4/6 vapaa

Tsau!

Jeee, suurin osa tenteistä on jo takana ja perjantaina alkava joululoma alkaa tuntua jo erittäin todelliselta! Huomenna kun vielä käy oksentamassa tenttipaperille kaiken tiedon autismista ja kehitysvammaisuudesta, ja perjantaina ratkoo tilastotieteen kysymykset, vapaus koittaa vihdoinkin. Vapaudesta puheen ollen: päätimme eilen ystäväni kanssa paeta lukemista ja siihen liittyvää ahdistusta, ja suuntasimme Suman (suomen kielen opiskelijat) ja OTiTin (tietoteekkarit) kanssa yhteistyössä järjestettyihin pikkujouluihin. Olin jo tässä vuoden aikana ehtinyt unohtaa, että a) liian ajoissa ei kannata saapua paikalle, koska kaikki muut tulevat ”myöhässä” ja b) Teekkaritalolla on aivan älyttömän kylmä. Vaikka mitään pukukoodia pirskeissä ei ollut, halusin pukeutua edes vähän juhlavammin tämän vuoden luultavasti ainoiksi (dislike!) jääviin pikkujouluihin.

IMG_2619.JPG

Paita, vyö ja hame: second hand. Korkkarit: Click Shoes.

IMG_2622.JPG

Viihdyimme juhlissa ehkä 1,5 tuntia ja lähdimme jo todella aikaisin kotiin, sillä kyllästyimme odottelemaan ohjelman alkamista (myös kylmyydestä turrat jalat saattoivat vaikuttaa asiaan). Mutta ehkä parempi niin, sillä tänä aamuna ajatus kulki sitten tentissä suhteellisen kirkkaasti. 

Päätin eilen piristää itseäni kirppiskierroksella ja teinkin muutaman mukavan löydön: jakun, huivin ja minikokoisen, kirkkaan Aalto -maljan kokoelmaa kasvattamaan.

img_2613.jpg

Jakku 4e H&M / Second hand. Huivi 3,50 e Second hand.

 

Ajattelin seuraavaksi palkita itseni luku-urakasta katsomalla jakson (tai useamman…) SATC:ä ja lämmittämällä saunan. Rauhallista illan jatkoa!

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *