5 juhla-asua

Yo- ja valmistujaisjuhlat, rippijuhlat ja kesähäät jo kolkuttelevat ovella, mutta mitä niihin juhliin oikein pukisi päälle? Itselläni ei ole ainoitakaan kemuja tälle kesälle tiedossa, mutta monilla alkaa varmasti jo paniikki hiipiä puseroon, kun vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään, sitä oikeaa mekkoa ei ole vieläkään löytynyt tai pää lyö aivan tyhjää, kun pitäisi kaapia kokoon joku kiva juhla-asu, joka päällä voi laukata sitten kaikki juhlat läpi. Kokosin paniikinlievittäjäksi Polyvoren avulla 5 erilaista juhlalookkia kesän rientoihin:

c600x472.jpg

Printtikoristeltu ja pirteän värinen kotelomekko on luotettava juhlavaate: se näyttää todella hyvältä asustettuna yksinkertaisilla koruilla, korkeilla koroilla ja iltalaukulla. Viimeisen silauksen lookille antaa mekon sävyyn sopiva kynsilakka.

 

c600x552.jpg

Puna-oranssi liehuva mekko, nudet ja kultaiset asusteet ja sipaus mekon sävyyn sopivaa huulipunaa = nappisuoritus.

 

c600x533.jpg

Jos mekko ei tunnu omalta vaihtoehdolta, kokeile jumpsuittia! Piristä pelkistettyä haalariasua tehostevärillä: pinkillä, neonvihreällä tai vaikkapa sähkönsinisellä.

 

c600x585.jpg

Maximekko on loistava valinta kesäjuhliin: et varmasti näytä alipukeutuneelta ja voit muokata juhlatyyliäsi tarvittaessa rennompaan suuntaan vaihtamalla korkkarit sandaaleihin ja pitämällä korumäärän minimissä.

c600x462.jpg

Jos kaipaat jotain erilaista ja röyhelömassasta poikkeavaa, kokeile pitkähihaista ja ihonmyötäistä mekkoa, jossa on naisvartaloa imarteleva kuviointi ja sähäkät värit. 

 

Oletteko te jo löytäneet mieluisat juhlavaatteet kesän rientoihin? :>

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *