Reissukuumetta

http://www.youtube.com/watch?v=v2oIqlEkX5s

Tulin sopivasti ilmojen lämmetessä sairaaksi, joten nyt on edessä ainakin parin päivän lepo. Tosin kouluun yritän silti raahautua, ettei tarvitsisi lukea itse tentteihin. Nyt on tosi pilvistä, mutta silti ulkona on ihan todella kuuma.

blogi.jpg

Suurin osa midtermeistä meni ihan mukavasti, lähes kaikki kuitenkin läpi, enkä kyllä pahemmin jaksanut tenteistä stressata! Monet vaihtarit saivat hylättyjä ja tosi huonoja numeroita. Kokeet olivat kyllä siihen nähden aika vaikeita, että tunneilla on kuitenkin ymmärtänyt kaiken. Toivotaan, että loppukokeet ovat sitten helppoja monivalintatehtäviä.

 

475.jpg

 

Koulu muuten on alkanut kyllästyttää, ei millään jaksaisi enää panostaa siihen kun ulkona paistaa aurinko. Tuttu tunne tosin joka keväältä 😀 Nyt vaan tekisi mieli reissuun – ostin Lonely Planetinkin, jotta voin suunnitella paremmin minne haluan matkustaa! Kuukauden päästä koulu on ohi ja sitten voi lähteä kiertämään maata.

 

435.jpg

blogi_1.jpg

Käväisin Toledossa, joka oli tosi kaunis kaupunki vajaan tunnin bussimatkan päässä Madridista. Älä usko tripadvisoria, bussit eivät lähde Mendez alvarolta vaan Plaza Elipticalta. Labyrinttimäinen pikkukaupunki, jossa kapeille kujille saattoi eksyä.

 

538.jpg

 

Kävimme nähtävyyksistä tarkemmin tutustumassa katedraaliin, jossa riitti katseltavaa. Toledossa on myös paljon asemuseoita yms. mutta jätimme ne välistä tällä kertaa. Lonely Planetissa suositellaan myös viettämään joskus yön Toledossa, joten jos tulee tylsää niin ehkäpä sen voisi käydä kokeilemassa.

 

blogi_0.jpg

484.jpg

 

Sunnuntaina BARCELONAAN neljäksi päiväksi! Senkin takia nyt täytyy levähtää, että olen terveenä nauttimassa tuosta paljon kehutusta kaupungista. Barcelonassa muuten sattuu olemaan vielä formulatkin samaan aikaan!

tyo-ja-raha opiskelu matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *