KUKA ON SOFIA AURORA?

Nå men hej!

Nyt vihdoin pikku editointisotkujen yms. alkukankeuden jälkeen pistetään blogi tulille! Tätä aloitusta on tullut pohdiskeltua iiiiihan liian pitkään ja mietittyä ylipäänsä, haluanko mä enää blogata ja tuottaa julkista tekstiä. Tän postauksen ulos tullessa voittekin päätellä vastauksen: KYLLÄ HALUAN!

No, oli miten oli, mun nimi on Sofia ja oon 20-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Tällä hetkellä asun Espoossa ja elelen ”huoletonta kesäelämää” eli oon arkipäivät töissä ja urheilen ja siinä ohella teen kaikkea kivaa. Urheilu tuleekin varmasti olemaan yksi tän blogin aiheista, kaiken muun ohella, mitä mun elämään kuuluu. Lifestyle-blogi siis kysessä. Mun suunnitelmat tulevasta sisällöstä on ehkä kiteytettävissä siihen, että haluan kirjottaa semmosista asioista, joista mä itse olisin ehkä joku päivä halunnut lukea enemmän ja muutenkin asioista, jotka mua itseäni erityisesti kiinnostaa. Ei kuitenkaan mitään päiväkirjamaista, ei ehkä tuntuis omimmalta kertoilla täällä jokapäiväisiä kuulumisia. 

4kuva.jpg

Huh, nyt on päästy sen vaikeimman vaiheen (se klassinen eli aloittaminen) yli, eli pian päästään asiaan! Tervetuloa seuraamaan, mihin tämä blogi lähtee kehittymään. 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *