Inspiration

Sparkle.

Moi!

Vietin eilisen päivän (ja myös tämän päivän päiväkotiryhmää ja ystävän visiittiä lukuunottamatta) viisaudenhampaan poistosta toipuen: itse toimenpide ei sattunut, mutta leikkausta vaatineen poiston jälkeen jälkisärky oli ja on edelleen aika kamalaa. Ajattelin esitellä teille (taas) asukuvan puuttumisen vuoksi joitakin pukeutumisen suosikkejani ja muutaman haaveilun kohteen:

(EDIT: kaikki kuvat weheartit.com)

Rakastan aurinkolaseja! En ikävä kyllä vain omista aurinkolaseja vahvuuksilla, joten arskat päässä olen melkoisen sokea tapaus.

Isot, mustat, nahkaiset laukut. Kyseinen Célinen laukku on täydellinen, mutta hinnaltaan suorastaan tähtitieteellinen.

Täydelliset farkut. Itse en vielä tällaisia farkkuihanuuksia kulutuksilla omista, mutta ehkäpä kohtaan sellaiset vielä jollakin ostosreissulla.

Hameet. Ei kuitenkaan sellaiset, joita joutuu nykäisemään kaksin käsin alaspäin noin joka kolmannella askeleella.

Isot kellot, timanttisormukset ja hopearannekorut - in my dreams. Edullisesta päästä oleva oma aikarautani kuitenkin ajaa asiansa ja näyttää kivalta.

Korkokengät. Kääpiöjalalleni korkkareiden löytäminen on vain yhtä tuskaa. En myöskään uskalla taapertaa enää arjessa (tai muutenkaan) millään 10 sentin koroilla, kuten vielä lukioaikoina, koska kaaduin ylioppilaskuvauksissa erittäin pahasti tappajakoroillani ja loukkasin polveni. Epic fail. Onneksi kuvaajan assari oli ensiaputaitoinen.

Nahkahousut. Ihanaa.

Nahkatakki, vielä ihanampaa.

Ihanan pehmoiset, mieluiten palmikkokuvioiset neuleet lämmittävät sydäntäni. Tällaisiakaan ei vielä löydy vaatekaapistani.

Nahkaiset nilkkurit ovat luottokenkäni. Erilaisia malleja on tarjolla vaikka millä mitalla, niin jokainen varmasti löytää itselleen ihanat nilkkurit.

Pitsiset paidat. Tai mitkä tahansa muutkin pitsiset vaatteet. Tästä minimitasta en tosin ole vielä aivan vakuuttunut.

Pääkallokuosi. Ja huivit. Ja pääkallokuosiset huivit. Pelkkää rakkautta. 

Sukkahousut. Tahtoisin itsekin tällaiset polvisukka-look-a-liket. Ostin erehdyksissäni viime keväänä ihonväriset sukkikset, joissa oli mustaa kohokuviointia: sääreni näyttivät melanooman valtaamilta.

Tahtoisin tekoturkistakin! Tähän asti näkemäni ovat vain olleet liian lyhyitä/pitkiä/kalliita/rumia/väärän värisiä/muuten vain huonoja.

 

Tekstipaidat ja shortsit. Yhdessä tai erikseen. 

Onko teillä samoja suosikkeja vai onko joku yllä olevista iki-inhokkinne?

 

x Marjo

Kommentoi