3 asua

Huhhuh, ensimmäinen opiskeluviikko loman jälkeen on yhtä luentoa vaille ohi. Huomenna tarvitsee enää vääntäytyä kasiksi luennolle ja sitten pääseekin pitkälle viikonloppuvapaalle (toivottavasti paistaa aurinko, ois ihana käydä lenkillä!). Olen ottanut itseäni niskasta kiinni opiskelun suhteen (päänsisäisenä uuden vuoden lupauksena) ja olen kerrankin saanut asioita hoidettua hyvissä ajoin: olen varannut tenttikirjat, käynyt ajoissa tulostamassa prujut luennoille, mennyt ajoissa nukkumaan ja herännyt mennyt jokaiselle luennolle. Tämä on viimeksi tapahtunut… ei koskaan. Fiilis on aika jees! Jännitystä aiheuttaa nyt muutaman viikon kuluessa alkava ensikontaktiterapia. Kreisiä! Meille tulee siis ensimmäisiä omia puheterapia-asiakkaita, joita hoidamme yliopiston tiloissa. Terapiaan liittyy _todella_ paljon työtä kevään aikana, mutta onneksi terapiaan liittyviä kirjallisia töitä palautellaan kevään mittaan, eikä kaiken tarvitse heti olla valmista. Kerrankin näin!

Tässä kuitenkin muutama asu viime ajoilta, aloitetaan tuoreimmasta eli tämän päivän asusta:

IMG_0464 (2).JPG

Farkut: MicMac. Paita: second hand. Liivi: Only.

Tällaisessa asussa kävin Zeppeliinissä shoppailemassa viime lauantaina. Kuvista vasta tajusin kunnolla, että tuo mun juurikasvu on aivan _jäätävä_, mutta ei sitä auta kuin olla kärsivällinen ja kasvattaa tuo oranssinruskea hamppu pois. Kauniisti muuten korostaa tuo luonnonvalo tuota oranssia sävyä!</3

IMG_0428 (2).JPG

Farkut: MicMac. Toppi: Gina Tricot. Jakku: H&M.

Tämä unohtunut, pimeässä kuvattu asu on viime viikon torstailta, jolloin kävin kaupungilla kiertelemässä:

img_0409_2.jpg

Housut ja jakku: H&M. Toppi: second hand.

Nyt teen iltapalaksi hedelmäsalaattia, luen vähän mahtavan hyvää ”Ja vuoret kaikuivat” -kirjaa ja menen ajoissa nukkumaan, jotta jaksan repiä itseni huomenna kuudelta ylös, vaeltaa yli -20 asteen pakkasessa bussille ja kuunnella 1½ tuntia luentoa siniäänistä. Jepjep.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *