NEW YORK PART 4/CENTRAL PARK

Hello!

Sitten mennään perjantaihin, jolloin suunnitelmiin tuli muutos ja päätettinkin vetää toinen Hop on Hop off-bussikierros, koska eilisen tapaturman takia bussiajelut lopetettiin koko loppupäiväksi. Menimme perjantaina tekemään Uptown-kierroksen.

14.jpg

Lähdimme siis taas samalta Times Squaren pysäkiltä, mutta tällä kertaa kohti yläkaupunkia. Reitti kierti Central Parkin ympäri. Matkalla näkyi paljon lukaaleita, ja tässä talossa muistaakseni sanottiin Jennifer Lopezin asuvan.

Reitti jatkui aina Harlemiin saakka, joka oli kyllä ihan mielenkiintoinen alue nähdä. Ainoastaan tummaihoisia ihmisiä (tosin niin oli myös meidän airbnb-majoituksen ympäristössäkin). Jännä oli nähdä miten tuolla oikeasti oli ”omat alueet”, ja jokainen kaupunginosa oli omaleimainen ja erilainen kuin toiset.

15.jpg

Jäimme pois Midtownin alueella, Central Parkin lähellä, ja lähdimme ensitöiksemme etsimään lounaspaikkaa. Aikamme taas kierreltyämme ja ihmeteltyämme päätimme mennä Black Tap – nimiseen ravintolaan jonne oli pitkä jono. Good sign, right?

No todellakin oli! Saimme maistuvat burgerit ja vielä maistuvammat JÄTTIpirtelöt! Noita olisi ollut ties minkä näköisiä ja makuisia, me päädyimme tommoiseen Candy-versioon. Nammmmm.

16.jpg

Mahat täynnä lähdimme sitten kävelemään sinne Central Parkiin päin ja matkalla meille tyrkytettiin polkupyörien vuokrausta, ja koska olimme sitä muutenkin ajatelleet niin päätimme tarttua tarjoukseen. Hinta oli ”aika” suolainen, 25 dollaria/3 tuntia, mutta otimme kuitenkin sen. YOLO ja silleen…

Lähdimme sitten kartat käsissä polkemaan pitkin puistoa ja pysähdyimme pari kertaa juomaan 4 dollarin vettä.

Oli oikein hyvä sää taas siellä polkea ja ihastella maisemia 🙂

Lisään tähänkin vielä järkkärillä otettuja kuvia.

 

kulttuuri suosittelen matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *