ALL BLACK

Viime viikkoina olen ollut ihan älyttömän kiireinen ja sama tulee jatkumaan todennäköisesti joululomaan saakka. Opiskelujutut vievät tällä hetkellä suurimman osan kaikesta ajastani ja alan olla jo melkoisen uupunut. Meillä on menossa nyt useita työläitä kursseja sekä opiskelijaterapia, joten to do -lista venyy venymistään, vaikka käytän lähes kaiken vapaa-aikani opiskelun parissa. Opiskelukiireiden lisäksi tässä kuussa minulle on siunaantunut useita työvuoroja: ensi viikolla luvassa on 4 perättäistä iltavuoroa putkeen ja sitä seuraavalla 5. Huh. Aamuisin peilistä katsookin melkoisen väsynyt kaveri, mutta onneksi rentouttavia hetkiä on luvassa: lähdemme nimittäin tänään parhaan ystäväni kanssa Kestilään viikonlopuksi ja ensi viikon jälkeen on vihdoin syysloma! Opiskelukiireiden keskellä olen myös piristänyt itseäni harjoittelemalla voimajoogaa, katsomalla superjännittävää Breaking Bad:iä, luukuttamalla Haloo Helsinkiä, ostamalla uusia hiustuotteita, pohtimalla joululahjatoiveita ja varaamalla itselleni kampaaja-ajan ensi viikolle.

Tässä asussa olin eilen yliopistolla; tykkään tosi paljon tuosta lyhyen jakun ja peplum-helmaisen topin yhdistelmästä, sillä se tuo asuun kivaa kerroksellisuutta. Mitä mieltä sinä olet tästä asusta?

IMG_3604.JPG

Kengät, housut ja jakku: second hand. Toppi: Gina Tricot.

IMG_3596.JPG

Otin eilen ensimmäistä kertaa asukuvia kamerani itselaukaisutoiminnon avulla: virittelin parvekepöydän päälle tuolin ja 2 mappia, joiden päälle asettelin kamerani oikeaan asentoon käyttämällä tukena kynäpenaalia. Mahtavaa. Ehkä olisi vihdoinkin aika tilata kameralle jalusta? Minun pitää nimittäin alkaa ottaa asukuvani itse, sillä valoisa aika lyhenee päivä päivältä ja poikaystäväni päästessä töistä on jo aivan liian pimeää asukuvien ottamiselle. Tämä yllä oleva otos oli totaalinen vahinko, mutta kuvaa kyllä todella hyvin tämänhetkistä vireystilaani!

Nyt kuitenkin laitan kaikki loput tavarat kasaan, jonka jälkeen lähdemme ystäväni kanssa viikonlopun viettoon! Toivottavasti emme viikonlopun aikana a) törmää matkalla hirveen, b) eksy maaseudun pimeydessä, c) joudu lehmien tallomiksi ystäväni maatilalla, d) jää vuoden -88 Mersullaan driftailevan alkuperäisasukkaan alle tai e) sytytä pitkään kylmillään ollutta majoituspaikkaamme tuleen kääntäessämme patterit päälle.

 

x Marjo

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *