Emerald earrings

Moi!

Olen tässä muutaman päivän aikana aloittanut tentteihin lukemisen, istunut selkäni kipeäksi 8h putkeen luennoilla, alkanut katsoa poikaystäväni kanssa Game of  Thrones:ia aivan alusta, googletellut keskellä yötä selkäkivun valvottaessa eri kiropraktikkoja Oulun alueelta ja kironnut sen henkilön, joka ”hiekoittaa” bussipysäkeille vievän reittini. En tiedä ajeleeko se hiekoittaja kännissä vai miksi sitä soraa on vain hiiren levyinen kaistale keskelle jäistä tietä tai hiekoitettu alue muodostaa pihalla jotain rituaalisia kuvioita sen sijaan, että se kattaisi järkevästi kävely- ja ajoreitit. Ja tuo pihavalaistus saa myös käpyni palamaan: tuossa tunnelmavalossa ei näe edes avaimia etsiä, saati että pystyisi olemaan kävelemättä pahki niihin lastenkuljetusvaunuihin, jotka on köytetty kiinni räystäskouruihin tai olemaan kompastumatta siihen pitkin pihamaata seilaavaan lelukuorma-autoon, jota omistajansa ei ole vienyt varmaan vuoteen sisälle.

Game of Thrones taas aiheuttaa ihastusta: olen aikaisemmin katsonut sitä muutaman jakson sieltä täältä  ja olen varmasti ollut _todella_ hauskaa seuraa kysellessäni typeriä loputtomasti tyyliin: ”Ketä ne Starkit nyt oikein on?”, ”Mitä se kuninkaan Koura oikein tekee?”, ”Onko tuo nainen muka lohikäärme? Eihän se edes näytä siltä”, ”Mitä tuolla Muurin toisella puolella on?”, ”Miksi tuolla on susi lemmikkinä?”, ”Miksi tuo on rampa?”, ”Missä paikassa ne nyt on?” ja ”PIDÄ MUA KÄDESTÄ KIINNI, NUO VALKOISET KULKIJAT ON TOSI PELOTTAVIA!”. 

Eilen varustauduin surkeasti 8 tunnin päivään yliopistolla, bussipysäkillä odotteluun ja kaupungilla tarpomiseen: laitoin tekonahkahousut (aka muovipökät), selästä avonaisen paidan ja sileäpohjaiset, mokkanahkaiset syyskengät. Lopputulos: palelua koko päivän, reisien jäätyminen bussia odotellessa ja koomiselta näyttävä, supervarovainen kävelytyyli ja  erittäin hidas vauhti, joka sai rollaattoria työntävät mummotkin lähtemään ohitukseen. Tältä se asu näytti:

img_2455.jpg

Housut ja paita: second hand. Korvikset: Glitter.

Jalo tarkoitukseni oli tänään lähteä salille tekemään hauis-selkä-vatsatreeni, mutta hengitystä salpaava selkäkipu ja vaivaava maha, joka on kaikesta stressistä sekaisin kuin seinäkello, eivät hirveästi kannusta lähtemään riuhtomaan käsipainoja. Ehkä puolen litran muki teetä ja ikisuosikkini Kaari Utrion epookkiromaani ”Saippuaprinsessa” piristävät oloa hieman.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *