Ladataan...

 

Tarpeeksi kun joutuu pettymään ja melkein jo luovuttamaan toivosta niin jokin saa aina yrittämään kuitenkin uudelleen.. Se on se pieni sisukas minä joka koputtaa sua päähän ja kuiskii korvaan, että nyt et saa luovuttaa. mikset juuri sinä voisi onnistua? Älä lannistu.. vielä kerran laita kaikki peliin.

Kyllä, tämä nainen teki uraoivalluksen. Hieman myöhässä mitä täällä muut, mutta teinpä kumminkin. Ihan itse. Istuin tietokoneen ääreen ja pohdin ja pohdin. Tähän tarvittiin sitä kuuluisaa "omaa aikaa". Ei avopuolisoa lähettyvillä jonka kanssa pitäisi lähteä sinne kalaan tai tennistä pelaamaan taaai...Vaan ihan omassa rauhassaan. Yksin kotona. Aina kun olin yksin pohdin ja pohdin mitä haluan nyt oikeasti tehdä sekä tulevaisuudessa tehdä töikseni. Silloin se tapahtui. Yksin tietokoneen näyttöä katsellessani. Visiot lentelivät. Viimein jostain kummasta keksin mikä voisi olla tulevaisuuden ammattini ja vielä omalta alalta ja vielä sellainen johon lähtee aamuisin intoa täynnä. Nyt oli suunnitelma. Hakisin oppisopimuskoulukseen. Minulla kun on paljon työkokemusta ja alan koulutusta taustalla, mutta silti täällä pikkuisessa Porissa ei ole onnistanut saada omanalan töitä.Mutta jospa nyt..

Se ei tulisi olemaan helppoa. Pienellä kaupungilla, jolla menee talousasioissa huonosti. Pääsin kyllä haastatteluihin asti. Jokaisessa paikassa tuli sama vastaus..resurssipula. Painoin pääni alas ja kerta toisensa jälkeen lähdin potentiaalisesta oppisopimuspaikan haastatteluista pois..pettyneenä. Melkein toivoni menettäneenä. Melkein..

Sitten se ihme tapahtui. Sain oppisopimus paikan! Olin ollut aivan paniikissa, kun olin soittanut tuohon firmaan ja udellut josko heille olisi päässyt oppisopimuksella. Olin haastattelussa ja jännitti niiiin pirusti! Meinasin kotona oksentaa kun jännitti niin paljon. En muista, että koska viimeksi olisi jännittänyt niin vietävästi. No se on kun jotain oikein paljon haluaa niin silloin jännittää.

Haastattelu meni hyvin. Soitin kouluttajalleni ja hän sanoi ,että soittaa vielä oppisopimuspaikkaan ja soittaa sitten minulle , että miten kävi.. KÄÄK..Soitto tuli ja tosiaan pääsin hakemaani oppisopimuspaikkaan! Kun kouluttaja puhelimessa kysyi sähköpostiosoitettani annoin vahingossa väärän.??!!  He kysyivät vielä uudelleen puhelinnumeroani ja annoin senkin väärin.. !?? Nolotti koko ajan pyytää anteeksi, että annoin senkin väärin, mutta olin niin paniikissa,kun sain tietää päässeeni oppisopimuksella työpaikaan johon olen halunnut jo piiitkän aikaa päästä! 

Sitten piti vielä odottaa kuukausi ennenkuin sain tietää pääsinkö itse koulutukseen. Pääsinhän minä!! Mä tein sen! 

Mä lähden opiskelemaan Markkinointiviestintää! :) Kyllä oli ihan ihme olo kun he sieltä koulusta soittivat, että olivat myös jutelleet nyt  mun tulevan oppisopimuspaikan pomon kanssa ja he haluavat mut sinne! Liikutuin melkein kyyneliin..tai liikutuinkin.

Kun sain tuon kuulla olin vielä edellisessä työpaikassa sijaisena ja puhelun loputtua olin yhtä hymyä. Asiakkaat hieman katsoivat pitkään kun hymyilin itsekseni lasten leluja paikoilleen siivoillessani. Menin vessaan ja soitin miehelleni ja huusin "wohoo mä pääsin sinne!" :D 

Kyllä kannattaa uskoa unelmiinsa ja tosiaan tavoitella myös niitä! Jos ei koskaan niitä uskaltaisi tavoitella ei koskaan ehkä niitä ainakaan saisi toteutettua!

Myös se, että ei jämähdä paikoilleen siihen työhön missä on. Varsinkaan siis jos se ei ole mitenkään mielekästä eikä tykkää siitä. Uskaltaa tavoitella unelmiaan ja ihan jotain uutta.

 

Olen vieläkin ihan äimänkäkenä täällä. Pelkäsin niiiin paljon, että sieltä olisi tullut kielteinen vastaus tai silloin kun olin haastattelussa ja kysyivät , että olinko hakenut muihin paikkoihin , niin sanoin, että olin ja resurssipula oli melkein jokaisessa esteenä.

 

Mietin myös, että on se hitto kumma jos ei sellaista ihmistä oteta työhön/opiskelemaan joka oikeasti haluaa juuri siihen paikkaan ja opiskelemaan juuri sitä alaa, koska tuntee sen niin omaksijutukseen ja varsinkin jos vielä on työkokemusta ja opiskeluja takana alaan liittyen. Siinähän menettää yritys varsin potentiaalisen ja innokkaan ja alaa rakastavan työntekijän eli myös mahdollisen pitkäaikaisen työntekijän. Joka varmasti olisi heille vaan valttikortti. Mikä hiton resurssipula.. 

Onneksi tuonne minne pääsin niin heille se ei ollut este..se resurssipula. Mutta jos aikuinen ihminen haluaa lähteä opiskelemaan, niin ei hän varmasti enää lähde opiskelemaan ilman oppisopimusta. Taloudellisesti ei todellakaan kannattava. Tuntuu, että monet työnanatajat nimenomaan haluavat juurikin niitä opiskelijoita, jotka sitten menevät heille työssäoppimaan ja eivät saa siitä mitään palkkaa tai heille ei tarvitse siis maksaa palkkaa, vaan he tekevät siis samaa työtä kuin työssäkäyvät, mutta ilman palkkaa..Juu ei kiitos enää aikuisiällä tuollainen vetelisi.

Hakiessani oppisopimuspaikkaa välillä tuntui siltä, että oppisopimuskoulutuksen kun mainitsin niin silloin meni mielenkiinto monelta. Olisivat kyllä ottaneet kuulema ihan vain opiskelemaan ja olisin saanut olla työssäoppimassa...Niin siis ilmaiseksi, meinasin monta kertaa todeta..ja ikäni on edelleen se 32-vuotta...että lähtisitkö itte? Jos noin ihan omallekohalle ajattellaan. Ei varmasti olisi lähtenyt.

 

Mutta niiin ! Nyt siis elellään niiiin jännittäviä aikoja! Sattuipa myös niinkin, että mää ja mun avomieheni ja Mörkö-kisu (tietty) löydettiin uusi talo. Ihan oma omakotitalo. Ei enää vuokranmaksuja!! Tää talo on myös isompikin kuin se edellinen rintamamiestalo. Tää on myös yhdessä kerroksessa josta myös tykkään. 

 No talostamme teen vielä uuden postauksen tässä kun muutorumba hellittää ! huh huh

 

Kivaa päivää kaikille! :) 

 

p.s. muista kuunnella itseäsi ja ota omaa aikaa ja muista unelmoida! :)

-JollyHolly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

 

Tuli vain tälläinenkin mieleen tuossa, kun istuskelin keinussa ja mietin ystäväpiiriäni ja lukemiani uutisia lehdistä. Naimisiin meno ei ole itselläni mikään ajankohtainen aihe, mutta sen verran laittaa ihmetyttämään, että päästin sitten tehdä postauksen.

Ei ehkä kauhean kesäisen (vielä on kesää jäljellä) kevyttä luettavaa, mutta menkööt.
Kuulostaa varmasti tyhmälle kysymykselle. Tiedän myös ettei automaattisesti kaikki naimisiin menevät eroa..mutta...

Olen kuullut niin monelta, että ovat eronneet oltuaan 2 vuotta naimisissa. Jotkut sen 10 vuotta. Sitten erotaan.

Itse ihmettelen näitä jotka eroavat sen 2-vuoden jälkeen naimisiin menosta.

Mikä siinä naimisiin menemisessä tai naimisissa olemisesta poikkeaa sitten niin paljon verrattuna avoliittoon?

Mietititään, että olette olleet onnelisesti parisuhteessa vaikka avopuolisoina sen 4 vuotta. Päätätte mennä naimisiin, koska rakastatte toisianne ja haluatte sen kaikille ilmoittaa. Olette nyt naimisissa. Menee vuosi. Menee toinen. Sitten tulee ero. Miksi? Miksi yhtäkkiä ennen niin onnellinen parisuhde päättyi.? Onko tällä erolla kuitenkaan mitään tekemistä avioliiton kanssa?

Se, että olette saaneet lapsen avioliiton aikana voi olla yksi syy. Sehän on todella stressaavaa aikaa, kun lapsi on pieni. Voi olla, että ne kuvitelmat ihanasta vauva-arjesta onkin aivan jotain muuta. Tulee täysin yllätyksenä miten raskasta arki on . Alkaa ärysttämään jo se aviopuolisokin siinä. Ei varmasti kaikilla, mutta joillakin on varmasti ollut näin.

Entäs sitten, ne pariskunnat joilla ei ole lapsia, mutta silti päättävät erota sen 2-vuoden naimisissa olon jälkeen...

Tämä postaus tosiaan tuli siitä mieleen, kun on alkanut oikein todella huolestuttamaan, kun niin moni eroaa avioliiton satamaan astelun jälkeen.

Eikai tähän mitään sitä yhtä ja oikeaa syytä tietenkään voi löytyä, mutta ihmetyttää vaan.

Enkö nyt tarkoita sitä, että sen puolison kanssa pitää olla väkisin ja ettei saa erota vaikka mikä olisi..koska on avioliitossa. Kyllä, ne sormukset siihen pöytään jää, jos puoliso on esim. alkanut käyttäytymään yhtäkkiä väkivaltaisesti..
Ainiin. Onhan niitä myös sellaisiakin jotka ihan tahtovat jatkaa avioliittoa vaikka toinen mäiskii ympäri naamaa. Yhdessä on oltava tai avioliitossa vaikka huonosti menee. Koska ei haluta särkeä sitä idylliä. Naimisiin meno, kun on ollut se haave aina. Sekä yhteiskunnan pakottamana..pitää olla naimisissa..pitää vaan antaa anteeksi.. Näitäkin ihmisiä varmasti löytyy. Ikävä juttu.

Niin ja sitten on niitä, jotka koittavat pelastaa suhteen menemällä naimisiin. Joka on mielestäni aivan väärä ratkaisu. Kamala "ratkaisu". Kaikkihan nyt tietää mitä siitä seuraa. Miten avioliitto voi pelastaa jo huonoksi menneen suhteen. Mielestäni se on jo avioliiton mollaamista. Ollaanhan avioliitossakin yhdessä samanlailla kuin avoliitossa..Myös lapsen tekeminen sen vuoksi, että se lapsi pelastaisi avioliiton on sitten jotain ihan käsittämätöntä skeidaa..

Asioista pitää myös osata puhua. Ei voi olettaa, että jos itse haluaa naimisiin niin tottakai se toinenkin osapuoli haluaa. Sitten alkaa vaan vouhkottamaan häistä ja toinen ei ole varma, mutta myöntyy paineen alla. Molempien on siis haluttava sitä. Molempien on haluttava mennä naimisiin.

Kuuntelin tuossa yks päivä radiota, kun oltiin matkalla Helsinkiin ja istuttiin autossa. Sielä itseasissa otettii sama asia esiin mitä tässäkin puin. Siinä mietittiin, että miksi tylsistyminen tapahtuu sen 7 avioliittovuoden jälkeen. Siis voihan sitä tylsistyä ihan parisuhteessa yleensäkin..ettei vaan avioliittovuoden jälkeen. No mutta siis miksi ? Mikä tylsistyttää? Miksi pitää tylsistyä? Miksei voi edelleenkin tehdä kaikkea hassua ja hauskaa yhdesä.
En itse oikein myöskään tajua sitä, kun monet sanovat että "no meistä tuli vähän kuin kämppiksiä".. ÖÖ ..siis joo no tavallaan ollaan "kämppiksiä" kun asutaan yhdessä. Sitten se tunteiden kuihtuminen. Jossain ollaan sitten menty metsään ja oikein urakalla. Miten ihmeessä tunteet voivat vain kuolla..Kerran niin palavasti rakastuneet sanovat toista kämppikseksi ja että ei tunne vetoa enää toiseen. Alkaako sitä pitämään toista itsestäänselvyytenä ja laiskistuu. Tai muuttuu niin että ennen niin ahkera ja iloinen ei enää olekaan ahkera ja iloinen.

En itse pelkää avioliittoa. Huolestuttaa vaan, kun niin moni on eronnut mentyään naimisiin. Itse koen, että naimisiin menon jälkeen tunteeni ei tule muuttumaan toista kohtaan. Itseasiassa varmasti se yhteenkuuluvuuden tunne vaan syvenee.

Itse haluaisin naimisiin tämän nykyisen avopuolisoni kanssa.. jossain vaiheessa. Olemme puhuneet asiasta. Kyllä, miehenikin haluaa mennä naimisiin. Jossain vaiheessa. Tämäkin on varmasti tärkeää. Ajoitus. Silloin myös molempien pitää olla varmoja asiasta. Vakaasti harkiten. Budjettikin täytyy olla kohdillaan. Rahaa, kun niihin tulee välttämättä palamaan. Toisaalta, mikäs meillä tässä on ollessa. Avopuolisoina. Ei ole mikään kiirus. Ihan hissukseen. Naimisiin mennessä tietenkin sukunimi muuttuu joko kokonaan tai sitten ei. Sormukset tulee sormeen. Siinä se. Mikään muu ei muutu. Paitsi jos aikoo tehdä sen lapsen. Tiedän myös niitä jotka eivät ole naimisissa, mutta ovat olleet sen 10- vuotta yhdessä. Eivätkä itseassiassa varmaankaan koskaan halua naimisiin. Ymmärrän myös heitä. Miksi pitää mennä naimisiin, kun on hyvä olla yhdessä muutenkin. Itse taas olen pienestä pitäen halunnut olla edes yhden päivän se prinsessa. Prinsessa joka varmasti haluaa naimisiin.

Myös se ihmetyttää ja ärsyttää ja yökötyttää suuresti, että on olemassa sellaisia ns.naisia jotka haluavat niitä varattuja ja naimisissa olevia. Nimenomaan vielä naimisissa olevia. Siis tarkoitan sellaisia "naisia" jotka pokailevat julkeasti varattuja tai naimisissa olevia. Noh, tää onkin sitten jo asia erikseen. Mutta voi olla, että jotkut avioitumisen jälkeen ovat eronneet juuri tuosta syystä, että mies on hairahtanut tuollaiseen saastaan jotka yrittävät iskeä naimisissa olevia. Sitten on kyllä hyväkin, että ero tuli vaikka ei olisi mennyt kuin vuosi naimisiin menosta..pettäjä on aina pettäjä.

NONIIN. Nyt lopetan ennenkuin kirjoitan jo seuraavaa blogiaihetta tähän samaan postaukseen :D 

Näkemiin!

-JollyHolly

 

 

 

 

 

-JollyHolly

Ladataan...

Raumalt. Kitukränn.

 

Tää o iha Raumalt hei! Ol niingon gotonas vaa! 

It's raining Pina Coladas!

Vähän viilennystä. Märkä pyyhe oi oi <3

 

Eipäs ole meikäläisestä paljoo täällä näkynyt..helteet vieny kaikki mehut. Ei ole ollut aikaakaan täällä kirjoitella, mutta nyt taas kuvien muodossa tein postauksen, kun ei jaksa kirjoitella mitään tyhjänpäiväistäkään..Kattellaan taas ! Hellurei ja hellät tunteet!

Kivaa kesän jatkoa kaikil! :)

-JollyHolly

Ladataan...

 

Tykkään bongata ja kuvata hassuja teiden/ tienviittojen nimiä. Kyllä! That's me. 

Kaikki alkoi varmasti pari vuotta sitten, kun ihmettelin Facebookissa niitä ihmisiä jotka olivat ryhmässä nimeltä : "Löydetyt Kauppalaput".  Suuresti ihmettelin myös kyseisen ryhmän tekijän elämää..Eipä tuollakaan kauheasti tapahdu, kun täytyy keräillä kauppalappuja kaupasta ja postata ne tuonne face-ryhmään. 

No pari vuotta meni ja tässä sitä ollaan. Bongailemassa erikoisia ja hauskoja tienviittojen nimiä. Löysin siis tuon kauppalappu-ryhmän jälkeen jotenkin toisenlaisen ryhmän facesta jonka nimi on: "Kyltinarvostajat". Siitä se sitten lähti :D Minusta se on myös hemputin hauskaa ja jännää huomata miten hassuja ja  outoja tienviittojen nimiä on tullut vastaan.

Bongattua on tullut parikin hauskaa tienviittaa.. tässä muutamia:

 

 

Kun alkaa oikeen miettimään, niin on joillakin kyllä ollut aika hauskaa kun noita nimiä ovat keksineet! :D  "Onpa mulla kuuma..hei pojat! Tän tien nimi vois olla "Kuuma" , kun mulla on iha hitsin kuuma".

Tosta toisiks viimeisestä kuvasta en ehkä välttämättä halua tietää miten sen nimi sai alkunsa .. missä yhteydessä :D " Kattokaas tätä näkyä täällä ..tän kallion nimi vois olla..."  No joo ei ..tai sittenki joo :D

Kuinkahan monella muulla mahtaa olla tälläisiä "omituisia" tai omituisia harrastuksia? 

Kivaa viikon jatkoa! 

-JollyHolly

 

 

 

 

 

Ladataan...

Korvaan meni itikka

keskityin maistamaan hattaraa välillä :D

Joo nyt ei oo nenäpäivä! Eikä huomennakaan!

Landella landena :D

kyllä, poltan vesipiippua. Ei ehkä edustavin poseeraus :D

 

Mikäs pikkulintu se sielä on. Tui tui

Joo o :D

Sade ehti tulla pilaamaan kuvaukset :D

Joo. Tää on kylläkin paparazi kuva.. kiitos vaa kauheesti kuvan ottaneelle.. :D

Ihan normaali hymy ois ehkä riittäny.. :D

Myös vois harjoitella tuota keskellä kuvaa olemista

Purskahdusrepeäminen on lähellä. Tän jälkeen olikin sitten ihan pepsodent- hymy.

 

Selfie

 

Isoa hattua on vaikea hallita kun tuulee.. :D

jepjep 

Olin ärrimurri ja känkkäränkkä ja ihana mieheni napsas kuvan..

Aurinko häikii silmiin ja hiukset ko harakanpesä ja kotkalle tarjoomas viinii.. jep jep :D

Yksijalkainen Bangkokissa. Ei näin.

 

Noin. Siinäpäs sitä kuvamateriaalia oli. Postasin nyt kuitenkin vaikka mietin, että en hitossakaan tällästä materiaalia postaa..mutta kun kaikki ei ole niin kiiltokuvamaista ..jokainen joskus epäonnistuu niissä kuvissaan....( todelaki :D ), mutta julkisuuteen laitamme tietenkin sen edustavan kuvan ..joka ei ehkä edes kovasti näytä itseltä..tai on muokattu niin, ettei siitä melkein tunnista itseään..Yleensä en muokkaa kauheasti omaa kuvaani..No, näitäkään ei ole muokattu ja sen (ehkä)  huomaa.

Olkaamme omia hölmöjä ja einiintäydellisiä itsejämme :)

Positiivista päivää kaikille!

-JollyHolly

Ladataan...

Saamarin kesäflunssa yllätti ja niin yllätti mieskin <3

 

 

Elvis "The Wonder Of You" -konsertti oli aiivan mahtava! Priscillan tapaaminen oli aivan mahtavaa myös :)

Käytiin cruisailemassa yks ilta. 50-luvun tyyliin.

 

 

Kesä ja janojuotava!

 

 

Löysin tosiaan viimein "SEN" mekon ELVIS -konserttiin. Asupaniikki loppui siis.

 

Kesällä tekee mieli kevyttä, mutta silti hyvää ruokaa. Tässä yksi vaihtoehto! :) 

 

 

Mörkö-kissallamme on paha vesilasineuroosi.. Kieltämisestä huolimatta hän hakeutuu aina vesilasin lähettyvyyteen..

Noh josksu sitä tekee mieli kana-vuohenjuusto hampurilaista, noom! 

 

Lähdettiin pelamaan miehen kanssa tennistä :) Kiva laji! Vaikka pallosta tulikin melkeen päähän ja mailani on vuodelta Björn Borg..

Hämärä kuva. Yö kuvaa Porista. 

 

Tälläistä tällä kertaa 

-JollyHolly

 

Ladataan...

Ystävän ystävälle tapahtunutta:

Hän oli eronnut pitkästä suhteestaan.

Ystäväni kertoi miten kerran jutteli tämän ystävänsä kanssa ja hän sanoi , että mitä sitten kun jos eroamme mieheni kanssa ja nään hänet kävelemässä tuolla kadulla uuden muijan kanssa ja vielä suutelevan toista.. Se on kamalaa! Hän on tähän asti suudellut minua ja vain minua ..Hän sanoi. Sitä hän ei kestäisi ja ajatus siitä , että hän harrastaisi seksiä jonkun muun kanssa kuvottaa häntä.

Tulin vain miettineeksi, että miksi se on sitten niin kamalaa? Miksi on kamalaa nähdä entinen avomies kävelemässä uuden naisen kanssa. Aivan normaaliahan se on! Vai odottiko kenties tämä ystäväni ystäväni , ettei tämä hänen exänsä koskaan törmäisi keneenkään enää hänen jälkeensä..eikä suutelisi enää koskaan ketään muuta naista (??)

Luulisi, että jos tämä ystäväni ystäväni on ollut se ketä on laittanut eron aluille ja halunnut erota..niin luulisi, että silloin häntä ei voisi vähempää kiinnostaa kenen kanssa se exä sielä kylillä hilluu. Jos tilanne olisi toisinpäin, että hän olisi tullut jätetyksi niin ymmärtäisin paremmi. Nyt oli tilanne se tosiaan, että ystävän ystävä oli laittanut eron aluille ja halusi erota.

Eli onko hänellä sittenkin vielä jotain syviäkin tunteita edelleen hänen exäänsä. Ystävälleni hän kuulema kumminkin oli tehnyt hyvinkin selväksi ,että haluaa erota miehestään. Tämä kun ei tee liiemmin kotitöitä eikä heillä ole oikeastaan mitään samaa. He ovat olleet "kämppiksinä" jo pitkään. Ei intohimoista suhdetta. Sitten taas toisessa lauseessa hän ihaillen kertoo kuinka hän osasi olla hyvä lasten kanssa. Leikki aina pienten lasten kanssa. Heillä ei siis ole yhteisiä lapsia. Ei lapsia ollenkaan kummallakaan. Mutta muiden lasten kanssa tulee toimeen.

Eikö se merkitse ja ratkaise enemmän, että mitä TUNTEE toista kohtaan kuin se, että kuinka hyvin osaa olla lasten kanssa? Jos se rakkauden tunne on päässyt katoamaan eikä takaisin ole tullut niin miksi on hankalaa päästää irti?

Miksi hän edes antaa itsensä ajatella moista..jos kumminkin heillä ei ole mitään yhteistä..väliäkö sillä sitten enää on että kuinka hyvin tosiaan lasten kanssa toimeen tulee, kun kumminkin ero on väistämätön.

Miksi siitä toisesta ei voi vain päästää irti? Miksi pitää kiusata itseään tuolla tavalla?

Ystäväni ei voinut tässä tilanteessa muuta kuin kuunnella ja ehkä myös muistuttaa häntä miksi hän halusi erota nykyisestä exästään.

 

Mutta en voi silti olla miettimättä, että miksi me kiusaamme itseämme näin? Miksei myöskään voi olla vilpittömästi onnellinen exän puolesta jos hän vaikka sattumoisin on ensin löytänyt sen uuden kumppanin? Miksi pitää alkaa kantamaan kaunaa? Miksi sille uudelle exän kumppanille pitää olla aivan mahdoton ja jopa ilkeäbitch vaikkei häntä edes tunne? ..

Tuo viimeinen kysymys sattui omalle kohdalleni, kun tapasin tämän avomieheni. Hän oli juuri eronnut pitkästä suhteesta. Tai no, mies oli tehnyt eroa jo pitemmän aikaa. Hänen exänsä ei sulattanut sitten sitä, että mieheni löysi uuden kumppanin ja aloimme seurustella. Vaikka he olivat siis eronneet ennenkuin tapasimme.

Mieheni luona oli edelleen iso osa tämän exän tavaroista. Hän oli koittanut saada exäänsä monesti hakemaan tavaransa pois nurkistaan, mutta tämä ei ollut tehnyt mitään. Minua kuvotti mennä mieheni luo , kun siellä henkareissa roikkui hänen exänsä vaatteet ja korut lipaston päällä. Mieheni soitti monesti exälleen ja exä keksi aina tekosyyn, että on jossai muualla silloin kun hänen olisi pitänyt tulla hakemaan tavaransa pois. Loppuen lopuksi sanoin miehelleni, että "Tiedätkö mitä.. Tää juttu menee nyt näin: Sinä soitat sille sun exälles ja sanot hänelle tarkan päivämäärän jolloin hän tulee hakemaan tavaransa täältä pois ja jos hän ei silloin ilmesty, niin nää hänen romunsa lähtee jätesäkkeihin ja ne viedään roskiin. Koska hän ei ilmeisesti välitä tavaroistaa piip vertaa, kun ei ole tullut niitä lukuisista pyynnöistä huolimatta hakemaan".

En voi ymmärtää miten joku voi käyttäytyä noin?? Siis tämä exä. Ihan tahallaan teki hankalaksi minun ja mieheni seurustelun. Hän koitti saada meidät eroamaan. Hän ajatteli, että jos hän nyt ei hae niitä tavaroitaan eikä anna avainta takaisin , niin hän saa suututettua minut ja minä lähden. Eipä onnistunut tehtävässään! En lähtenyt minnekkään vaan taistelin. Niin ja mitä hän siinä olisi voittanut? Ei ainakaan tuota samaa miestä! Olin kyllä monesti hermoromahduksen partaalla, mutta rakastin (ja rakastan edelleen) nykyistä avomiestäni niin paljon, että en luovuttanut.

Myöskään avaimia tämä exä ei antanut miehelleni takaisin. Etten minä saisi niitä. Mieheni soitti avaimesta exälleen ja exä taas vaihteeksi "lupasi" pudottaa ne postiluukkuun. Mitään avaimia ei kuulunut. Lopuksi mieheni laittoi exälleen viestin missä sanoi, että se on rikos jos ei anna avaimia takaisin ja se on sitten poliisiasia. Seuraavana päivänä postiluukusta löytyi avain. Voi voi..

Niin, tuo päivämäärä jolloin mieheni exä piti tulla siivoamaan romunsa mieheni nurkista pois ..tuli ja meni. Musta iso jätesäkki alkoi täyttyä mieheni exän vaatteista ja tavaroista..joita olikin kaikki mahdolliset komerot ja kaapit täynnä. Yksi iso varasto täynnä romua..sinne exä oli jemmannut rikki menneet lamput yms romua..osan heitin suoraan ulkona olevaan roska-astiaan ja loput jätesäkkeihin.

Exä kumminkin vielä soitti miehelleni. Kun hän kuuli, että olimme pakkaamassa hänen tavaroitaan, niin tähän hän tokaisi, että astiat pitää pakata hyvin sanomalehteen! Neuvoi miten ja millä lailla! Uskomatonta! En voinut kuin nauraa kovaan ääneen. Huusin että , tule piip itse pakkaamaan tavaras! Eikä tarvitse puhelimesta huudella! .. huh huh. Minusta ehkä lievästi sanottuna olin oikeutettu jo tuossa vaiheessa kilahtamaan tälle hänen exälleen. Olihan tuota pakataan-ei pakata-pakataa- rumbaa kestänyt jo melkein puoli vuotta.

Hän oli myös sanonut miehelleni, että voisiko se sinun uusi tyttöystäväs mennä pois siksi aikaa kun hän tulee pakkaamaan. Siis, että mitä.. Hän siis koitti häätää minut pois mieheni luota siksi aikaa kun hän tulee käymään. Kuulema miehen täytyisi kyllä olla paikalla. Minkä takia? Siksi koska yrittää vielä lämmitellä miestäni? Siksi koska ei halua kohdata minua? Voi voi, olisi hänen kannattanut pikkasen aikaisemmin miettiä, että miten käyttäytyy..koska sitten se on aika vaikeaa kohdata suututettu uusi tyttöystävä. AIIVAN.

Tiedättekö mitä, tämä exä tosiaan sitten yks kerta tuli hakemaan tavaroitaan. Siis ne mitä me olimme jo pakanneet..tai heittääneet jätesäkkeihin. Ensin hän tuli yksin, mutta sitten soitti äidillensä.

Olin kihissyt kiukasta jo runsaat puoli vuotta..kyllä, puoli vuotta. Sitten hän tulee hakemaan tavaroitaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Lässytti miehelleni eteisessä jotain ja hihitteli. Uskomatonta! Vieläkin puistattaa kun ajattelenkin tätä asiaa.

Hän ei oikeasti tainnut tietää mihin astui, kun tuli ovesta sisään. Sisällä häntä odotti sitten minä. Minä joka olin todellakin kihissyt ja padonnut ja padonnut kiukkuani häntä kohtan sen puoli vuotta. Nyt me sitten kohtasimme. 

Halusin nyt ottaa asian esille. Kun hän siinä katseli miten mieheni pakkasi hänen astioitaan laatikkoon menin hänen viereensä ja sanoin rauhallisesti, että: " Tiedätkö, mulla ei olisi ollut alunperin  mitään sua vastaan. Mikäli olisit käyttäytynyt kuten aikuiset ja tullut hakemaan tavaras ku sua pyydettiin monta kertaa."  Tottakai mä olen vihainen sulle. Ja se miten sä tän eroasian oot omalta osaltas hoitanut. Koittanut erottaa meiät. Pitäiskö mun olla iloinen nyt ku nähdään! Tiedätkö mitä, sä et onnistunu erottamaan mua ja sun exää ja nyt voitki sitten lähteä sinne huitsin nevadaan täältä! " . 

Kyllä. Alku meni oikeasti mielestäni todella rauhassa ja asiallisesti. Tietenkin loppua kohden mun verenpaine oli jo niin helkkarin korkeella, että sitten tuli jo ne patoutuneet tunteet ulos suusta. Annoin niiden vaan tulla. Ei tarvinnut pahemmin kyllä estellä.

Totuushan on se, että niin mieheni niin kuin hänen exänsäkin olisivat pitäneet hoitaa tämä heidän eronsa toisella tapaa..ei niin, että se uusi kumppani on siinä keskellä kaikkea. Mieheni olisi pitänyt saada heivattua  exänsä tavarat jo aikoja sitten pois nurkista. Mutta ei hän ollut siihen kunnolla kyennyt. Vasta kun mä tulin ja sanoin jämptisti , että nyt tehdään näin ja näin niin sitten alko homma toimia. Nopeesti alkoikin. Kiitosta tästä sain myös mieheni äidiltä.

En myöskään ymmärrä kyllä tuota miestäkään. Kuka haluaa asua exänsä tavaroiden kanssa? Häntä ei se kuulema niin haitannut..ne on vaan tavaroita..aargh..MIEHET! Siis tää exä asui jo monta vuotta eri osoitteessakin. Miksei voinut sanoa että nää tavarat lähtee sitten tämän vknlopun aikana tai löytyy jätesäkeistä roskalavalta PISTE.

 

Sitten exän äitikin pahoitteli tilannetta meille. Hänellekin oli kuulema joskus käynyt samalla tavalla, että oli ollut tuollainen exä..

Mikä näitä ihmisiä oikeen vaivaa! Että täytyy heittäytyä tuollaiseksi vaikeaksi haahkaksi. Miksei vaan voi hyväksyä tosiasiaa ja käyttäytyä aikuismaisesti ja hyväksyä tosiaan se tilanne. Tämä meni nyt näin. Miksi exän pitää vihoitella ja kettuilla tälle miehen uudelle kumppanille? Mikä naisia vaivaa?? Eihän hän ole mitään väärää tehnyt.

 

Noin. Huh! Saipas taas vähän purkauduttua! Kiitos vaan :D :)

Enkä nyt tarkoita otsikollani, että tämä ystäväni  ystävä olisi hoitanut eronsa huonosti..hän vain miettii niitä asioita mitä ehkäpä jokainen..lähinnä otsikko koski..no jos olette lukeneet tänne asti niin tiedätte varmasti ketä..ja että sillä tavalla ei ainakaan käyttäydytä erotilanteessa!

 

Toivottavasti teille ei ole kukaan käyttäytynyt tuolla tavalla kuin tuo mieheni exä minulle...

 

Illan jatkot!

-JollyHolly

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

 

Ideoita kesäpäiville! :)

 

1. Nauti hetkestä. Kuuntele puiden lehtien huminaa ja lintujen laulua

2. Kutsu ystävät koolle. Tehkää yhdessä kesäistä salaattia ja virvottavia drinksuja

3. Unohda some ja tv (edes päiväksi)

4. Osta kiva kesäpeli esim. Mölkky ja ottakaa leikkimielinen kisa kaveriporukalla tai kahdestaan kesäiltana

5. Tee juhannuksena koivuvihta

6. Kerää kesäkukkia ja laita esille maljakkoon

7. Sadepäivän sattuessa kuuntele sateen ropinaa ja keitä teetä/kahvia. Katso joku kiva hömppäleffa

8. Kastele jalat mereen/järveen. Ellet uskalla kastautua kokonaan

9. Jos sinusta löytyy vesipeto niin sano kesäturkille hyvästit ja pulahda veteen uimaan

10. Syö mansikoita

11. Tee pitkä kävelylenkki ja kuuntele vain luonnon ääniä

12. Lähde piknikille auringonlaskun aikaan. Ihaile auringonlaskua samalla kun napostelet mansikoita ja nautit lasillisen kuohuvaa

13. Tee nopea, helppo ja syötävän hyvä mansikkakakku. Ihan vain kesän kunniaksi.

14. Syö aamiainen ulkona

15. Pitäkää Barbeque night - iltama. Kutsukaa jengi koolle ja jokainen tuo omat grillattavansa ja juomansa

16. Tee kesäinen booli. Koristeeksi kesäkukan terälehtiä.

17. Tepastele paljain jaloin ruoholla

18. Lakkaa varpaan kynnet kesävärein

19. Lue kirjaa ulkona

20. Jos mahdollista lähde pyöräretkelle

21. Tee voikukista seppele

22. Etsi nurmikosta neliapila

23. Lähde kalaan

24. Ole kokonainen päivä niin, ettet anna minkään haitata sinua. Valittaminen on kielletty.

25. Kuuntele lempimusiikkiasi, kun otat aurinkoa

26. Lähde roadtripille ja tutustu uusiin paikkakuntiin

27. Tanssi sateessa

28. Ihastele ukkosta ja keitä kahvia/teetä

29. Tee juhannuksena kaikki juhannustaiat

30. Osta uusia perunoita sekä silliä ja nauti

31. NAUTI KESÄSTÄ

 

Toivottavasti nämä vinkit auttoivat sut virittäytymään kesätunnelmaan :)

Kesä on ihmisen parasta aikaa joten nautitaan siitä! :)

-JollyHolly

 

Ladataan...

Kyllä se on BSB! 

Lauantain kunniaksi ajattelin tehdä nyt tälläisen (ehkä) joka viikkoisen Saturday Sound- postaussarjan. Postaukseen tosiaan linkitän aina musiikkivideon. 

 

 

Ellet ole tiennyt niin Backstreet Boys on tehnyt uutta musiikkia.  Nykyään he voisivat olla Backstreet Men :D Aika tarttuva biisi tämä heidän uutukainen ja iihan pikkasen erillainen mihin ollaan totuttu!

Sen enempiä löpisemättä:

 

 

 

Kerro ihmeessä mitä pidit! :)

 

-JollyHolly

Ladataan...

 

 

1. Miksi nykyään tehdään vegeversioita esim. makkarasta? On vegaanimakkaraa. Vegaanipekonia.. Miksi siinä lukee, että makkara/pekoni, kun se ei selvästikkään ole sitä? Pekoni on pekoni. Porsaasta. Luulisi, että vegaaneilla tulee oksu jo siinä kun lukevat sanan PEKONI. Miksei vegepekoni voi olla se grillattu munakoiso/kesäkurpitsa?? Kun sitähän se on. Ei ole mitään tekemistä pekonin kanssa.. Onko vegaaneilla kumminkin salainen OIKEAN makkaran/ pekonin himo? Eli lihanhimo.

 

2.  Miksen ikinä silloin löydä hakemaani vaatetta vaatekaupasta, kun on tarve? Sitten kun olet muuten vaan haahuilemassa vaatekaupassa eikä aikomuksenakaan ole ostaa mitään tiettyä niin eikös sillon niitä olkapäät paljastelevia toppeja tule vastaan..

 

3. Miksi jotkut ihmiset ovat rasisteja eivätkä pidä tummaihoisista? Sitten nämä ns. rasistit jotka eivät pidä tummaihoisista ottavat tuolla ulkona aurinkoa ja nimenomaan haluavat tummua.

 

4. Miksi makuvesi / hiilihapotettu vesi on niiiin paljon parempaa kuin tavallinen vesi?

 

5. Miksi pitää aina syödä itsensä ihan ähkyksi, kun on pöydässä sushia? Eikö vaan voi lopettaa siihen, kun olet jo itsekin huomannut että nyt on tullut lapattua aikas monta sushipalaa kiduksiin..pitäisköhän jo lopettaa..Miksi menen vieläkin hakemaan lisää vaikka tiedän, että hetken päästä olen niin ähky että tekee huonoa??

 

6. Miksi juuri postaamani blogipostaus menee automaattisesti viimeiselle riville? Miksei kaikilla voisi olla saman verran näkyvyyttä? Miksei jokaisen bloggaajan postaus voisi lähteä sieltä kunkin kategorian yläriviltä?. .Riippumatta onko vasta-alkaja vai jo kokenut monen vuoden bloggaaja.  

 

7.  Minkä takia juuri silloin kun suunnittelet meneväsi ystäväsi kanssa terdelle niin silloin pitää sitten sataa ja vielä tuulla niin kuin olisi hirmumyrsky?

 

8. Miksi grillattu ruoka maistuu paaljon paremmalta kuin ei grillattu?

 

9. Miksi voileipä maistuu paremmalta ulkona syötynä?

 

10. Piristääkö kahvi oikeasti? Vai kuvittelenko sen piristävän?

 

11. Miksi juuri sen tuotteen/ruoan josta tykkäsit valmistus yllättäen lopetetaan etkä löydä sitä enää kaupasta?

 

12. Miksi 11+1 asiaa? Miksei 12 asiaa?

 

 

 

Lisää ihmetyksen aiheita on vielä varmasti luvassa! 

 

-JollyHolly

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

 

 

 

 

 

 

 Oltiin viime viikon perjantai-illalla kalassa. Maisematkaan ei oo pöllömmät :) Kuha(n) luvat on kunnossa :D Muru nappasi hauen ja pari ahventa.

 

Team ToxicRevenger! :D

Mä taas 860g:n lahnan. Se olikin sitten oikein tahtojen taistelu! Tarttui mun onkeen ja olin aivan varma, että koukku oli jäänyt kiinni lumpeeseen kun ei millään noussut. Sain kuin sainkin nostettua tän möhkäleen ylös. Siis nää meidän kalastusreissut menee aina niin, että mää nostelen ja muru saa sitten luvan ottaa sen saaliin pois siitä koukusta ja tarpeen vaatiessa mätkästä kuoliaaksi sen kalan..iu. Madonkin laittaminen tuntuu ällöltä..mutta en aina käytä onkea, vaan multa löytyy myös tehokkaampi ase.. Revenger-virveli. Team ToxicRevenger iski jälleen.

 

Tää ei oo eka kerta kun isokokoisen lahnan nostin..

Tää möhkäle tuli viime vuonna :) Oli taas tahtojen taistelu.. Hahaa 1-0 meitsi voitti.

 

Paistettiin ahvenet ja hauki sekä yksi salakka voissa pannulla. Naam!

Lahna laitettiin uuniin ja maustettiin sitruunapippurilla ja suolalla.

Ihan riittoisa annos ja tuossa lautasella ei ole vielä edes lahnaa. Vähän uutta perunaa kylkeen ja oijoi !

Kyllä se itse pyydetty kala maistuu parhaalta! :)

 

-JollyHolly

 

Ladataan...

Pages