Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain itse tehtyä

Innostuin vähän reilu viikko sitten hieman uudistamaan kodin ilmettä, ja otin jopa kuvia yksityiskohdista ja uusista jutuista pyyhittyäni noin viiden sentin lähes huomaamattoman pölykerroksen kaiken irtaimiston päältä. Tällaista jälkeä sain siis aikaan tällä kertaa. (Ja jos aikaisemmat sisustuspostaukseni kiinnostavat, löydät ne täältä.)

IMG_3155_1.jpg

Mummoni oli heittämässä tuon Reidar Särestöniemen kehystetyn julisteen roskiin, mutta pelastin sen viime hetkellä ja nyt se majailee meidän tv-tason päällä. Muutoksen myötä karsin myös tason päältä koriste-esineitä vähemmäksi ja jätin esille vain muutaman suosikkiesineen Iittalalta ja kirppikseltä löytyneet ”kristalli”-kynttiläkipot.

IMG_3162_1.jpg

Keittiön pöytää koristaa nyt äitini ostama tulilatva ja kirppikseltä löytyneet lasipurkit metallitarjottimelle aseteltuna.

IMG_3164_1.jpg

Laskin myös mekanismi-futon-mikälie -sohvamme ala-asentoon, jolloin telkkaria katsellessa itsensä voi asetella hyvään x -asentoon jättityynyjen avulla. Tuo sohva on poikaystäväni sinkkuaikoinaan hankkima ja oikeasti farkunsininen, mutta olen naamioinut sen valkoiseksi Ikeasta ostetulla päiväpeitteellä. 

IMG_3166_1.jpg

Makkarin pöydällä kasvaa maailman helppohoitoisin huonekasvi, palmuvehka, ja rannekelloja vartioi poikaystäväni tuliaisiksi tuoma Pentikin miniporo.

IMG_3169_1.jpg

Lisää koruja, kynsilakkoja ja hajuvesiä löytyy makkarin lipaston päältä, jota koristaa myös mummolta saamani muinainen suurennuslasi.

IMG_3174_1.jpg

Rippi- ja ylppärilahjabambut kasvavat tyytyväisinä kohti korkeuksia iskettyäni ne valtavaan lasimaljakkoon. Nuo isoimmat oksat ovat jo niin raskaita, että olen laittanut niihin kiinni huomaamattomasti valkoista ompelulankaa ja kiinnittänyt langan verhotankoon, jotta bambut pysyvät pystyssä.

IMG_3180_1.jpg

Olen yrittänyt saada mahdutettua kirjani kapeaan kirjahyllyyn, mutta tila alkaa loppua kesken. Kunhan kirjoja kertyy vielä lisää, päädyn todennäköisesti johonkin boheemiin ikkunalauta kirjahyllynä -viritelmään.

IMG_3185_1.jpg

Tuo blenderi, jonka paras ystäväni osti meille tuparilahjaksi, on todellakin mainio kapistus ja se pelasti minut nälkäkuolemalta pahimman hammaskivun aikaan, kun surrauttelin sillä mitä moninaisempia mössöjä jogurtista ja marjoista. Metallikorin löysin taloyhtiömme roskiksesta ja, pestyäni sen kunnolla, se on kuin uusi ja palvelee nyt hedelmäkorina.

Tällaisia pieniä muutoksia sain aikaan sisustuksessa, mitä mieltä olette ratkaisuista ja yksityiskohdista? 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *