Kevät on täällä, minä myös!

Täällä ollaan! Tekniikka ei  ollut ystäväni ja onnistuin jollain käsittämättömällä tavalla ”lukitsemaan” itseni ulos omasta blogistani tässä blogiportaalin uudistumisen myötä mutta melkoisen väännön jälkeen (kiitos asiakaspalvelutiimille!) olen jälleen täällä!

Nyt tuntuu taas hyvältä kirjoittaa, koska on ollut hetki aikaa hengähtää. Olisin aloittanut loman joka tapauksessa pääsiäisestä, mutta lääkäri määräsikin lepäämään jo pääsiäisviikon alussa, diagnoosina (joskaan ei virallisena) vakava-asteinen uupuminen. Uupumuksen merkkejä on ollut ilmassa jo jonkin aikaa, mutta vaikeahan sitä on itselleen myöntää. Fyysisinä oireina unettomuus, huimaus ja viimeisimpänä paniikkikohtaus ovat hälyttäneet siitä, että akku alkaa olla lopussa, mutta mieli tsemppasi niistä huolimatta vielä jaksamaan. 

Terapeutin sohvalla koettu romahdus oli lopulta se olennainen osa prosessia, ja pakotti lääkärin vastaanotolle myöntämään, että nyt on pienen tauon paikka. Romahdus teki niin ison särön jaksamisen ja tsemppaamisen kuoreen, ettei paluuta takaisin enää ollut. Ja hyvä niin, ties missä pisteessä sitä olisi jonkin ajan päästä lopulta ollut. 

Ensin siis kaksi viikkoa sairaslomaa, jonka jälkeen katsotaan missä jaksamisen kanssa mennään. Olen käynyt muutamankin sisäisen kamppailun itseni kanssa siitä olenkohan vain liioitellut uupumuksen kanssa, vaikka oikeasti olisin todella huolissani, mikäli näkisin jonkun läheisistäni samassa henkisessä tilassa, jossa olin koko viimeisimmän terapiakäynnin. Itkin holtittomasti meikit poskilla ja vuodatin kaikkea sitä mikä lopulta oli vienyt viimeisen vajaan vuoden aikana voimia niin, että ne nyt olivat lopussa. En ikinä sanoisi tuossa tilassa olevalle läheiselle, että pitäisiköhän sun kuitenkin vielä kokeilla jos jaksaisit – miksi itselleen puhuu jatkuvasti niin ankaralla sävyllä?

Pureudun uupumukseen vielä lisää nyt kun taas olen saanut palautettua yhteyden blogimaailmaan – ensin piti purkaa tämä kirjoittamisen kynnys! 😉 Kirjoittaminen tekee pitkästä aikaa todella hyvää, kivaa olla taas täällä!

Aurinkoista päivää!

xx

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *