakkaat ovat olleet innostuneita uudesta konseptista ja erityisesti WST:n palvelusta, jonka kautta he voivat tuoda omia vaatteitaan heille myyntiin.  Osa myymälässä olevista vaatteista löytyy kaupan nettisivuilta. Eli jos verkosta shoppaillessa iskee silmänsä johonkin tiettyyn vaatteeseen mutta koko epäilyttää, voi sitä tulla kokeilemaan paikan päälle.  Liikkeessä voit törmätä myös helmiin, jotka eivät ole olleet esillä vielä verkossa.

 

 

WST store

 

 

WST store

 

 

WST store

 

 

WST store secondhand, kierrätys vaatteet, Iso Omena

 

 

WST store secondhand, kierrätys vaatteet, Iso Omena

 

 

WST store secondhand, kierrätys vaatteet, Iso Omena

 

 

WST store secondhand, kierrätys vaatteet, Iso Omena

 

 

WST store secondhand, kierrätys vaatteet, Iso Omena

 

Myymälässä vierähtikin hyvän aikaa, kun kiertelin ihastelemassa vaatteita ja nautin talon tarjoamaa Kaffa Roasteryn kahvetta ja suklaatia. Löysin minua innostavan asukokonaisuuden, josta piirsin uusimman kuvitukseni. Lähtihän kotiin myös kassillinen kesävaatteita: kaunis vintage pitsipaita, Karen Millenin metallinhohtoinen vekkihame ja vaaleanpunainen pusero, jossa on tosi hauska kuva edessä. Lisäksi assistenttina mukana ollut poikaystäväni löysi todella hienot kesäpaidat itselleen.

 

Secondhand, vintage lace blouse, kierrätysvaate, pitsipaita

WST, vintage pitsipusero – pitsi on todella taidokkaasti tehty ja tuntuu ihoa vasten mukavalta.

 

Makia, Secondhand paita, kierrätys, miehet, WST

WST, Makia miesten puuvilla paita – huomatkaa hauska kesäprintti!

 

Muotikuvitus, fashionillustration, second hand, sketch

Kuvituksen tein sinisestä vekkihameesta, keltaisista korkokengistä sekä valkoisesta pitsipaidasta. Tekniikka: peiteväri ja lyijykynä

 

Vierailu oli huippu kiva. Toivotan WST:n porukalle parasta jatkoa tulevalle!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *