Ensimmäinen blogipostaus.

Moi kaikille teille muodin ystäville!

Vihdoin tein sen, mistä olen pitkään haaveillut: perustin oman muotiblogin! Olen ollut aina kiinnostunut vaatteista ja pukeutumisesta, ja blogi-ihastukseni alkoi kuin salaa vuonna 2009. Silloin blogit olivat vielä melko harvinaislaatuisia, mutta koukutuin nopeasti ja vuoden päästä muotiblogien lukeminen ja uusien postausten odottaminen oli minulle yhtä arkipäiväistä, kuin aamutee tai huono hiuspäivä. Kesti kuitenkin 3 vuotta kypsytellä ajatusta omasta blogista: epäröin aloittamista, sillä eihän minulla, opiskelijalla, ole varaa ostella usean tuhannen euron merkkilaukkuja, joita voisin esitellä lukijoilleni. Murehdin aikaisemmin, että kiinnostaako ketään muotibloggaaja, jolla on varusteena vanhanaikainen kamera ja joka etsii vaatelöytöjä mieluiten kirppiksiltä. Sitten tajusin, että vaikka en kylvekään rahassa, voi blogini kuitenkin kiinnostaa ja inspiroida ihmisiä. Joten päätin yrittää – ja tässä sitä ollaan.

Tahdon oman blogini edustavan sellaisia asioita, joita itse arvostan muissa blogeissa: eli asupostauksia, uusien löytöjen esittelyä, vuorovaikutteisuutta, melko tiheää postaustahtia, selkeää ja helppolukuista tekstiä sekä tietenkin tärkeintä kaikista – persoonallisuutta. 

Vielä pientä info minusta, eli Marjosta: olen 21-vuotias yliopisto-opiskelija, joka innostuu herkästi, liikuttuu söpöistä eläimistä kyyneliin asti ja suuttuneena antaa kiukkunsa kuulua. Asun ja opiskelen Oulussa; kaupungissa, jossa tuulee aina kovasti ja jossa kaltaiseni kääpiöt saavat tarpoa 1/3 vuodesta syvässä hangessa. Vapaa-aikani vietän mieluiten ystävien kanssa kahvitellen, hyviä kirjoja lukien, kirppiksillä kierrellen, salilla painoja nostellen tai ihan vain elokuvia katsellen ja poikaystävän kainalossa köllötellen.

Ajattelin vielä tälle illalle väsätä ihka ensimmäisen asu-postauksen, joten stay tuned!

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *