Aquafobia ja unohtunut asu

Tähänastinen heinäkuu on kulunut reissatessa: ensin olimme poikaystäväni kanssa kaksi viikkoa pääkaupunkiseudulla lomailemassa, jonka jälkeen pakkasimme crocsit ja hellevaatteet mukaan ja hurautimme prätkällä mökille. Kuusi päivää kuluivat mukavasti saunoessa, laiturilla lötkötellessä, muurinpohjalättyjä ja muikkuja paistellessa, marjametsässä ja ystävien kanssa grillatessa. Ylitin myös itseni ja uskaltauduin vesipelostani huolimatta soutelemaan järvelle, mutta uimaan en sentään mennyt, sillä koskaanhan ei voi tietää mitä vesihirviöitä/lochnessejä/tappajahaita/alligaattoreita /jättiläiskalmareita sellaisessa mutapohjaisessa vesistössä voi elellä! Onneksi ei ole lapsena yhtään peloteltu näkillä tai mitään.

Kävimme myös poimimassa mustikoita sekä hilloja, joista jälkimmäinen oli aika extriimiä meikäläiselle, koska suo. Onneksi millekään aavalle ja upottavalle suolle (hrrrr) ei tarvinnut loppujen lopuksi mennä, vaan hilloja löytyi ihan pienenpienen viidakkorisukon läpi vaellettuamme, pari turhan leveää ojaa ylitettyämme sekä meikäläisen molempien kumppareiden upottua mutalöllöön, jonka vuoksi päästin paniikissa eläimellisen huudon, jonka sisältö oli kutakuinkin ”miksi helvetissä me ollaan täällä!?! wäääää, mää en pääse enää irti ja nyt me kuollaan!!!111”. No ei kuoltu, vaan löydettiin hilloja ja kaikki meni hyvin. 

IMG_20160423_161823_1.jpg

Kengät, jakku, rannekoru ja kaulakoru: second hand. Housut: Gina Tricot. Toppi: diy.

Tämä unohtunut asukuva löytyi kansioiden kätköistä, joten päätin päästää sen päivänvaloon. Tämä simppeli asu on muistaakseni ihan tavalliselta yliopistopäivältä, jolloin nuo conssit olivat vielä valkoiset enkä ollut vielä onnistunut tuhoamaan nuita housuja pyöräillessäni. Pientä historian havinaa on siis havaittavissa!

IMG_20160423_161915_1.jpg

Nyt suuntaan kuitenkin viimein nukkumaan, jotta jaksan huomenna selvittää tuon jäätävän pyyykkivuoren, joka odottaa kylppärin lattialla sekä metsästää kaupungilta pakastamista varten viiden kilon laatikon vadelmia (ja karviaisia, jos niitä on jo tarjolla). Palataan asiaan Helsingin ostosten esittelyn muodossa ensi viikolla!

 

x Marjo

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *