FeelUniquen minitilaus

IMG_5350_2.jpg

Tein tuossa pari viikkoa sitten minitilauksen FeelUniquelle, sillä ahkerassa käytössäni olevat Redkenin shampoo ja hoitoaine vetelivät jo uhkaavana viimeisiään. Redkenin kaksikon lisäksi pistin tilaukseen kulttimaineeseen nousseen St. Morizin itseruskettavan vaahdon ja sen levittämiseen tarkoitetun hanskan. Tein kaksi eri tilausta, jolloin yhden tilauksen arvo jäi alle 22e arvonlisäverorajan, eikä tilauksista tarvinnut maksaa veroa. FeelUniquella oli vielä joku pienimuotoinen alekin menossa, joten sain kummastakin tilauksesta -15% alennusta. Tässäpä vielä tilaukseni sisältö tarkemmin:

IMG_5345_1.jpg

Redken Extreme -shampoo 15,64e ja hoitoaine 17,17e. Ihan huippukaksikko meikäläisen hentoisen ja liukkaan, mutta helposti takkuuntuvan ja 16 -haaraisia latvoja puskevan tukan hoitoon. Voin kyllä lämpimästi suositella näitä tuotteita, sillä olen saanut näiden (ja säännöllisen hiustenleikkuun) avulla hoidettua vaalennuksesta räjähtäneet hiukseni inhimilliseen kuntoon. Plussaa ihanasta tuoksusta!

IMG_5349_1.jpg

St. Moriz -itseruskettava mousse, sävy medium 6,94e ja rusketushanska 4,16e. Tajusin, että kohta on kesä. Tajusin myös, että jalkani tulevat näyttämään tänäkin kesänä suorastaan pimeässähohtavan valkoisilta, vaikka kuinka grillaisin itseäni rannalla. Muuten kroppani päivettyy super-aurinkoisena kesänä hieman, mutta jalkani pysyvät sitkeästi valkoisina. Päätin siis toimia, sillä haluan kerrankin kauniit kesäsääret. Pistin googlen laulamaan ja etsin kaltaiselleni tumpelolle sopivaa itseruskettavaa tuotetta. Päädyin tähän St. Morizin itseruskettavaan mousseen, jonka hyvää hinta-laatu -suhdetta ylistettiin kaikkialla. En ole vielä ottanut tätä tuotetta käyttöön, sillä Oulussa ei ihan vielä ole shortsikelit… Teen tästä tuotteesta vielä oman pienen postauksen ennen- ja jälkeen kuvineen, kunhan olen testaillut tätä ensimmäisen kerran!

Tässäpä oli meikäläisen FeelUniquen tilaus vol 29438572547. Ostan suurimman osan kosmetiikastani marketeista ja tavarataloista, mutta Redkenin hiustuotteita (sekä joitain satunnaisia päähänpistoja) tulee tilailtua ulkomailta valtaisan hintaeron vuoksi. Tuleeko sinulla tilattua kosmetiikkaa nettikaupoista? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *