Aamuinhoa ja eilisen asua

Jesus Christ, opiskelujen pariin palaaminen lähenee koko ajan uhkaavasti, mutta unirytmin kääntäminen on vielä hieman vaiheessa. Tämän kevään opiskeluaikataulut on laadittu mielestäni surkealla huumorintajulla, sillä jostain syystä (turhan) useat luennot ja harkat alkavat syvästi inhoamani ajankohtana eli kello kahdeksan aamulla. Mielikuvat kuudelta soivasta herätyskellosta, aivan jumissa olevista aivoista ja pilkkopimeässä bussipysäkille hölkkäämisestä aiheuttavat lähinnä vilunväristyksiä ja voimakkaan halun oksentaa lähimpään kukkapurkkiin. Vaikka menenkin opiskeluviikoilla (yleensä) hyvissä ajoissa nukkumaan ja helpotan aamutoimia laittamalla kaiken valmiiksi aamua varten, herään kuitenkin juuri kesken parhainten unieni kellon soidessa ja fiilis on tämä:

grumpycat2_0.jpg

(lähde: weheartit.com)

Koska olen nyt lomalla nukkunut aivan ihanan pitkiä öitä, nuo pirulliset aamukasin luennot tulevat ainakin aluksi olemaan peitonmutkassa iltapäivään asti köllöttelyyn tottuneelle kropalleni aivan järkyttävä shokki. Mitä selviytymiskeinoja voisin harkita? Kirkasvalolamppua? Kofeiiniyliannostusta? Ylipirteää ”You can do it!!1111”- herätysääntä? Jääkylmää aamusuihkua? Oikeaa asennetta?

No, aikaisten aamujen inhoamisesta toiseen aiheeseen, nimittäin eilisen päivän asuun. Tässä se tulee:

IMG_0390 (2).JPG

Housut ja huivi: H&M. Paita: second hand.

IMG_0401 (2).JPG

Olenko yksin aamuinhoni kanssa vai tunnustaako joku muukin joskus lyövänsä herätyksensä kiinni kuudelta, nukahtavansa vahingossa puhelimensa päälle yrittäessään asettaa uutta herätystä ja heräävänsä vasta, kun luento jo alkaa? Anyone? Ja jotenkin mystisesti tämä kyvyttömyys herätä rajoittuu vain opiskeluaamuihin: jos kyseessä on töihinmeno tai shoppailureissu, nousen ylös heti kellon pirahduksen jälkeen. Suorastaan mysteeristä.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *