Mörkö kissamme täytti 12-vuotta

Mörkö- papparainen täytti viime kuussa 12-vuotta! Hän on oikea herrasmiespapparainen. Tyypillinen Tuxedo. Aina sielä missä tapahtuu ns.”asiantuntijana ja työnjohtajana”.

Sosiaalinen ja äänekäs tapaus. Mammalle aina maukahtaa kun mamma aamulla avaa makuuhuoneen oven ja Mörkö on jo odottamassa oven takana. Mamman kanssa mennään vessaan. Vessasta kun tullaan niin mamma keittää kahvia ja Mörkö mouruaa ja heittäytyy keittiön maton päälle silitettäväksi. Hän tykkää kovasti kun häntä silitellään ja paijataan aamulla. Hän on sellainen aamuvauvva.

Mamma nostaa välillä Mörkö- papan syliin ja näyttää maailmaa ikkunasta. Seinäkello saa hänet melkein hypnoosiin. Sitä pitää melkeinpä aina aamulla jäädä katsomaan ja tietysti mamman sylistä.

Mörkö rakastaa myös hypätä mamman buduaari – pöydälle. Välillä kun istutaan mieheni kanssa sohvalla niin havahdutaan siihen , että jostain huoneesta kantautuu maukumisen ääntä. Ääni kovenee. Mamma aavistaa jo mistä on kyse. Mamma menee katsomaan vierashuoneesta ja sielähän se Mörkö onkin. Mamman buduaari-tuolilla hän maukuu ja katsoo mammaa ja sitten katsoo itseään peilistä ja sitten taas mammaa ja maukuu. Mamman täytyy nyt silitellä Mörköä kun Mörkö istuu buduaari-pöydällä ja mamma buduaari tuolissa..ja sitten siinä silitellään ja Mörkö katselee itseään peilistä samalla kun mamma silittää häntä. Kehräys vaan kovenee. Sitten pitääkin mamman jo antaa herkkunapuja Mörkölle. Vaativa mouruaminen ja spurtti ovelle minkä takana herkkupussi on.

Synttäreiden kunniaksi! 🙂

Sitten hän menee nukkumaan. Lempipaikka olisi kylpyhuoneen lattia (koska lattialämmitys), mutta ovi pitää olla silloin auki eikä se käy päinsä kun lämpö karkaa. Mörkö menee nukkumaan vaatekaappiin jossa lattiatasolla on pahvilaatikko jossa vanhoja vilttejä. Sielä hän tykkää olla. Vähän piilossa siellä.

Mörkö kuulee uniensa läpi miten me mieheni kanssa tehdäänkin jo keittiössä ruokaa. Maauu maau hrr hrr..sieltä se Mörkö-pappa saapuu. Tarkistamaan ,että mitä on ruokana. Aina pitää tarkistaa.

Ruoka syöty ja Mörkö saattoi saada ehkä hieman raakaa jauhelihaa. Mamma pötköttää nyt sohvalla ruokakoomassa. Mörkö päättää hypätä mamman täyden masun päälle. Ainiin viltti unohtui. Mamma laittaa masunsa ja jalkojensa päälle viltin kaksinkerroin ja sitten Mörkö- herra astelee mamman masun päälle ja ensin vähän puskee ja kehrää ja sitten alkaa leipominen. Masun leipominen. Mamman masua on kiva leipoa. Mörkö- papalla on jäänyt sellainen vauvveli vaihe päälle. Hän tekee samaa liikettä mamman masun päällä mitä pikkuiset kissanpoikaset tekee kun hamuavat emonsa nisää.. Noh Mörkö onkin meidän pieni vauvveli.

Siinä vähän Mörkömäistä faktaa ja kuvia tulee lisää kun skrollaa alaspäin 🙂

Mörkön löydät myös Instagramista : @a.k.a_boogeyman

MEOOOOOW!! hrr <3

perhe hopsoa lapset paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Tuulitar : juu kissat on <3 ja Mörkö kiitää puurrr! 😀 🙂

  2. Ihana kissa! On kuin meidän 2015 syntynyt Nisu. Nisulla on myös instatili mutta kukaan ei enää muista kuinka sinne tilille kirjaudutaan. Nimi on @nisuthecat
    Kissat on niin ihania ❤

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *