3 kirppislöytöä

Olen tehnyt viime aikoina kolme kivaa kirppislöytöä kolmelta eri kirppikseltä:

IMG_5119_1.jpg

Punainen huivi, 3e. Tämä ihanan kirkkaanpunainen huivi todella kauniilla kuviolla löytyi Paljekirppikseltä. Olen innostunut tällaisista neliöhuiveista sen jälkeen, kun ostin kirppikseltä erikoisella leikkauksella varustetun Christelle & Co. -nahkatakin, jonka kauniin kauluksen kanssa ei raaski käyttää tavallisia kaulahuiveja.

IMG_5121_1.jpg

Vihreä mekko, 5e / Zara TRAFALUC. Tämän mekon löysin 1kirppikseltä, johon kävimme parhaan ystäväni kanssa tutustumassa reilu viikko sitten. Mekossa on kaunis väri ja kiva leikkaus, mutta emmin sen ostamista, sillä en pidä noista niskaan solmittavista naruista. Tajusin kuitenkin mekkoa tutkittuani, että voin katkaista niskan taakse menevät narut ja ommella niistä tavalliset olkaimet. Jee!

IMG_5122_1.jpg

Trenssi, 5e / Vila. Tämän erikoisella leikkauksella ja kivalla värillä siunatun trenssin löysin Second Hand Storelta. Takki ei kuitenkaan ihan vielä pääse käyttöön, sillä se kaipaa vielä muutamia muutostöitä. Aion hieman lyhentää hihoja kääntämällä niitä ja kaventaa takkia siirtämällä takin sisäpuolella olevia kiinnitysnappeja lähemmäksi sisäsaumaa, jolloin takin saa puettua istuvammin päälle.

Mitä mieltä olet kirppislöydöistäni? 🙂 Uusin kirppislöytöni odottaa vielä esittelyä, sillä se on jotain niin spesiaalia, että haluan omistaa sille kokonaisen postauksen. Sekin kuitenkin tulee pian eetteriin!

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *