JOU-JOU-JOULULOMA!

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin! Sain tänään palautettua kandin tutkimussuunnitelman, kirjoiteltua rästiin jääneet raportit, siivottua prujuja, muistiinpanoja ja artikkeleita pursuavan tietokonepöydän, ja mapitettua kaikki syksyn luentomatskut. Kaiken tämän kruunasi se, että sain paiskata artikkeleita tursuavan kansion lipaston alimmaiseen laatikkoon, josta kaivan sen esille vasta tammikuussa, kun jatkan tätä kandiprojektia. Huh! Nyt on hyvä fiilis, kun olen tuskaisen ajatustyön päätteeksi keksinyt hyvän aiheen kandiini ja saanut muotoiltua suhteellisen järkevät (tosin vielä viilausta kaipaavat) tutkimuskysymykset ja etsittyä kasan tutkimusartikkeleita. Nyt on siis vihdoinkin tämän syksyn opiskeluhommat paria tenttitulosta vaille paketissa. Onhan sitä tullut raadettua, mutta nyt saa onneksi rentoutua!

IMG_4095_1.jpg

Housut, kaulahuivi, farkkuliivi, rannekorut & sormus: second hand. Kengät: Skopunkten. Paita: H&M.

Olen tällä viikolla ehtinyt treffata ihania ystäviäni, ja lisää näitä mieluisia kahvihetkiä ystävieni kanssa on edessä vielä vaikka millä mitalla ennen joulua. Muutakin mukavaa on luvassa lähiaikoina: lähdemme nimittäin viikonlopuksi poikaystäväni vanhemmille viettämään ennakkojoulua, sillä vietämme jouluaaton ja joulupäivän minun vanhempien luona. Viikonloppureissun aikana on tarkoitus nähdä myös poikaystäväni sisaruksia pitkästä aikaa. Viikonlopun kruunaa vielä se, että Belgiassa vaihdossa ollut ystäväni tulee Suomeen jouluksi, ja hänen ensimmäinen pysäkkinsä Suomessa on meidän luona yökyläily! Emme ole nähneet puoleen vuoteen, joten vaihdettavia kuulumisia kyllä riittää. Tarkoituksena on myös ainakin saunoa ja syödä hyvin. Ihanaa!

IMG_4114_1.jpg

Nyt kuitenkin suuntaan tämän syksyn viimeiseen työvuoroon, jonka jälkeen alkaa usemman viikon tauko töistä ja opiskelusta. Palataan siis myöhemmin asiaan! 🙂

 

x Marjo

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *