Champagne Breakfast

img_6013.jpgimg_6021.jpg

Tapahtui yksi sunnuntai muutama viikko sitten… Menin hyvän työkaverin luo skumppa-aamiaiselle. Oltiin saatu työpaikalta pullo Krugia, joka on vähintäänkin muutaman sadan dollarin arvoinen, ja kerrankin koitti kaunis sunnuntaiaamu, joka oli juuri täydellinen täydelliselle samppanjalle ja suklaakuorrutetuille mansikoille. (Minä tein nämä suklaamansikat ja se oli täysi katastrofi tosi nättejä tuli) Ah se oli niin hyvää ja herkullista ja kun aamupäivä kerran oli, niin heti yhdestä lasillisesta sai seitinohuen humalan. Ja miten saimme tämän arvokkaan pullon Krugia, kysyt? No tietenkin myymällä sitä enemmän kuin kukaan muu tarjoilija. Ja myynti ei muuten ollut mikään helppo homma, kun yksi lasillinen maksaa 50 dollaria. Onneksi yksi ilta muutama viikko sitten baariin asteli rikas humalainen saksalainen turisti joka joi kymmenen lasia.

Myöhemmin iltapäivästä jaksoin takaisin kotiin, ja siellä odottikin yllätys; yksi kavereista oli estynyt pääsemään The XX:n keikalle, ja minä lunastin lipun! Joten siinä meni se ilta! Ihanaa oli!  

Soundtrack: Crystalised by The XX

suhteet oma-elama tyo ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Veronika Sikow
    4.10.2014, 08:07

    ahh skumppa ja suklaamansikat, parempaa ei vaan voi olla!

  2. Ihanaa, mä olen niin kateellinen tosta Krugista, hyvä etten oo avannut Krug-säästötiliä, jotta pääsisin maistamaan sitä joskus 🙂 Onnittelut vielä hyvistä myynneistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *