Vietnamilainen iltasalaatti

Käytin edellisen päivän banh mi -patonkien rippeet ja pyöräytin jämäaineista itselleni iltasalaatin.Se meni jotenkin näin:

 

kourallinen tikuiksi viipaloitua porkkanaa (julienne-”juustohöylä” on tähän hyvä!)

kourallinen tikuiksi viipaloitua kurkkua

pikkukourallinen pari minuuttia keitettyjä vihreitä papuja

1/2 puskaa korianteria

1 kanan rintafile

 

Kastike:

pari ruokalusikallista kalakastiketta

puolikkaan limen mehu

1 tl sokeria

 

Sekoita porkkana- ja kurkkutikut, pavut ja korianteri. Sekoita kastikkeen ainekset ja pyörittele vihannesten joukkoon. Paista kana pannulla, viipaloi ja asettele salaatin päälle. Sitten vain nauttimaan. Kaivoin kaapista vielä sriracha- ja hoisin-kastietta lisämausteeksi, mutta ilmankin maistuu mainiolta.

iltasalaatti.jpg

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *