Havaintoja

Voisitteko ampumahiihdon selostajat pliis päättää, että miten se Dorin Habertin nimi oikein lausutaan. Onko se Doraana Bäär, Doriin Ha’bäär, Doriin Haabert vai mikä hitto?

Aleksi 13 liike sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 13. Koin valaistumisen.

Pitkillä kynsillä ei kannata yrittää solmia appelsiineja täynnä olevaan hedelmäpussiin solmua, sillä todennäköisesti tuikkaa kynnellä pussiin reiän, jolloin appelsiinit sinkoilevat pitkin kaupan hedelmäosaston lattiaa. 

Olen ilmeisesti idiootti, sillä olen luullut, että Hufvudstadsbladet on käännöslehti Hesarista. Siis lehti ruotsiksi, jossa on identtiset jutut Helsingin Sanomien kanssa. Mitä.

Helsingissä bussikuskit murahtelevat tervehtiville matkustajille. Pitää varmaan siis mukautua tähän ja alkaa murista korttia leimatessa.

Swiffer Duster on ehkäpä maailmankaikkeuden parhain väline pölyjenpyyhintään. Toivottavasti joulupukki tuo mulle nuita vaihtopäitä ainakin viisi laatikollista. 

Parhaasta löllöttelyasujen myyntisesongista huolimatta en ole ahkerista etsinnöistä huolimatta onnistunut löytämään itselleni sopivaa kotoiluasua. Ei, en halua hiostavaa satiinipyjamaa, en läpinäkyvää minimekkoa enkä varsinkaan mitään minishortsien ja t-paidan kombinaatiota. Haluan vain vaaleanharmaan hupullisen kokovartalofleecejumpsuitin, joka on vuorattu merinovillalla ja avaruuspeitteellä lämmön karkaamisen minimoimiseksi. Miten se nyt voi olla niin vaikeaa. Tsempatkaa nyt vähän Stocka ja Sokos ja kaikki muutkin naistenvaatekaupat.

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *