Ihonhoito osa 1: puhdistus

Päätin tehdä ihonhoitorutiineistani kolmiosaisen postaussarjan, sillä viime aikoina ihonhoitotapani ja -tuotteeni ovat muuttuneet ja olen myös täysin koukuttunut Clarisonic -kasvoharjaan. Tässä ensimmäisessä postauksessa roolissa on puhdistus, toisessa kuorinta ja naamio, ja kolmannessa kosteutus ja suojaus. 

IMG_5550_1.jpg

Nivea, silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille, noin 4e. 

Aloitan kasvojeni puhdistuksen poistamalla silmämeikin tällä Nivean silmämeikinpoistoaineella, joka on hajusteeton, superhellävarainen ja edullinen.

IMG_5545_1.jpg

ACO, hajusteeton puhdistusvoide kuivalle iholle, noin 10e.

Silmämeikin poistamisen jälkeen kastelen kasvoni lämpimällä vedellä, jonka jälkeen levitän kasvoille tätä hajusteetonta ACO:n puhdistusvoidetta ja pesen sen avulla enimmät meikit pois, sillä meikkien ja lian hierominen kasvoharjalla ympäri naamaa ei tunnu kovin järkevältä. Ostin kasvoharjan kumppaniksi uudet kasvojenpuhdistustuotteet ACO:lta, sillä tarvitsin meikkien poistamiseen jonkin kosteuttavan voidemaisen tuotteen (puhdistusvaahdon käyttäminen ennen harjausta sekä harjan kanssa kuivattaa ihoa liiaksi) ja kasvoveden käytettäväksi puhdistuksen jälkeen. Oon kyllä tykännyt molemmista!

IMG_5409_1.jpg

Clarisonic Mia 2 -kasvoharja, noin 150e.

Puhdistusvoiteen jälkeen puhdistan kasvoni Clarisonic -harjalla ja sen mukana tulleella vaahtoavalla puhdistusgeelillä, joka ei kuitenkaan ole yhtään mieleeni, mutta käytän sen sitkaasti loppuun. K.o. puhdistusgeeli ei ole mun juttu, sillä a) siinä on tuoksu, b) se vaahtoaa valtavasti, c) vaahto kirvelee silmissä aivan kyynelkaasun lailla ja d) putsari on ehkä vähän liian kuivattava iholleni.

Olen piiiitkään halunnut Clarisonicin kasvoharjan, mutta haaveiluni on aikaisemmin tyssännyt sen jäätävään hintaan, joka on noin 150e. Eräällä huhtikuisella luennolla (köh) tutkailin Tori.fi:n valikoimaa puhelimen näytöltä ja bongasin myynnissä olevan käyttämättömän Clarisonic Mia 2 -kasvoharjan 90 eurolla. Otin salamana yhteyttä myyjään ja tinkasin hinnan 75 euroon, ja parin päivän päästä harja saapui kotiovelle kuljetettuna! Myyjä oli saanut harjan työpaikaltaan joululahjaksi eikä hänellä itsellään ollut sille tarvetta. Harja on osoittautunut käytössä loistavaksi, sillä siinä on sopivan pehmeät harjaspäät (käytössäni on sensitive -harja), 2 harjausvoimakkuutta, hiljainen ääni, harjauksen kestoa ohjaavat äänimerkit ja laite on myös vesitiivis. Parasta harjassa on se, että käytön aloittamisen jälkeen ihoni on ollut huomattavasti sileämpi ja eikä ainoatakaan hormonimonsteripaisefinniä ole ilmaantunut leukaani! Wuhuu!

IMG_5546_1.jpg

ACO, hajusteeton kasvovesi kuivalle iholle, noin 10e.

Harjailun jälkeen suihkutan tätä ACO:n hajusteetonta kasvovettä pumpulilappuun ja pyyhin sillä kasvot. Kasvovesi on toiminut todella hyvin ja tykkään sen kosteuttavasta koostumuksesta. Tämä ei myöskään jätä kasvoille mitään inhottavaa kalvoa tai lähmäistä pintaa, niin kuin jotkin kasvovedet tekevät.

Sellaiset ovat meikäläisen ihonpuhdistusrutiinit! Oletko sinä testaillut uudistuneen ACO -tuoteperheen tuotteita tai jo kulttimaineeseen noussutta Clarisonicin kasvoharjaa? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *