Ihonhoito osa 3: kosteutus+suojaus

Sparkle.

Ihonhoitorutiineiden kolmas ja viimeinen osa on nyt käsillä! Tässäpä siis tuotteet, joita käytän ihoni suojaukseen ja kosteutukseen:

Eucerin, hajusteeton mattapinnan jättävä aurinkovoide kasvoille, suojakerroin +50, noin 20e.

Kunhan säät hieman tästä lämpenevät eikä meikkivoiteen sisältämä aurinkosuoja enää riitä suojaamaan helposti palavaa kalpeaa ihoani, käytän meikin alle tätä mattapinnan jättävää +50 -suojakertoimella varustettua Eucerinin aurinkovoidetta. Tykkään todella paljon tämän kasvoille tarkoitetun aurinkovoiteen koostumuksesta: tuote on nestemäinen ja kevyt, supernopeasti kuivuva ja jättää ihon ihanan mattaiseksi. Ei siis pelkoa ällöttävän lähmäisestä ja kiiltävästä ihosta!

Lumene, Sensitive Touch -kasvoseerumi, poistunut markkinoilta.

Iltaisin levitän iholleni tätä Lumenen rauhoittavaa hoitoseerumia, jonka löysin Anttilan alekorista vain 8 eurolla! Tuote oli rajussa alessa siksi, että tämä tuote on poistunut markkinoilta. Olen tykännyt tästä heräteostoksesta iltakäytössä, sillä se ei sovi meikin alle, koska tuote lähtee rullaamaan, jos sen päälle yrittää levittää meikkivoidetta. 

Lumene, hajusteeton rauhoittava ja kosteuttava päivävoide, noin 17e.

Ostin tämän päivävoiteen hiihtolomalla, kun olimme viettäneet Levillä monta tuulista päivää ulkona ja ihoni suorastaan ratkeili kuivuuttaan. Marssin Tornion Kicksiin ja kerroin myyjälle haluavani hajusteettoman ja kosteuttavan päivävoiteen. Tämä Lumenen tuote oli vastaus avunhuutooni ja olen tykännyt tästä toooodella paljon. Ihana levitellä kasvoille oikeasti kosteuttavaa rasvaa, joka ei tuoksu _yhtään miltään_.

Nyt on tämä ihonhoitopostausrutiineiden trilogia taputeltu! Mitä mieltä olitte tästä minipostaussarjasta?

 

x Marjo

Kommentit

Kisuinen (Ei varmistettu)

Tykkäsin :)! Kiitos aurinkosuojavinkistä, itselläni samat tarpeet.

Marjo A.
Sparkle.

Kiva kuulla! :) Tuo aurinkorasva on kyllä ihan kingi.

Kommentoi