Fever

Pieneksi myötätuntovalekrapulaksi luulemani hentoinen kevätflunssa osoittautuikin kunnon hardcore-luokan tappotaudiksi. Pari ensimmäistä päivää makasin kokovartalolihaskivuissa ja kuumehorkassa sohvalla samalla, kun pääni tuntui yhtä muussaantuneelta kuin Oberyn Martellilla. Kun kuume laski, sain seurakseni vakiotautini eli kurkunpääntulehduksen, joka johti äänenmenetykseen ja puhekieltoon. Ja ihan niin kuin tässä ei olisi ollut jo tarpeeksi, niin eilen illalla sain melko eeppisen nenäverenvuodon (elämäni ensimmäistä kertaa!), joka sai molemmat sieraimeni syöksemään verta. Wtf. Poikaystäväni tarjoilemista nenäliinoista ja talouspapereista ei ollut siinä veritulvassa mitään hyötyä, joten päätin ensiaputaitoisena auttaa itse itseäni ja istuinkin sitten tunnin kylppärissä tamponit nenässä. Welcome to my fabulous life.

IMG_20160423_160741_1.jpg

Kengät, housut, vyö & rannekorut: second hand. Tunika: Seppälä.

Koska viimeisen lähes viikon ajan olen hengaillut kotona kalsareissa, niin päivän asuna toimikoon vappuviikolla useampana päivänä palvellut kirppisasu, jonka suosikkielementtini on tuo uusi alesta löytynyt tunika! Olen viime aikoina innostunut tunikoista ja kaapistani löytyy niitä tällä hetkellä kolme: tämä kukkakuvioinen, kokomusta sekä koirakuosinen. Minulla on myös meneillään ompeluprojekti, jonka tuotoksena syntyy musta-kelta-valkoinen pitkähihainen tunika, jonka kuosi tuo mieleeni Hurraa!-keräilymukin. Olen myös haaveillut jostain jämäkkäkankaisesta graafisesta tunikasta, esimerkiksi Marimekon Pihla-mekko olisi aika täydellinen. Onko muilla vastaavaa tunikakuumetta?

IMG_20160423_160855_1.jpg

Nyt sairastaessani olen yrittänyt parantaa itseni syömällä suklaata ja kuuntelemalla ihania ysärihittejä, joten naapurille vaan terveisiä: kyllä, ne Spaissareitten ja Backstreet Boysien sulosävelet kantautuvat meiltä. Olen ysäribiisien kuuntelemisen ohessa järkännyt graduni aineistonkeruuasioita sekä hieman ahdistunut siitä, että gradun johtanto-osa pitää palauttaa kuun lopussa. Toivottavasti olen täynnä tarmoa, kunhan tämä tauti helpottaa, niin saan nakuteltua terapiapaperit, graduhommat, erityiskysyksen esseen valmiiksi, jonka jälkeen alkaakin kesäloma! Tai siis, ei mulla varsinaisesti mikään _oikea_loma ala (sniff) vaan itsenäiset kesäopinnot, mutta ne toivottavasti solahtavat kuitenkin melko vaivattomasti osaksi kesälomailua. Tänään ajattelin ottaa varovaisesti jo vähän tuntumaa kesään nauttimalla auringon lämmöstä parvekkeella. Onko sinulla jo kesäsuunnitelmia? 🙂

 

x Marjo

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *